ΑΥΤΟΔΟΙΚΗΣΗ.TV
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Ο Δημήτρης Πτωχός νέος Περιφερειάρχης – Μια πολύ μεγάλη επικράτηση για να πάει η “Πελοπόννησος Μπροστά”

«Η Πελοπόννησος μπορεί και αξίζει περισσότερα και θα το αποδείξει»


Μια πολύ μεγάλη νίκη κατάφερε ο Δημήτρης Πτωχός που σηματοδοτεί την οριστική αλλαγή σελίδας στην Πελοπόννησος. Μια νίκη που δείχνει πως οι πολίτες αγκάλιασαν την πρότασή του και του έδωσαν την δυνατότητα να εφαρμόσει το πρόγραμμά του γιατί όπως και άλλωστε ο ίδιος είπε στην πρώτη του δήλωση «Η Πελοπόννησος και μπορεί και αξίζει περισσότερα».

Μια τεράστια νίκη και ένα ξεκάθαρο ποσοστό που οδηγεί την περιφέρεια σε μια νέα εποχή.

Σε κλίμα πανηγυρικό έγινε το βράδυ της Κυριακής η υποδοχή του Δημήτρη Πτωχού, του νέου περιφερειάρχη Πελοποννήσου από τους δημότες της Καλαμάτας, ο οποίος παρουσία του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά φανερά συγκινημένος μίλησε για την επόμενη μέρα και την αλλαγή σελίδας στην περιφέρεια.

«Οι πολίτες αποφάσισαν σήμερα μαζί να πάμε την Πελοπόννησο μπροστά. Είναι ευθύνη όλων μας και δική μου προσωπικά και θα τα καταφέρουμε. Να είστε όλοι σίγουροι» είπε αρχικά.

«Μετά από μια τόσο σπουδαία νίκη θέλω να πω τα πολύ μεγάλα ευχαριστώ που οφείλω. Πρώτα απ’ όλα σε όλους τους φίλες και τους φίλους που μας εμπιστεύτηκαν, στους υποψήφιους του συνδυασμού μας, θα είμαστε πάντα μαζί. πάντα μια ομάδα. Μαζί θα πάμε την Πελοπόννησο μπροστά. Θα δουλέψουμε μαζί για την επόμενη μέρα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες μας, για τον πολύ μεγάλο αγώνα που δώσαμε και θα τον θυμόμαστε σε όλοι μας τη ζωή. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένειά μου. Στους ανθρώπους στους οποίους χρωστάω τα πάντα, που ήταν πάντα δίπλα μου.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην παράταξη της Νέας Δημοκρατίας και προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την τιμή που μου έκανε και την εμπιστοσύνη που μου έδειξε.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, στον δάσκαλό μου, που στάθηκε δίπλα μου.

Η μεγάλη νίκη που πετύχαμε είναι η αφετηρία για τη σκληρή που μας περιμένει. Για τις μεγάλες νίκες που πρέπει να πετύχουμε.

Από δω και πέρα προχωράμε μπροστά. Κάθε μέρα ένα καλύτερο αύριο για την Πελοπόννησο γιατί μπορεί περισσότερα και θα το αποδείξουμε. Θα το κάνουμε πράξη στα χρόνια που έρχονται. Με αισιοδοξία και αγάπη για την πατρίδα μας. Αφήνουμε πίσω την τοξικότητα και τις νοοτροπίες του χθες.

Επιθυμία μου είναι να συνεχίσουμε όλοι μαζί να καλλιεργήσουμε μια νέα σχέση ανάμεσα στην περιφέρεια και τον πολίτη. Γιατί μαζί πηγαίνουμε πιο μακριά, θα αντιμετωπίζουμε τις νέες προσκλήσεις και θα αξιοποιήσουμε τις νέες ευκαιρίες. Έχουμε το σχέδιο, έχουμε το πρόγραμμα και μαζί θα κάνουμε την περιφέρεια πρότυπο. Είμαι ευγνώμων για την τιμή που μας δείξατε θα την τιμήσω μέχρι τέλους» είπε κλείνοντας.

Σχετικές αναρτήσεις

Τρίπολη | Τροχαίο ατύχημα στο ύψος του “Jumbo”

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

Συνεδρίασε το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας (Σ.Ο.Π.Π.) Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας

admin

Σύνοδος ΦοΔΣΑ- Νίκας: “Παραμένει μείζον πρόβλημα της χώρας, η διαχείριση των απορριμμάτων”

admin

Η ασφαλιστική που μας μαθαίνει να σώζουμε ζωές

admin

Αυτοδιοικητικές Εκλογές: Ξεκάθαρα φαβορί αλλά και ντέρμπι βλέπουν οι στοιχηματικές εταιρίες στις περιφέρειες

admin

Χαιρετισμός του εκπροσώπου του Συντονισμού Αιρετών Ν. Σακκούτη στη ΙΖ’ Γενική Συνέλευση της ΚΕΔΕ

admin

Στην Τρίπολη ο Μητσοτάκης για τη στήριξη Πτωχού στον 2ο γύρο των εκλογών

admin

ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ. «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ»

admin

Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, αντιπροσωπεία της Περιφέρειας Τσονγκίνγκ της Κίνας

admin

Οι οκτώ Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Αιτωλοακαρνανίας με τον Ν. Φαρμάκη

admin

Τα Πόθεν Έσχες των Περιφερειαρχών

admin

Επανεκλογή Γιώργου Χατζημάρκου στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με 66,24%

admin