ΑΥΤΟΔΟΙΚΗΣΗ.TV
Image default
ΑΥΤΟΔΟΙΚΗΣΗΔΗΜΟΙΔΗΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣΚΟΙΝΩΝΙΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης: Άκυρο στον Λέων και στήριξη στον Ψυχάλη για την Πατούλη

Τη στήριξή της στον Μάριο Ψυχάλη στον β΄ γύρο των εκλογών στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης ανακοίνωσε η Μαρίνα Σταυράκη – Πατούλη.

Πρόκειται ασφαλώς για μία κίνηση που είναι ικανή να αλλάξει τα δεδομένα στη «μάχη» για τη Δημαρχία, καθώς στον α΄ γύρο η παράταξη ΕΝΩΜΕΝΟΙ συγκέντρωσε ποσοστό 16,25%.

Ασφαλώς δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι αρκετοί από τους πολίτες που ψήφισαν την παράταξη της Μαρίνας Σταυράκη Πατούλη, στον δεύτερο γύρο είναι πιθανό να στηρίξουν τον Γρηγόρη Λέων λόγω κοινού πολιτικού χώρου. Σημειώνεται, ότι το βράδυ της Τρίτης 10 Οκτωβρίου τη στήριξή του στον Μάριο Ψυχάλη έδωσε και ο Παναγιώτης Ιωάννου.

Λαϊκή Συσπείρωση: «Αυξήσαμε τις δυνάμεις μας, ψήφος αποδοκιμασίας στον β΄ γύρο»

Την ικανοποίησή της για την αύξηση των ποσοστών της τόσο στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης όσο και στους περισσότερους Δήμους της χώρας εξέφρασε η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ Λυκόβρυσης – Πεύκης με επικεφαλής τον Άρη Κυριακίδη.

Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ υπογραμμίζει μεταξύ άλλων ότι «To αποτέλεσμα αυτό, δείχνει ότι μεγαλώνει και παγιώνεται ένα ρεύμα συμπόρευσης με το ΚΚΕ, μέσα από την υπερψήφιση των ψηφοδελτίων του».

Παράλληλα καλεί τους πολίτες όσους τη στήριξαν αλλά και όλο το λαό της Λυκόβρυσης και της Πεύκης, «στο Β’ Γύρο των Δημοτικών εκλογών, να αποδοκιμάσουν τους συνδυασμούς που προκρίνονται».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Λαϊκή Συσπείρωση Λυκόβρυσης-Πεύκης, ευχαριστεί και χαιρετίζει τους εκατοντάδες που στήριξαν της Λαϊκή Συσπείρωση στο Δήμο. Xαιρετίζει επίσης όσους στήριξαν και έκαναν το βήμα και δυνάμωσαν ακόμα περισσότερο της Λαϊκή Συσπείρωση Αττικής, που άγγιξε το 13% στο Δήμο μας, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση της ΝΔ, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο το ρεύμα αμφισβήτησης με την κυβερνητική πολιτική. To αποτέλεσμα αυτό, δείχνει ότι μεγαλώνει και παγιώνεται ένα ρεύμα συμπόρευσης με το ΚΚΕ, μέσα από την υπερψήφιση των ψηφοδελτίων του.

Η Λαϊκή Συσπείρωση Λυκόβρυσης-Πεύκης σημείωσε διακριτή άνοδο ξεπερνώντας το 9%, παρά το όργιο εξαγοράς και πίεσης που εξελίχθηκε, σε μία παρατεταμένη προεκλογική περίοδο που συγκρούστηκαν προεκλογικές δαπάνες εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, αλλά και εκλογικοί μηχανισμοί της ΝΔ του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ διαμορφώνοντας ένα έντονα πολωτικό κλίμα. Σε αυτό το πολωτικό κλίμα, η Λαϊκή Συσπείρωση άντεξε και αύξησε τις δυνάμεις που τη στήριξαν.

Η άνοδος αυτή και η εμπιστοσύνη που μας έδειξε ο λαός, ανεβάζουν και τις ευθύνες μας για την οργάνωση της πάλης του λαού, αλλά και της πιο μαχητικής αντιπολίτευσης, μέσα και έξω από τα δημοτικά συμβούλια, στην επόμενη δημοτική αρχή που θα είναι από χέρι αντιλαϊκή.

Η Λαϊκή Συσπείρωση Λυκόβρυσης-Πεύκης, καλεί όσους τη στήριξαν αλλά και όλο το λαό της Λυκόβρυσης και της Πεύκης, στο Β’ Γύρο των Δημοτικών εκλογών, να αποδοκιμάσουν τους συνδυασμούς που προκρίνονται. Συνδυασμούς που βρίσκονται στην ίδια όχθη της αντιλαϊκής πολιτικής, και να ρίξουν στην κάλπη άκυρο ή λευκό και παράλληλα να πυκνώσουν το ρεύμα της αμφισβήτησης και της σύγκρουσης με το κεφάλαιο, τους μεγαλοεργολάβους, και το κράτος τους, τοπικό και κεντρικό.

https://www.aftodioikisi.gr/

Σχετικές αναρτήσεις

Δήμος Χαλκιδέων: Ξεκινά η ανάπλαση της Λεωφόρου Ελ. Βενιζέλου

admin

Αυτοί είναι οι νέοι αντιδήμαρχοι στο Δήμο Κοζάνης

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

Σεισμός: Ο εγκέλαδος αναμένεται να χτυπήσει σύντομα – Τρομακτική πρόβλεψη Παπαδόπουλου

admin

Δημοπρατείται η εγκατάσταση αναβατορίου ατόμων στο Κάστρο Μονεμβασίας

admin

ΚΑΜΠΟΣΟΣ : Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΟΥ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ

admin

Ανατροπή με τον καιρό, μετά το τσουχτερό κρύο έρχεται θερμή εισβολή

admin

ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ. «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ»

admin

Εργασία την Κυριακή: Τι αλλάζει το 2024 με το νέο νόμο

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

Τρίπολη: Η πρώτη εκκλησία στη χώρα με μηδενικούς λογαριασμούς ρεύματος χάρις στα… φωτοβολταϊκά

admin

Αη Στράτης – Πράσινο νησί: Ενεργειακά αυτόνομος το 2024

admin

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας στην 15η Πανελλήνια Σύνοδο των Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων

admin

Οι οκτώ Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Αιτωλοακαρνανίας με τον Ν. Φαρμάκη

admin