ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ.TV
Image default
ΑΡΓΟΥΣ-ΜΥΚΗΝΩΝΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΔΗΜΟΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παιδική Νεανική Βιβλιοθήκη Δήμου Άργους Μυκηνών.

Αισθάνομαι βαθιά την ανάγκη να ευχαριστήσω όλες και όλους εσάς ,που με τιμήσατε με τη ψήφο σας στις πρόσφατες Δημοτικές εκλογές για την ανάδειξη του συμβουλίου Δημοτικής κοινότητας του Δήμου Αργους Μυκηνών.

Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Δήμαρχο Αργους Μυκηνών κ. Δημήτρης Καμπόσος Δ. Καμπόσο,για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου να μου αναθέσει τη λειτουργία και γενικότερη εποπτεία την Παιδικής Νεανικής Βιβλιοθήκης του Δήμου για δυο συνεχείς θητείες!

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα, οι δράσεις και οι εκδηλώσεις της Παιδικής-Νεανικής Βιβλιοθήκης ενισχύοντας τη συμπεριληπτική και βιωματική μάθηση, μέσω της αλληλεπίδρασης, μεταξύ εισηγητή, μαθητών και εκπαιδευτικών, καλλιέργησαν κλίμα συνεργασίας, και αξιοποίησαν τις ικανότητες και τις δεξιότητες κάθε μαθητή.

Μέσα από τη διάδραση, τα βιωματικά εργαστήρια και το παιχνίδι, οι μαθητές ανέπτυξαν νέους τρόπους να απαντήσουν στα ερωτήματα και τις ανησυχίες τους και να αφυπνίσουν τα ενδιαφέροντα τους.

Τα προγράμματα της Παιδικής- Νεανικής Βιβλιοθήκης, όλα αυτά τα χρόνια, στήριξαν Άνθρωποι των Γραμμάτων, Ψυχολόγοι, Παιδαγωγοί, Εμψυχωτές και Συγγραφείς, και παρέχονταν δωρεάν στους μαθητές των σχολείων, χωρίς να δίνεται ουδεμία μορφή διαφημιστικού υλικού.

Ομως Θα ήταν μεγάλη παράλειψη να μην αναφερθώ στη βιβλιοθηκονόμο και το προσωπικό της βιβλιοθήκης: Αγγελικη ,Νάσο Κώστα ένα μεγάλο ευχαριστώ για την πολύτιμη στήριξη σας, όλα αυτά τα χρόνια!

Να συγχαρώ επίσης τη νέα δημοτική παράταξη του κ Μαλτέζου και να ευχηθώ στον Ίδιο και τους συνεργάτες του επιτυχίες και δημιουργική έμπνευση στο έργο τους!

Τελος να θυμίσω ότι οι δράσεις της Παιδικής-Νεανικής Βιβλιοθήκης και τα εκπαιδευτικά προγράμματα θα υλοποιηθούν μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου 2023!l

Σχετικές αναρτήσεις

Χρηματοδοτικά και άλλα κίνητρα για τη βελτίωση του οδοφωτισμού σε ΟΤΑ

admin

Έξι γερμανικά αναμορφωτήρια στην Ελλάδα – Γιατί υπάρχουν, πώς λειτουργούν

AGGELOS DRITSAS

Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει ο Δήμος Αλίμου

admin

Αφαιρείται από τους Δήμους η αρμοδιότητα πολεοδομικών ελέγχων

ΤΑΚΗΣ NAF

Πρόσκληση υποβολής προτάσεων από τον Κόμβο Καινοτομίας για τη Ψηφιακή Διακυβέρνηση

admin

Δ.Κοζάνης: Δωρεάν στειρώσεις αδέσποτων ζώων συντροφιάς

ΤΑΚΗΣ NAF

ΝΑΥΠΛΙΟ: ΔΕΥΑΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ 3-11-2023

admin

Δήμος Δίου-Ολύμπου: Ενημερωτική δράση κατά του καρκίνου του μαστού από το ΚΥ Λιτοχώρου

admin

«Τρύπα» στα οικονομικά του Δήμου Λαρισαίων

AGGELOS DRITSAS

Βρεφικό γάλα: “Φωτιά” οι τιμές στην Ελλάδα σε σχέση με άλλες χώρες της Ε.Ε.

AGGELOS DRITSAS

Τα θέματα της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ι.Π. Μεσολογγίου, την 31/10

admin

Σεισμική δόνηση στον Κορινθιακό το πρωί

admin