ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ.TV
Image default
ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ

Παλαιό Φάληρο: Εντοπίστηκε κλεμμένο όχημα με ένα καλάσνικοφ, μία χειροβομβίδα και εύφλεκτο υλικό – Στο σημείο πυροτεχνουργοί

Έντονη κινητικότητα στο Παλαιό Φάληρο, στην οδό Νηρηίδων, όπου εντοπίστηκε κλεμμένο όχημα με πλαστές πινακίδες και παραποιημένο αριθμό πλαισίου. Μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκε ένα κράνος, ένα καλάσνικοφ, μία χειροβομβίδα και ένα μπιτόνι με εύφλεκτο υλικό.

Συναγερμός στην Ελληνική Αστυνομία, καθώς εντοπίστηκε νωρίτερα ένα κλεμμένο αυτοκίνητο στο Παλαιό Φάληρο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο εσωτερικό του οχήματος βρέθηκε ένα καλάσνικοφ, μία χειροβομβίδα και ένα μπιτόνι με εύφλεκτο υγρό και ένα κράνος. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ήταν πλαστές οι πινακίδες κυκλοφορίας. Στη συνέχεια έλεγξαν το όχημα και διαπίστωσαν ότι ήταν παραποιημένος και ο αριθμός πλαισίου. Στο σημείο έχουν κληθεί πυροτεχνουργοί του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών κι ελέγχουν αυτή τη στιγμή το όχημα μήπως είναι εκρηκτικά. Στη συνέχεια θα μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για δακτυλικά αποτυπώματα, γενετικό υλικό, ενώ από βαλλιστική εξέταση θα περάσει και το καλάσνικοφ που βρέθηκε στο αυτοκίνητο αυτό.

Σχετικές αναρτήσεις

Εκδήλωση-αφιέρωμα στη Σοφία Βέμπο: Από τον Σοροπτιμιστικό Όμιλο Π. Φαλήρου

admin