ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ.TV
Image default
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΔΗΜΟΙΔΗΜΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Προετοιμάζονται στην Ερμιονίδα για τον Χειμώνα

Πραγματοποιήθηκε χτες, Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023, στο Δημαρχείο Ερμιονίδας η συνεδρίαση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου (Σ.Τ.Ο.) του Δήμου μας, κατόπιν σχετικής πρόσκλησης του Δημάρχου Ερμιονίδας και Προέδρου του Σ.Τ.Ο., κ. Ι. Γεωργόπουλου με θέμα: «Προετοιμασία για τη λήψη μέτρων πρόληψης και ετοιμότητας και τον συντονισμό δράσης των εμπλεκόμενων φορέων για την αντιμετώπιση κινδύνων από την εκδήλωση χιονοπτώσεων και παγετού, ενόψει της χειμερινής περιόδου 2023 – 2024».
Ειδικότερα, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στο ανθρώπινο δυναμικό, στις δράσεις και στις κατευθύνσεις που θα ακολουθήσει ο κάθε φορέας το επόμενο διάστημα, τόσο κατά το στάδιο της πρόληψης, όσο και κατά το στάδιο της αποκατάστασης των ζημιών, ύστερα από την εκδήλωση έντονων καιρικών φαινομένων κατά τη χειμερινή περίοδο.

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας, κ. Γ. Πιτσάς, ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. ΕΡ. κ. Α. Μπίμπας, ο Διοικητής του Α/Τ Ερμιονίδας, κ. Ν. Γεώργας , ο Προϊστάμενος του Α’ Λιμενικού Τμήματος Πορτοχελίου, κ. Γ. Στρατηγάκης, ο Προϊστάμενος Β’ Λιμενικού Τμήματος Ερμιόνης, κ. Δ. Χασιώτης, ο Προϊστάμενος του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Κρανιδίου, κ. Ι. Σαράντος, ο Προϊστάμενος του Τμήματος Περιβάλλοντος, Πολιτικής Προστασίας, Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Πρασίνου του Δήμου μας, κ. Β. Πασιαλής, ο Εκπρόσωπος της Υπηρεσίας Διαχείρισης Υποδομών Ναυπλίου (ΥΔΥΠ πρώην ΚΕΜΧ) κ. Π. Τούρλας, ο Εκπρόσωπος της Διεύθυνσης Δασών Αργολίδας κ. Α. Παπαντωνίου, ο Προϊστάμενος της ΔΕΔΔΗΕ Κρανιδίου, κ. Ν. Μέξης και ο Εκπρόσωπος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης κ. Δ. Νάκος.

Ευθύνη μας είναι να προστατεύουμε με κάθε τρόπο τη ζωή και την περιουσία των Δημοτών μας.

Σκοπός μας είναι να προλαμβάνουμε, να αντιμετωπίζουμε και να ελαχιστοποιούμε τα προβλήματα που δημιουργούν και τους κινδύνους που ελλοχεύουν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα.

Γραφείο Δημάρχου

Σχετικές αναρτήσεις

Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων Θερμησίας  

admin

Συνάντηση δημάρχου Τρικκαίων με αυτοδιοικητικό συνδυασμό του Δήμου Πατρέων

admin

17η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ

admin

ΔΗΜΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ :  ΘΟΔΩΡΗΣ ΛΟΛΟΣ – ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΙΓΑΖΗΣ – ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΕΡΖΗΣ

admin

Ναυάγιο με μετανάστες στο Αγαθονήσι – Μία νεκρή και 18 διασωθέντες

admin

Με 54,32% νέος δήμαρχος Σπάρτης ο Μιχάλης Βακαλόπουλος

admin

Δράσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Σακχαρώδη Διαβήτη 2023

admin

Επιστολή Αντιπεριφερειάρχη και Δημάρχου Ρεθύμνου, στον Υπουργό Υγείας, για τα προβλήματα του Νοσοκομείου

admin

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΦΕΠΑΕ ΠΛΑΤΩΝΑ ΜΑΡΛΑΦΕΚΑ

admin

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού – Πως θα κινηθεί η κακοκαιρία μέχρι και το Σάββατο

admin

“FARMAKAS MOUNTAIN RUNNING”

admin

Αγγελούδης: Το Ε.Ε.Θ. πολύτιμος συνομιλητής για την επόμενη ημέρα της πόλης

admin