ΑΥΤΟΔΟΙΚΗΣΗ.TV
Image default
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Επιμελητήριο Κορινθίας: Δωρεάν σεμινάριο για την «Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας»

Το Επιμελητήριο Κορινθίας σε συνεργασία με την Επιθεώρηση Εργασίαςσας προσκαλούν στο σεμινάριο με θέμα: «Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας», τη Δευτέρα 8 Απριλίου και ώρα 17:00 μμ.στο αμφιθέατρο «Γιάννης Λαρσινός» του Επιμελητηρίου Κορινθίας, Ερμού 2 στην Κόρινθο.

Σκοπός του σεμιναρίου  είναι η ενημέρωση σχετικά με την εφαρμογή του συστήματος της ψηφιακής κάρτας εργασίας και απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις, τους εργαζομένους, φοροτεχνικούς και λογιστές. Θεματολογία Σεμιναρίου:·         Τρόπος εφαρμογής της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας.·         Ο τρόπος επικοινωνίας εργοδότη – εργαζομένων – λογιστή.·         Πώς θα εφαρμοστεί η «Απολογιστική Μέθοδος» στην υποβολή των Ψηφιακών Ωραρίων;·         Προδήλωση ή Απολογιστική Δήλωση;·         Οι αλλαγές στα έντυπα ΕΡΓΑΝΗ.·         Οδηγίες για εργοδότη και εργαζομένους.

Από την Επιθεώρηση Εργασίας θα εισηγηθούν οι:Γεώργιος Γ. Τζιλιβάκης – Διοικητής Επιθεώρησης Εργασίας, Χαράλαμπος Βούρτσης – Προϊστάμενος Γενικής Διεύθυνσης Εποπτείας και Ελέγχων, Κωνσταντίνος Τσατσούλης – Ειδικός Επιθεωρητής Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία – Προϊστάμενος Τμήματος στην Υπηρεσία Ειδικών Επιθεωρητών και η Ελένη Παπανικολάου – Επιθεωρήτρια Εργασιακών Σχέσεων. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας κ. Παναγιώτης Λουζιώτης. Κατά τη διάρκεια του Σεμιναρίου θα απαντηθούν όλα τα ερωτήματα προς τους Εισηγητές. Εκτός από το Επιμελητήριο Κορινθίας η ημερίδα συνδιοργανώνεται από:Την ΟΕΒΕ ΚορινθίαςΤον Εμπορικό Σύλλογο ΚορίνθουΤον Σύλλογο Οικονομολόγων – Λογιστών Ν. ΚορινθίαςΤην Πελοποννησιακή Ομοσπονδία Εμπορίου Και ΕπιχειρηματικότηταςΤον Εμπορικό Σύλλογο Κιάτου «Ο Ερμής»Τον Επορικό και Επιχειρηματικό Σύλλογο ΒραχατίουΤον Εμπορικό Σύλλογο Ξυλοκάστρου «Ο Ερμής»

Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν. Για να δηλώσετε συμμετοχή, επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο:https://forms.gle/cyDmnhNhKq99e6CB6

Continue Reading

Σχετικές αναρτήσεις

Δράση από την Μαιευτική-Γυναικολογική Κλινική Άργους για την πρόληψη κατά του καρκίνου του μαστού

admin

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Τα μηνύματα των πολιτικών αρχηγών

admin

Oλη η Πελοπόννησος μια έκθεση

ΤΑΚΗΣ NAF

Συμβάσεις έργων 767.000 ευρώ στην Αργολίδα υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου

admin

Αντώνης Λυμπέρης: «Την Κυριακή δεν ψηφίζουμε κόμματα, ούτε φίλους. Ψηφίζουμε Τατούλη»

admin

Σύνοδος ΦοΔΣΑ- Νίκας: “Παραμένει μείζον πρόβλημα της χώρας, η διαχείριση των απορριμμάτων”

admin

Τατούλης: «Τι δεν είπε (στην Αρκαδία) ο «ψεύτης» και «ξεχασιάρης» Πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης!»

admin

Η Κωνσταντίνα Νικολάκου μιλάει για τις Ευρωεκλογές ΒΙΝΤΕΟ

ΤΑΚΗΣ NAF

Μανώλης Μάκαρης: Συνεχίζουμε τον αγώνα βάζοντας ως προτεραιότητα την Πελοπόννησο και τους ανθρώπους της

admin

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη σήραγγα Αρτεμισίου λόγω εκτέλεσης εργασιών

admin

Τι συζήτησαν για το Άργος ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου με τον Γιάννη Μαλτέζο

admin

Σε κοινό περίπτερο Δήμοι της Πελοποννήσου στη 38η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού PHILOXENIA

admin