ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ.TV
Image default
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΔΗΜΟΙΔΗΜΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανακηρύχθηκε Δήμαρχος Ερμιονίδας ο κ. Γιάννης Γεωργόπουλος

Στις 9 Νοεμβρίου 2023 το Πολυμελές Πρωτοδικείο Ναυπλίου με την υπ. αριθμ. 999/2023 απόφασή του την οποία μπορείτε να δείτε εδώ, επικύρωσε τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου 2023 και ανακήρυξε ως εκλεγέντα Δήμαρχο Ερμιονίδας τον κ. Γιάννη Γεωργόπουλο και ως επιτυχόντα συνδυασμό την “Δυνατή Ερμιονίδα”.

Επίσης ανακήρυξε τους εκλεγέντες Δημοτικούς Συμβούλους Ερμιονίδας, τους εκλεγέντες Προέδρους και Συμβούλους των Δημοτικών Κοινοτήτων του Δήμου Ερμιονίδας και τους επιλαχόντες συνδυασμούς.

Η εν λόγω απόφαση ανακήρυξης, η οποία ελήφθη σύμφωνα με την 223/2023 Πράξη της Προέδρου του Πρωτοδικείου Ναυπλίου όπως αυτή επικυρώθηκε και αναρτήθηκε στις 11 Οκτωβρίου 2023 και μπορείτε να την δείτε εδώαποτύπωσε την βούληση των Δημοτών της Ερμιονίδας, η οποία δεν νοθεύεται και δεν φαλκιδεύεται.

Σημειωτέον ότι την Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2023 στο Πρωτοδικείο Ναυπλίου έγινε επανακαταμέτρηση όλων των ψηφοδελτίων των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου 2023 στον Δήμο Ερμιονίδας, κατόπιν σχετικών αιτημάτων των συνδυασμών “Δυνατή Ερμιονίδα” και “Ερμιονίδα Βήμα στο αύριο”.

Μετά την ολοκλήρωση της επανακαταμέτρησης δεν έγινε καμία αλλαγή στο αρχικό αποτέλεσμα των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου 2023 και οι ψήφοι που έλαβαν οι 4 υποψήφιοι συνδυασμοί παρέμειναν ακριβώς οι ίδιοι.

Συγκεκριμένα πλειοψήφησε η “Δυνατή Ερμιονίδα” με 3.890 ψήφους και επανεξελέγη Δήμαρχος ο κ. Γιάννης Γεωργόπουλος, ακολούθησε η “Ερμιονίδα Βήμα στο αύριο” του κ. Γιάννη Μαργέτα με 3.836 ψήφους, έπειτα η “Ενότητα Δημιουργίας για την Ερμιονίδα” του κ. Τάσου Λάμπρου με 420 ψήφους και τέλος η “Λαϊκή Συσπείρωση Ερμιονίδας” του κ. Βασίλη Σαράντου με 239 ψήφους.

Κλείνοντας προσκαλούμε τους Δημότες της Ερμιονίδας στην τελετή ορκωμοσίας του Δημάρχου Ερμιονίδας κ. Γιάννη Γεωργόπουλου, των εκλεγέντων Δημοτικών και Κοινοτικών Συμβούλων και των Προέδρων των Δημοτικών Κοινοτήτων, η οποία θα λάβει χώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γενικού Λυκείου Κρανιδίου την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 18:30 και θα σηματοδοτήσει το έναυσμα για μια νέα πενταετία δημιουργίας, προόδου και ανάπτυξης στον Δήμο Ερμιονίδας.

Γραφείο Δημάρχου

Σχετικές αναρτήσεις

ΝΑΥΠΛΙΟ: Ενωτικό μήνυμα του Ευάγγελου Λαμπρόπουλου με όραμα και Δημιουργία

admin

Φραστική επίθεση Μπέου στον Μεϊκόπουλο στην παρέλαση –«Θα μου κλ@σετε τα @@»

admin

Τέλος εποχής: Λουκέτο σε ένα από τα πιο ιστορικά εργοστάσια

ΤΑΚΗΣ NAF

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων της επετείου της 28ης Οκτωβρίου σε όλο τον Δήμο Ναυπλιέων

admin

Δημόσιο: Σε λειτουργία η εφαρμογή «e-Peitharxika» -Σε εποπτεία οι πειθαρχικές παραβάσεις υπαλλήλων

AGGELOS DRITSAS

Ο Γιώργος Τσούρνος έχει θεωρηθεί ο αναμορφωτής της πόλης του Ναυπλίου την χρυσή δεκαετία του 90′

admin

Εδώ Πολυτεχνείο | 17 Νοέμβρη | ταινία για δημοτικό σχολείο

admin

Τέμπη: Αγώνας δρόμου στη μνήμη των θυμάτων

AGGELOS DRITSAS

Έστελνε πορνογραφικό υλικό στην ανήλικη κόρη του και υποστήριζε ψευδώς ότι απεικονίζεται η μητέρα της

admin

Σύνοδος ΦοΔΣΑ- Νίκας: “Παραμένει μείζον πρόβλημα της χώρας, η διαχείριση των απορριμμάτων”

admin

Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Π. Σπυρόπουλος: «Η Σημαία μας ΨΗΛΑ!!!»

admin

Καταστήματα – Σουπερμάρκετ: Το εορταστικό ωράριο σε Αττική και Θεσσαλονίκη

AGGELOS DRITSAS