ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ.TV
Image default
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΔΗΜΟΙΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥΚΟΙΝΩΝΙΑΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Ο Δήμος Ναυπλιέων συμμετέχει στον 1ο «Μεγάλο Εκπαιδευτικό Διαγωνισμό Ανακύκλωσης σχολείων”

Ο Δήμος Ναυπλιέων συμμετέχει στον 1ο «Μεγάλο Εκπαιδευτικό Διαγωνισμό Ανακύκλωσης των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Δήμων Περιφέρειας Πελοποννήσου», τον οποίο διοργανώνει ο Φορέας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦΟΔΣΑ) Πελοποννήσου.

Στο πλαίσιο της δράσης αυτής οι μαθητές μέχρι της 25 Ιουνίου 2024 καλούνται να επιστρέψουν πλαστικά, μεταλλικά και γυάλινα υλικά στα Πολυκέντρα Ανακύκλωσης που λειτουργούν, συμβάλλοντας ενεργά στην προστασία του περιβάλλοντος αλλά και στην προώθηση της ανακύκλωσης στη μεγαλύτερη Περιφέρεια της χώρας μας.

Κάθε φορά που οι μαθητές επιστρέφουν για ανακύκλωση ένα τεμάχιο, εκτυπώνεται αυτόματα κουπόνι συμμετοχής του Μεγάλου Διαγωνισμού Ανακύκλωσης. Τα σχολικά τμήματα που θα συλλέξουν τα περισσότερα κουπόνια, μέχρι της λήξης του Μεγάλου Διαγωνισμού, θα κερδίσουν μεγάλα δώρα-έπαθλα, ως αναγνώριση της διάκρισης των μαθητών των πρωτευόντων σχολικών τμημάτων στη διαδικασία της ανακύκλωσης.

Για το λόγο αυτό, ο Δήμος Ναυπλιέων, έχει παραχωρήσει μια αίθουσα στην υπηρεσία καθαριότητας, στην οδό 25ης Μαρτίου ώστε την Τρίτη 4 Ιουνίου 2024 από τις από 9:00π.μ. έως 14:00μ.μ.,να γίνει η παράδοση των κουπονιών συμμετοχής από τους μαθητές, τους γονείς ή και τους εκπαιδευτικούς του Δήμου μας. Η υπάλληλος στην οποία θα παραδώσουν τα κουπόνια συμμετοχής είναι η Ιωάννα Σακελλαροπούλου.

Για τη συμμετοχή του δήμου στη δράση η αρμόδια αντιδήμαρχος Ντίνα Καραγιάννη τόνισε ότι: «Με χαρά αποδεχθήκαμε την πρόταση συνεργασίας του ΦΟΣΔΑ και είμαστε έτοιμοι ώστε την Τρίτη να αποδεχθούμε τα σχολεία του δήμου μας που συμμετέχουν στον διαγωνισμό. Πάντα μας εμπνέουν ενέργειες για το περιβάλλον, την παιδεία, την υγεία και την τοπική κοινωνία. Η συγκεκριμένη δράση αποσκοπεί στην καλλιέργεια υπεύθυνων συμπεριφορών ως προς τη διαχείριση απορριμμάτων στο σχολικό και στο ευρύτερο περιβάλλον».

Σχετικές αναρτήσεις

Δήμος Τριφυλίας: Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου Γ. Λεβεντάκη για την απώλεια κορυφαίου Καθηγητή Αρχαιολογίας Πέτρου Θέμελη

admin

Το Επιμελητήριο Αργολίδας βράβευσε τους πρωτεύσαντες αποφοίτους των Τεχνικών και Επαγγελματικών Σχολών του Ν. Αργολίδας

admin

Δήμος Τροιζηνίας-Μεθάνων Δελτίο Τύπου

Διαχειριστής

Καθορισμός των ΚΑΠ δήμων και Περιφερειών του 2023 (ΦΕΚ)

admin

ΕΦΚΑ: Γιατί πιστώθηκαν μειωμένες συντάξεις για τον Φεβρουάριο 2023

admin

Το χάπι για τον καρκίνο του πνεύμονα που μειώνει στο μισό τον κίνδυνο θανάτου ασθενών

admin

Ιστορική στιγμή για το Ναύπλιο: Εγκαινιάστηκε το ανακαινισμένο Μπούρτζι 

admin

Δήμος Κιλκίς: Όμορφοι παιδότοποι σε Χωρύγι και Μυριόφυτο

admin

Τι δηλώνουν Βουλευτές και Δήμαρχοι της Αργολίδας

admin

Το Μαλεβίζι μπορεί – Μενέλαος Μποκέας

admin

Δήμος Πατρέων: Υπεύθυνη η κυβέρνηση, σε κίνδυνο η λειτουργία της Δραματικής Σχολής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας

admin

 Η πρώτη γυναίκα χειρίστρια ανυψωτικών μηχανημάτων στη διαχείριση απορριμμάτων

admin