ΑΥΤΟΔΟΙΚΗΣΗ.TV
Image default
ΑΥΤΟΔΟΙΚΗΣΗΔΗΜΟΙΔΗΜΟΣ ΚΙΛΚΙΣ

Δήμος Κιλκίς: Όμορφοι παιδότοποι σε Χωρύγι και Μυριόφυτο

Σε γιορτινή ατμόσφαιρα, με τα παιδιά να έχουν αφοσιωθεί στο παιχνίδι, παίζοντας στις τραμπάλες, στις κούνιες και στις νέες πολύχρωμες κατασκευές με καραβάκια και βαγόνια τρένων, εγκαινιάστηκαν την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου και χθες το απόγευμα οι νέες παιδικές χαρές σε Χωρύγι και Μυριόφυτο.

Μαζί με τους γονείς που συνόδευαν και επιτηρούσαν τα βλαστάρια τους, ήταν και οι παππούδες και γιαγιάδες, καθισμένοι στα παγκάκια των παιδότοπων, που έδειχναν να απολαμβάνουν τη συμμετοχή τους στην ξέφρενη χαρά των εγγονιών τους.

Τα εγκαίνια της παιδικής χαράς Χωρυγίου, στον προαύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης μαζί με τον Αντιδήμαρχο Ανέστη Πογέλη και τον Πρόεδρο της Κοινότητας Χωρυγίου Σπύρο Κωνσταντινίδη.

Την τελετή των εγκαινίων ευλόγησε ο εφημέριος του ενορίας Χωρυγίου Μελέτιος Κώνστας ενώ ήταν, επίσης, παρόντες ο νεοεκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος Νίκος Αβραμίδης, ο νεοεκλεγμένος κοινοτικός σύμβουλος Κώστας Στεφανίδης και ο Πρόεδρος του τοπικού Πολιτιστικού Συλλόγου Παύλος Παπαδόπουλος.

Ο Δήμαρχος Κιλκίς ευχήθηκε η μικρή όαση ψυχαγωγίας και εστία κοινωνικοποίησης να έχει τη ζωτική ενέργεια των μικρών δημοτών του Δήμου ενώ αναφέρθηκε στα λειτουργικά χαρακτηριστικά αλλά και στις ασφαλείς εγκαταστάσεις όλων των παιδικών χαρών που έχει φτιάξει ο Δήμος με αντικραδασμική επένδυση στο δάπεδό τους, σε διάφορα σχέδια και χρωματισμούς.

Με ειδυλλιακό φόντο τον ορεινό όγκο του Μπέλλες και την παραλίμνια περιοχή της Δοϊράνης εγκαινιάστηκε η παιδική χαρά Μυριοφύτου από τον Πρόεδρο της Κοινότητας Πέτρο Γιαννάκη, παρόντος του Δημάρχου Κιλκίς, μέσα σε ένα γενικευμένο κλίμα ικανοποίησης καθώς το χωριό είχε στερηθεί για πολύ καιρό αυτή την υποδομή.

Όλοι σχεδόν οι κάτοικοι του Μυριοφύτου τίμησαν με την παρουσία τους τα εγκαίνια της παιδικής χαράς και πρώτοι από όλους τα παιδιά που καταχάρηκαν το παιχνίδι!

Ο εξοπλισμός των παιδικών χαρών συμπληρώνεται από παγκάκια, καλαθάκια μικροαπορριμμάτων, στοιχεία σήμανσης (πληροφοριακή πινακίδα στις εισόδους) ενώ περιμετρικά έχουν τοποθετηθεί φωτιστικά σώματα.

Παρόντες στα εγκαίνια προεξάρχοντος του εφημέριου Τρύφωνα Λουκά, ήταν και ο Αντιδήμαρχος Κιλκίς Γιώργος Μπαλάσκας, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Κώστας Παπακώστας, ο δημοτικός σύμβουλος Αναστάσιος (Σούλης) Καζαντζίδης, ο νεοεκλεγμένος Κοινοτάρχης Μυριοφύτου Κώστας Καλενδέρης και ο νέος κοινοτικός σύμβουλος Χρήστος Γεωργίου.

Και επειδή το παιχνίδι δεν τελειώνει ποτέ, η Δημοτική Αρχή, σταθερά προσανατολισμένη στην ανάπτυξη οργανωμένων χώρων παιδικής αναψυχής, βάζει στον ετήσιο προγραμματισμό της την κατασκευή νέων παιδικών χαρών σε χωριά και οικισμούς, όπου υπάρχουν ελλείψεις.

Σχετικές αναρτήσεις

Τι συζήτησαν για το Άργος ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου με τον Γιάννη Μαλτέζο

admin

Χανιά: Έντονες αντιδράσεις για την αύξηση των δημοτικών τελών

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

Ερμιονίδα: Προχωράει η διαδικασία έκδοσης άδειας λειτουργίας υδατοδρομίου στο λιμάνι της Κοιλάδας

admin

Βιωματικό σεμινάριο στο Νοσοκομείο Άργους για τις έγκυες και θηλάζουσες μητέρες

admin

Σάρκα και οστά παίρνει το Οpen Μall στο Λεωνίδιο

admin

Κωνσταντίνος Μητρόπουλος – ΖΩ Ζαχάρω Φιγαλεία 

admin

Αλλάζει ο τρόπος επιλογής Διοικήσεων στους φορείς του Δημοσίου

admin

Δήμος Αγίου Δημητρίου • Συνέδριο για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της ενδοοικογενειακής βίας ‼

admin

Εξελέγησαν 15 Δήμαρχοι στην Περιφέρεια Πελοποννήσου – Σε 5 Δήμους η μάχη μεταφέρεται την 2η Κυριακή

admin

Ξεκινά περιβαλλοντική εκπαίδευση σε Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Πεντέλης

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

Οι οκτώ Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Αιτωλοακαρνανίας με τον Ν. Φαρμάκη

admin

Αρχιερατικός Αγιασμός στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Ναυπλίου

admin