ΑΥΤΟΔΟΙΚΗΣΗ.TV
Image default
ΑΥΤΟΔΟΙΚΗΣΗΔΗΜΟΙΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νίκος Σταυρέλης: Θα είμαι ο δικός σας Δήμαρχος

ΝΙΚΗΣΕ Η ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΝΙΚΗΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ!

Αγαπητοί Συνδημότες,

Το σημερινό αποτέλεσμα είναι μια τεράστια νίκη για το Δήμο μας! Είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και πίστης. Πίστης στο δίκαιο, το αληθινό, το ελπιδοφόρο.Οι δημότες μίλησαν από την πρώτη Κυριακή.

Μας έδωσαν μια ισχυρή εντολή να αλλάξουμε τον τόπο μας. Να δώσουμε Πνοή Δημιουργίας σε κάθε πόλη, σε κάθε χωριό σε κάθε σπίτι.

Να δώσουμε πνοή ελπίδας για μια καλύτερη καθημερινότητα. Για καλύτερη εκπαίδευση, για καλύτερες υποδομές, για περισσότερες ευκαιρίες εργασίας, για να γίνει ο Δήμος Κορινθίων τόπος ανάπτυξης και δημιουργίας.Αγαπητοί φίλοι,Είμαι γέννημα θρέμμα Κορίνθιος. Είμαι ένας από εσάς και αυτός θα παραμείνω και ως Δήμαρχος. Εδώ είναι η γενέτειρά μου, το μέρος που μεγάλωσα, το μέρος που αποφάσισα εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια να βοηθήσω και να προσφέρω μέσα από την καρδιά μου. Το 2019 το όνειρο ενός καλύτερου τόπου χάθηκε για λίγο. Εδώ και 4 χρόνια όμως δουλέψαμε ασταμάτητα μέσα από τον θεσμικό ρόλο που μας δώσατε. Ήμασταν παρόντες σε κάθε δημοτικό συμβούλιο, μπήκαμε σε όλα τα σπίτια, σας ακούσαμε, διεκδικήσαμε.

Σήμερα το όνειρο έγινε πραγματικότητα. Και είμαστε πιο έτοιμοι από ποτέ. Έχουμε δίπλα μας μια δυνατή ομάδα ανθρώπων, τους οποίους θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω για τον ακούραστο αγώνα που έδωσαν. Θα είμαι δίπλα τους σε κάθε τους αίτημα, σε κάθε τους ιδέα, η πόρτα μου και το γραφείο μου θα είναι ανοιχτό σε όλους όπως και σε όλους τους δημότες.Αρκετά όμως με τα λόγια. Ας ξεκινήσουμε τα έργα.

Από αύριο κιόλας ξεκινάμε την υλοποίηση του προγράμματος της ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. Και σε αυτό το νέο αγώνα που με αξιώσατε να είμαι πρώτος, θα είμαι ο δικός σας Δήμαρχος. Ο Δήμαρχος όλων των Κορίνθιων σε όποια άκρη του Δήμου και να βρίσκονται. Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου και υπόσχομαι πως στη χαραυγή μιας καλύτερης μέρας όπως η αυριανή, θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό!

Σχετικές αναρτήσεις

Σε 47 σημεία το δίκτυο μωβ κάδων στο Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης

admin

Νέα διακοπή νερού ανακοίνωσε η ΔΕΥΑ Σερρών

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

Δωρεάν Rapid Test στον Δήμο Σαρωνικού

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

Δήμος Δίου-Ολύμπου: Ενημερωτική δράση κατά του καρκίνου του μαστού από το ΚΥ Λιτοχώρου

admin

Δήμος Πατρέων: Υπεύθυνη η κυβέρνηση, σε κίνδυνο η λειτουργία της Δραματικής Σχολής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας

admin

Ο Γιώργος Τσούρνος έχει θεωρηθεί ο αναμορφωτής της πόλης του Ναυπλίου την χρυσή δεκαετία του 90′

admin

Σέρρες: Πρόστιμο στον μηχανικό για το θάνατο μαθητή σε σχολείο -Τι απαντά η Περιφέρεια

admin

Κέρκυρα: Παραμένουν τα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

Ναύπλιο: Κινητοποίηση για σκάφος με 17 επιβάτες λόγω ισχυρών ανέμων

admin

Οι δηλώσεις του νέου Δημάρχου Θεσσαλονίκης Στέλιου Αγγελούδη

admin

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤ-ΒΟΛΕΪ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ-ΛΥΚΕΙΟ ΖΑΧΑΡΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΤΥΠ ΑΕ

admin

Πανελλήνια Ένωση Συνδέσμων Εργοληπτών Δημοσίων Έργων

admin