ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ.TV
Image default
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΔΗΜΟΙΔΗΜΟΣ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμαρχος Στροβόλου, στα παιδιά των Κέντρων Προστασίας και Απασχόλησης

Ήταν απερίγραπτη η χαρά μου σήμερα που βρέθηκα μεταξύ των μικρών μας φίλων στο Κέντρο Προστασίας και Απασχόλησης «Αγία Μαρίνα» Στροβόλου για τον στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου, αναφέρει ο δήμαρχος του Κυπριακού δήμου, Ανδρέας Παπαχαραλάμπους. 

Χαρά, όχι μόνο διότι διαπίστωσα την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρονται στις οικογένειες των συνδημοτών μας, αλλά και γιατί έγινα για λίγο κοινωνός της παιδικής αθωότητας, του ενθουσιασμού, της πίστης.

Είμαι ευγνώμων στο προσωπικό του συγκεκριμένου Κέντρου, καθώς και όλων των Κέντρων Προστασίας και Απασχόλησης του Δήμου μας, για την εξαιρετική τους δουλειά, τον επαγγελματισμό τους και την αγάπη με την οποία περιβάλλουν τα παιδιά μας. Ο μεγάλος αριθμός συμμετοχών στα Κέντρα (περίπου 850 παιδιά) είναι, εξάλλου, απόδειξη της καλής δουλειάς που γίνεται.

Είμαι, όμως, περισσότερο ευγνώμων στους μικρούς φίλους για τις στιγμές που μοιραστήκαμε στη λίγη ώρα που μπόρεσα να είμαι κοντά τους. Μέσα από τις φωνές και τα αστεία τους, κυρίως όμως εξαιτίας της αθωότητας που αποτυπώνεται στο βλέμμα τους, θυμήθηκα ξανά το νόημα των γιορτών μας, ξέφυγα προσωρινά από την πίεση και τη ρουτίνα, και θυμήθηκα για ποιους εργαζόμαστε καθημερινά. (Και τους ευχαριστώ που ακόμα και όταν έχασα το πέναλτι συνέχισαν να με επευφημούν!)

Εύχομαι σε όλους να φτάσουμε καλά Χριστούγεννα και να μπορούμε, μέσα στο χάος της καθημερινότητας, να θυμόμαστε το πραγματικό νόημά τους: αγάπη, αλληλεγγύη, φιλανθρωπία, ταπεινότητα, πίστη. Όσα συμπυκνώνονται, δηλαδή, στο παιδικό βλέμμα.

Σχετικές αναρτήσεις

Με ενωτική διάθεση ο εορτασμός του “ΟΧΙ” στο δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη

admin

Τι συζήτησαν για το Άργος ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου με τον Γιάννη Μαλτέζο

admin

ΑΡΓΟΛΙΔΑ: Καλό ταξίδι Γιώργο Φαρμάκη!

admin

Συνελήφθη 69χρονος στη Κορινθία για διακεκριμένες κλοπές

admin

Σαρωτική νίκη του Δημήτρη Ορφανού στο Ναύπλιο (βίντεο)

admin

Δήμος Λαρισαίων: Εκπαίδευση προσωπικού σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας

admin

Εργασία την Κυριακή: Τι αλλάζει το 2024 με το νέο νόμο

admin

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Πατρέων

admin

Ναύπλιο: Η Υπουργός Πολιτισμού εγκαινιάζει το Μπούρτζι

admin

Δήμος Τρικκαίων: Ομοφωνία και σύμπνοια στις δημαιρεσίες του Δημοτικού Συμβουλίου

admin

Συνεχίζεται η χρηματοδότηση του Κέντρου Υποστήριξης Γυναικών θυμάτων βίας Ρόδου

admin

Τελετή Ορκωμοσίας Περιφερειακού Συμβουλίου

admin