ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ.TV
Image default
ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣΥΓΕΙΑ

Η ασφαλιστική που μας μαθαίνει να σώζουμε ζωές

Με αφορμή την Ημέρα Ιδιωτικής Ασφάλισης, η Groupama Ασφαλιστική προσφέρει 100 θέσεις στο σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών «The Life Savers».

Σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον, ο ασφαλιστικός κλάδος στηρίζει την κοινωνία, καλύπτοντας μια σειρά από ανάγκες σε οικονομικό αλλά και ψυχολογικό επίπεδο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο κάθε χρόνο η 11η Νοεμβρίου είναι αφιερωμένη στον κλάδο της ιδιωτικής ασφάλισης. Η Ημέρα Ιδιωτικής Ασφάλισης ξεκίνησε το 2004, με πρωτοβουλία της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος (ΕΑΕΕ). Στο πλαίσιο της γιορτής διοργανώνονται μια σειρά από δράσεις, που στόχο έχουν την ενημέρωση του κοινού για τη σημασία της ιδιωτικής ασφάλειας στη ζωή μας.

Φέτος, για να τιμήσει την Ημέρα Ιδιωτικής Ασφάλισης, η Groupama Ασφαλιστική προσφέρει 100 δωρεάν θέσεις στο “ζωτικής” σημασίας σεμινάριο «The Life Savers», ανοίγοντας τον δρόμο για έναν κόσμο όπου θα κυριαρχεί η ασφάλεια, η πρόληψη, η αλληλεγγύη. Έτσι, οι 100 πρώτοι που θα προχωρήσουμε σε νέα ασφάλιση κατοικίας ή υγείας μέσα στο δεκαήμερο 6-16 Νοεμβρίου, θα έχουμε τη δυνατότητα να εκπαιδευτούμε δωρεάν στις Πρώτες Βοήθειες*. Για να έχουμε αυτό το προνόμιο θα πρέπει να απευθυνθούμε στο Αποκλειστικό Δίκτυο Συνεργατών της Groupama Ασφαλιστικής ή να καλέσουμε στο 210 329 5111, ώστε να μας ενημερώσουν πλήρως για τα διαθέσιμα ασφαλιστικά προϊόντα και να μας βοηθήσουν να επιλέξουμε το πρόγραμμα που ταιριάζει στις δικές μας ανάγκες.

groupama

Tο πρόγραμμα «The Life Savers», ένα σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών που έχει σχεδιαστεί κυριολεκτικά για να σώσει ζωές, στοχεύει στην ευαισθητοποίηση του κοινού, αναλαμβάνοντας ταυτόχρονα και ουσιαστική δράση για την προστασία της ανθρώπινης ζωής. Άλλωστε, τα στοιχεία δείχνουν πόσο κρίσιμα είναι τα πρώτα λεπτά όταν προκύπτει ατύχημα ή επείγον ιατρικό θέμα, με τα στατιστικά να αποκαλύπτουν ότι, σχεδόν το 1/3 των αιφνίδιων καρδιακών θανάτων που συμβαίνουν εκτός νοσοκομείου, θα μπορούσαν να αποφευχθούν με την άμεση παροχή Πρώτων Βοηθειών από κάποιον παρευρισκόμενο.

Από το 2022, αυτά τα στοιχεία έδωσαν το κίνητρο στον Όμιλο Groupama και την Groupama Ασφαλιστική για να αναλάβουν δράση -αρχικά με το σχεδιασμό και στη συνέχεια με την υλοποίηση του σεμιναρίου «The Life Savers» συνδέοντας έτσι άρρηκτα το όνομα της εταιρείας με την κοινωνική προσφορά και την πρόληψη, η οποία αποτελεί την καρδιά της ασφάλισης. Η ανταπόκριση των ανθρώπων στο κάλεσμα για ανάληψη δράσης ήταν ενθουσιώδης και πλέον έχουν ήδη εκπαιδευτεί περισσότεροι από 100.000 άνθρωποι σε όλο τον κόσμο. Ωστόσο, η εταιρεία δεν σταματά εκεί καθώς έχει βάλει στόχο να ανεβάσει τον αριθμό στους 1.000.000 ανθρώπους παγκοσμίως.

Φέτος η Groupama Ασφαλιστική δίνει τον δικό της τόνο στην Ημέρα Ιδιωτικής Ασφάλισης, εστιάζοντας στη σημασία ενεργειών πρόληψης και αλληλεγγύης και δίνοντας προτεραιότητα στην προώθηση της ευαισθητοποίησης και της κοινωνικής ευθύνης απέναντι στον συνάνθρωπο.

* Για την ενέργεια ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Σχετικές αναρτήσεις

Δήμος Ηλιούπολης: Συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία το «Μίνι Παιδικό Σινεμά»

admin

Εκλογές 2023 – Αποτελέσματα (99,83%): ΝΔ: 40,55, ΣΥΡΙΖΑ: 17,84, ΠΑΣΟΚ: 11,85, ΚΚΕ: 7,69, Σπαρτιάτες: 4,64, Ελλ. Λύση: 4,44, ΝΙΚΗ: 3,69, Πλεύση: 3,17

admin

Πύργος: Στο Νοσοκομείο Παίδων μεταφέρθηκε 9χρονος με μηνιγγίτιδα

admin

Λάρισα: Ανοίγει αύριο τις πύλες του το 3o Φεστιβάλ AnimACEd

admin

ΒΡΑΒΕΙΑ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ .

admin

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συμμετείχε στην έκθεση ”Οικοδομή 2023” – Περιφέρεια Πελοποννήσου

admin

Χανιά: 33 Αιγύπτιοι μετανάστες ανοιχτά της Γαύδου – Πρόκειται για την 5η άφιξη μέσα σε 1,5 μήνα

admin

Ενεργοποίηση της Υπηρεσίας Copernicus για τις πυρκαγιές σε Αχαΐα και Ηλεία

Διαχειριστής

Ναυάγιο στη Λέσβο: Λιγοστεύουν οι ελπίδες για τους αγνοούμενους ναυτικούς

admin

ΔΗΜΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ :  ΘΟΔΩΡΗΣ ΛΟΛΟΣ – ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΙΓΑΖΗΣ – ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΕΡΖΗΣ

admin

Nintendo: Viral η άρνηση του πρώην CEO να κάνει απολύσεις

admin

Ε.Ε.Α.: Σήμερα Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου, η 7η Απονομή των Βραβείων «Βιώσιμης – Καινοτόμου & Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας»

admin