ΑΥΤΟΔΟΙΚΗΣΗ.TV
Image default
ΑΥΤΟΔΟΙΚΗΣΗΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εργαζόμενοι ΟΤΑ κατά Κεραμέως: Μεθοδεύει να μετατρέψει σε Ανώνυμη Εταιρεία την Τοπική Αυτοδιοίκηση

Σφοδρή επίθεση κατά της υπουργού Εσωτερικών Ν. Κεραμέως, εξαπολύει με ανακοίνωση της, η ΠΟΕ – ΟΤΑ καταγγέλλοντας ότι μεθοδεύει να μετατρέψει σε Ανώνυμη Εταιρεία την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Οι εργαζόμενοι των ΟΤΑ καταγγέλλουν ότι η κ. Κεραμέως εδώ και έξι μήνες ως υπουργός Εσωτερικών «ουδέποτε επεδίωξε διάλογο» και «επιδεικνύει στάση αλαζονική και χαρακτηριστικά προκλητική απέναντι στους εργαζόμενους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης». 

Στην ανακοίνωση τους, οι εργαζόμενοι αναφέρονται επίσης στην μεγάλη απεργιακή κινητοποίηση της Πέμπτης και εγκαλούν την κυβέρνηση για την επίθεση των ΜΑΤ με χημικά εναντίον τους.

Ειδικότερα στην ανακοίνωση της, η ΠΟΕ – ΟΤΑ σημειώνει:

Η μεγάλη συμμετοχή εργαζομένων ήταν το κύριο χαρακτηριστικό της Απεργιακής Συγκέντρωσης στην 24ωρη Πανελλαδική Απεργία που πραγματοποίησε η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023.

Η πορεία της συγκέντρωσης κατέληξε στο Υπουργείο Εσωτερικών (Βασ. Σοφίας 15) προκειμένου να πραγματοποιηθεί συνάντηση των εκπροσώπων των εργαζομένων με την Υπουργό Εσωτερικών κα Κεραμέως.

Όπως ενημερωθήκαμε από… εκπροσώπους της Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛ.ΑΣ.) η Υπουργός Εσωτερικών «απουσίαζε» από το Υπουργείο, ενώ μας διαβίβασαν πως θα την ενημερώσουν πως … «περάσαμε από το Υπουργείο»…!!!

Φυσικά γνωρίζουμε πως δεν αποτελεί παρά υπεκφυγή η άρνηση της Υπουργού Εσωτερικών να συναντηθεί με τους εργαζόμενους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αφού έξι (6) μήνες τώρα η κα Κεραμέως ως Υπουργός Εσωτερικών ουδέποτε επεδίωξε διάλογο με τον κλάδο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που μεθοδεύει να μετατρέψει σε Ανώνυμη Εταιρεία!!!

 Άλλωστε λίγη ώρα μετά την απαράδεκτη και απρόκλητη επίθεση των δυνάμεων των Μ.Α.Τ., με ξύλο και χημικά, έξω από το Υπουργείο ως αποτέλεσμα της «πολιτικής απάθειας» της κα Κεραμέως δεν παρέλειψε να εμφανιστεί σε μεσημεριανή ενημερωτική εκπομπή για να υπεραμυνθεί για τις προκλητικές αυξήσεις των «Manager» στο Δημόσιο όταν οι εργαζόμενοι σε αυτό δεν λαμβάνουν 13ο και 14ο μισθό, όταν το κράτος δεν τους αναγνωρίζει 2 έτη προϋπηρεσίας στο Δημόσιο, όταν η ονομαστική αξία των μισθών μειώνεται καθημερινά από την ακρίβεια και την αισχροκέρδεια !!!

Η κα Κεραμέως επιδεικνύει στάση αλαζονική και χαρακτηριστικά προκλητική απέναντι στους εργαζόμενους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Την καθιστούμε υπεύθυνη, αφού η πολιτική της αδιαφορίας, για την επίλυση των προβλημάτων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση μόνο σε αγωνιστική και  μετωπική δράση μας οδηγεί!!!

Σχετικές αναρτήσεις

Στα γραφεία του ΕΟΤ με τον Γ.Γ. του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού κ. Δημήτρη Φραγκάκη.

admin

ΙΡΛΑΝΔΙΚΕΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ

admin

Δημόσιο-επιλογή διοικήσεων: 9 ερωτήσεις και απαντήσεις από το ΥΠΕΣ

admin

ΝΑΥΠΛΙΟ: Η οδός Θεσσαλονίκης άλλαξε! Πεζοδρόμια , ράμπες ΑΜΕΑ

admin

Περιφέρεια Αττικής: Πρώτη τακτική σύσκεψη Χαρδαλιά με τους Αντιπεριφερειάρχες

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

Αυτοί είναι οι δήμοι που πηγαίνουν σε β’ γύρο

admin

Φεύγετε. Δεν το καταλαβαίνετε; Καράπαυλος Κωνσταντίνος 

admin

Δήλωση Δημήτρη Πτωχού για β΄ γύρο Περιφερειακών εκλογών 15-10-2023

admin

Ο εμπορικός κόσμος της Αμαλιάδας ζητά έγκαιρο προγραμματισμό Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων

admin

 ΤΕΛΕΤΗ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ LIVE

admin

Πέθανε ο πρώην δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος

admin

Κατέρρευσε τμήμα του δρόμου Φλώρινας – Καστοριάς

admin