ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ.TV
Image default
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΔΗΜΟΙΔΗΜΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ

To «ευχαριστώ» του Ζαχαρία Δοξαστάκη – «Θα εργαστώ ακούραστα για τη Χερσόνησο των ονείρων μας»

«Το χθεσινό καταλυτικό εκλογικό αποτέλεσμα με γέμισε χαρά, συγκίνηση, και ευθύνη», αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Δοξαστάκης

Με την υπόσχεση σε όσους τον ψήφισαν αλλά και σε αυτούς που δεν το έκαναν ότι θα εργαστεί ακούραστα και αδιάλειπτα για έναν Δήμο που θα γυρίσει σελίδα, ώστε να γίνει «η Χερσόνησος των ονείρων μας», όπως χαρακτηριστικά λέει, ο νέος δήμαρχος Χερσονήσου Ζαχαρίας Δοξαστάκης ευχαριστεί μέσω των social media τους δημότες για την αποδοχή προς το πρόσωπό του.

«Αγαπητοί συνδημότες,

Το χθεσινό καταλυτικό εκλογικό αποτέλεσμα με γέμισε χαρά, συγκίνηση, και ευθύνη. Η αποδοχή που εκφράστηκε στο πρόσωπό μου, σε όλη την ομάδα «ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ» και στο πρόγραμμα που εκπονήσαμε, με υποχρεώνει αυτονόητα να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλες και όλους για την επιλογή σας. Αλλά ταυτόχρονα, με δεσμεύει με όρκο τιμής να μην σας απογοητεύσω ούτε στιγμή, να εργαστώ με συνέπεια, διαφάνεια και ομαδικότητα, ώστε να ανταποκριθώ στις ελπίδες ΟΛΩΝ μας για έναν Δήμο Χερσονήσου, που να ανταποκρίνεται τόσο στο ιστορικό και πολιτιστικό του φορτίο, όσο και στην αστείρευτη παραγωγική δύναμη των κατοίκων και του φυσικού περιβάλλοντός του.

Ευχαριστώ από καρδιάς και όσες/όσους δεν μας επέλεξαν και τους διαβεβαιώνω ότι, μετά τη 15η Οκτώβρη δεν μας χωρίζει ΤΙΠΟΤΑ! Αντιθέτως, μας ενώνει η ανάγκη της ολόπλευρης ανάπτυξης του τόπου και η συμμετοχή σας είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ, ώστε εμείς, τα παιδιά και τα εγγόνια μας να ζήσουμε σε έναν τόπο που θα μας προσφέρει ποιότητα, υπερηφάνεια και ευκαιρίες. Η πόρτα μου θα είναι πάντα ανοιχτή για όλους! Σας καλώ να συμμετέχετε στις τοπικές συνελεύσεις των κοινοτήτων και να διατυπώσετε ιδέες και προτάσεις, τις καλύτερες των οποίων ο Δήμος θα θέτει ως προτεραιότητα.

Ευχαριστώ και πάλι όλους σας και σας υπόσχομαι να εργάζομαι ακούραστα και αδιάλειπτα, να σας επισκέπτομαι επιτόπου όσο πιο συχνά γίνεται, να συζητώ μαζί σας, να σχεδιάζουμε και να υλοποιούμε μαζί, να διεκδικούμε δυναμικά από την κεντρική εξουσία αυτά που δικαιωματικά μας ανήκουν, ώστε ο Δήμος μας να γυρίσει σελίδα και να γίνει η ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ των ονείρων μας».

Σχετικές αναρτήσεις

Τραγικό περιστατικό στην Πάτρα: Νεαρή κοπέλα σκοτώθηκε πέφτοντας από το μπαλκόνι 5ου ορόφου

admin

Κοινή Συνεδρίαση του Διοικητικού και Επιστημονικού Συμβουλίου του ΙΤΑ της ΚΕΔΕ

admin

H δουλειά ξεκίνησε ήδη – Στις υπηρεσίες του Δήμου ο Βρεττός μετά τον εκλογικό του θρίαμβο

admin

Η νέα ψηφιακή πλατφόρμα για τα ακαθάριστα οικόπεδα – Πώς θα γίνεται ο έλεγχος από τους Δήμους, το ύψος των προστίμων

admin

Δήλωση Δημήτρη Πτωχού για β΄ γύρο Περιφερειακών εκλογών 15-10-2023

admin

Η εορτή των Υγειονομικών της Ηλείας στον Ι. Ν. Αγίου Σπυρίδωνος Πύργου

admin

5 αυτόματους μηχανισμούς είσπραξης λογαριασμών τοποθέτησε η ΔΕΥΑ Ναυπλίου

admin

ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.: Παραιτήθηκε και ο Στέφανος Τζουμάκας με βέλη κατά αυριανιστών

admin

Δήμος απαγόρευσε στους κατοίκους να ταΐζουν τα αδέσποτα

admin

ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΟΥΜΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΜΕ ΣΑΡΩΤΙΚΗ ΝΙΚΗ

admin

Δήμος Αγρινίου: Η σταυροδοσία του συνδυασμού Τραπεζιώτη

admin

Γιάννης Μαργέτας: Είμαι υπερήφανος για τον τίμιο αγώνα μας και το αποτέλεσμα που επιτύχαμε

admin