ΑΥΤΟΔΟΙΚΗΣΗ.TV
Image default
ΑΥΤΟΔΟΙΚΗΣΗΔΗΜΟΙΔΗΜΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

Δήμος Σαρωνικού: Το πρώτο μήνυμα του Δημ. Παπαχρήστου μετά την ανάληψη της δημαρχίας

Ανέλαβε και επισήμως τα καθήκοντά του ο νέος Δήμαρχος Σαρωνικού και νεότερος σε ηλικία δήμαρχος της χώρας, Δημήτρης Παπαχρήστου. Ο 31χρονος Δ. Παπαχρήστου με την ευκαιρία ανάληψης των καθηκόντων του, ανάρτησε την Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2024, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το παρακάτω μήνυμα:

«Η σημερινή ημέρα σηματοδοτεί την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων μας ως νέα Διοίκηση του Δήμου Σαρωνικού. Ευχόμαστε σε όλους τους συναδέλφους και τους εργαζόμενους του Δήμου μας καλή αρχή σε αυτό το νέο ξεκίνημα για το Δήμο μας.

Είμαστε εδώ, για όλους τους δημότες, για να μπορέσουμε, όλοι μαζί, να αλλάξουμε την καθημερινότητά μας.

#Ξεκινάμε με όραμα, σχέδιο, αισιοδοξία και σκληρή δουλειά να χτίσουμε έναν Δήμο Σαρωνικού σύγχρονο, φιλόξενο και αποτελεσματικό!»

Επίσης, το απόγευμα της Τρίτης 2/1/2024, σε συναινετικό κλίμα και με την ανταλλαγή ευχών για καλή και γόνιμη θητεία συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δημοτικό Συμβούλιο Σαρωνικού και πραγματοποιήθηκε η εκλογή του Προεδρείου του Δ. Σ.  και της Δημοτικής Επιτροπής.

Ειδικότερα, με ομόφωνη απόφαση του νέου Δ.Σ. νέα πρόεδρός του εξελέγη η  Αγγελική Προκόπη από την πλειοψηφούσα παράταξη, νέα Αντιπρόεδρος η Όλγα Κετέογλου από τη μείζονα αντιπολίτευση και Γραμματέας ο Χρήστος Ράπτης από την ελάσσονα.

Κατά τις δημαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, εξελέγησαν και τα μέλη της Δημοτικής Επιτροπής Σαρωνικού, του νέου δημοτικού οργάνου που από την 1.1.2024 ασκεί τις αρμοδιότητες των τριών επιτροπών που καταργούνται, δηλαδή της οικονομικής, της επιτροπής ποιότητας ζωής καθώς και της εκτελεστικής. Τα πέντε, από τα συνολικά επτά τακτικά μέλη της Δημοτικής Επιτροπής στην οποία προεδρεύει ο Δήμαρχος Δημήτρης Παπαχρήστου, προέρχονται από τη διοικούσα παράταξη και τα δυο από τις παρατάξεις της μειοψηφίας.

Συγκεκριμένα, από τη διοικούσα παράταξη αναδείχθηκαν ως μέλη οι Χαράλαμπος Γαλάνης, Κωνσταντίνος Γκίκας, Ακριβή Καρούμπαλη και Τίνα Κατσούλη με αναπληρωματικά μέλη τους Ναταλί Κάκκαβα, Αικατερίνη Κοροβέση, Σταύρο Πετρόπουλο, Ιάσονα Μωραϊτόπουλο. Από τις παρατάξεις της μειοψηφίας μέλη είναι οι Ηλίας Μπουκουβάλας και Παναγιώτης Δούρος με αναπληρωματικούς τους Στ. Κουλέτση, Δήμ. Ράπτη, Αικ. Γκούμα, Σ. Ακούσογλου.

Σχετικές αναρτήσεις

Τι έδειξε η έρευνα για τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις του Ιανού στη λίμνη Πλαστήρα

admin

Τα Πόθεν Έσχες των Περιφερειαρχών

admin

Βόνιτσα νέος δήμαρχος Θανάσης Κασόλας

admin

Τραγωδία Τεμπών: Στην Ολομέλεια της Βουλής το αίτημα για Προανακριτική από ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ

admin

Συμμετοχή του Προέδρου ΕΦΕΠΑΕ Πλάτων Μαρλαφέκα στο 9ο τακτικό συνέδριο της ΕΝΠΕ

admin

Το Περιφερειακό Τμήμα ΕΕΣ Άργους στα πλαίσια  της Παγκόσμιας Ημέρας Διαβήτη 

admin

Γρεβενά: Αναζητούνται οι δράστες που σκότωσαν και τεμάχισαν τέσσερα άλογα

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

Σπ. Βρεττός: Ένα μεγάλο ευχαριστώ, θα δώσω όλη μου τη ψυχή τα επόμενα πέντε χρόνια – Ούτε μία ημέρα χαμένη

admin

Ενημερωτική ημερίδα από τη ΔΕΥΑ Άργους Μυκηνών για το σύστημα ανίχνευσης διαρροών

admin

Νεκρή 29χρονη αρχισμηνίας στην 110 Πτέρυγα Μάχης

admin

Παρέμβαση του προέδρου της ΚΕΔΕ, για τις αποδοχές των αιρετών

admin

Δημήτρης Παπαδημόπουλος: Η ευθύνη είναι τεράστια και είμαστε έτοιμοι να την αναλάβουμε

admin