ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ.TV
Image default
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εργαζόμενοι ΟΤΑ κατά Κεραμέως: Μεθοδεύει να μετατρέψει σε Ανώνυμη Εταιρεία την Τοπική Αυτοδιοίκηση

Σφοδρή επίθεση κατά της υπουργού Εσωτερικών Ν. Κεραμέως, εξαπολύει με ανακοίνωση της, η ΠΟΕ – ΟΤΑ καταγγέλλοντας ότι μεθοδεύει να μετατρέψει σε Ανώνυμη Εταιρεία την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Οι εργαζόμενοι των ΟΤΑ καταγγέλλουν ότι η κ. Κεραμέως εδώ και έξι μήνες ως υπουργός Εσωτερικών «ουδέποτε επεδίωξε διάλογο» και «επιδεικνύει στάση αλαζονική και χαρακτηριστικά προκλητική απέναντι στους εργαζόμενους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης». 

Στην ανακοίνωση τους, οι εργαζόμενοι αναφέρονται επίσης στην μεγάλη απεργιακή κινητοποίηση της Πέμπτης και εγκαλούν την κυβέρνηση για την επίθεση των ΜΑΤ με χημικά εναντίον τους.

Ειδικότερα στην ανακοίνωση της, η ΠΟΕ – ΟΤΑ σημειώνει:

Η μεγάλη συμμετοχή εργαζομένων ήταν το κύριο χαρακτηριστικό της Απεργιακής Συγκέντρωσης στην 24ωρη Πανελλαδική Απεργία που πραγματοποίησε η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023.

Η πορεία της συγκέντρωσης κατέληξε στο Υπουργείο Εσωτερικών (Βασ. Σοφίας 15) προκειμένου να πραγματοποιηθεί συνάντηση των εκπροσώπων των εργαζομένων με την Υπουργό Εσωτερικών κα Κεραμέως.

Όπως ενημερωθήκαμε από… εκπροσώπους της Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛ.ΑΣ.) η Υπουργός Εσωτερικών «απουσίαζε» από το Υπουργείο, ενώ μας διαβίβασαν πως θα την ενημερώσουν πως … «περάσαμε από το Υπουργείο»…!!!

Φυσικά γνωρίζουμε πως δεν αποτελεί παρά υπεκφυγή η άρνηση της Υπουργού Εσωτερικών να συναντηθεί με τους εργαζόμενους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αφού έξι (6) μήνες τώρα η κα Κεραμέως ως Υπουργός Εσωτερικών ουδέποτε επεδίωξε διάλογο με τον κλάδο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που μεθοδεύει να μετατρέψει σε Ανώνυμη Εταιρεία!!!

 Άλλωστε λίγη ώρα μετά την απαράδεκτη και απρόκλητη επίθεση των δυνάμεων των Μ.Α.Τ., με ξύλο και χημικά, έξω από το Υπουργείο ως αποτέλεσμα της «πολιτικής απάθειας» της κα Κεραμέως δεν παρέλειψε να εμφανιστεί σε μεσημεριανή ενημερωτική εκπομπή για να υπεραμυνθεί για τις προκλητικές αυξήσεις των «Manager» στο Δημόσιο όταν οι εργαζόμενοι σε αυτό δεν λαμβάνουν 13ο και 14ο μισθό, όταν το κράτος δεν τους αναγνωρίζει 2 έτη προϋπηρεσίας στο Δημόσιο, όταν η ονομαστική αξία των μισθών μειώνεται καθημερινά από την ακρίβεια και την αισχροκέρδεια !!!

Η κα Κεραμέως επιδεικνύει στάση αλαζονική και χαρακτηριστικά προκλητική απέναντι στους εργαζόμενους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Την καθιστούμε υπεύθυνη, αφού η πολιτική της αδιαφορίας, για την επίλυση των προβλημάτων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση μόνο σε αγωνιστική και  μετωπική δράση μας οδηγεί!!!

Σχετικές αναρτήσεις

Πέτρος Τατούλης και Ντίνα Νικολάκου μιλούν στην κάμερα του Αυτοδιοίκηση.tv

admin

Δύο ναι για έργα ΑΠΕ κι ένα όχι για το φωτοβολταϊκό στο Ζάλογγο

admin

Ο Δήμαρχος Καβάλας στην εκδήλωση της «Γλυκιάς Αγκαλιάς» κατά του Σακχαρώδη Διαβήτη

admin

Προχωράμε Μαζί για μια Ανεξάρτητη, Προοδευτική και Δημοκρατική Πελοπόννησο!

admin

Πέθανε ο πρώην δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος

admin

Σπάρτη: Αυτοί είναι οι νέοι αντιδήμαρχοι

admin

Δήμος Τρικκαίων: Εκδήλωση για το “Καθολικό Βασικό Εισόδημα”

admin

Βασίλης Τοπαλλιανίδης: Πέθανε ο υποψήφιος δήμαρχος του ΚΚΕ στις Αχαρνές

admin

Δήμος Σαρωνικού: Το πρώτο μήνυμα του Δημ. Παπαχρήστου μετά την ανάληψη της δημαρχίας

admin

ΔΥΠΑ: Δυνατότητα εργασίας σε ανέργους με διατήρηση του επιδόματος ανεργίας

admin

Χανιά: Αισθητήρες για τη συλλογή περιβαλλοντικών δεδομένων, στα κοινόχρηστα ποδήλατα του Δήμου

admin

Δήμος Παιανίας: Δίχως απώλειες ολοκληρώθηκε η αντιπυρική περίοδος

admin