ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ.TV
Image default
ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣΥΓΕΙΑ

Η ασφαλιστική που μας μαθαίνει να σώζουμε ζωές

Με αφορμή την Ημέρα Ιδιωτικής Ασφάλισης, η Groupama Ασφαλιστική προσφέρει 100 θέσεις στο σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών «The Life Savers».

Σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον, ο ασφαλιστικός κλάδος στηρίζει την κοινωνία, καλύπτοντας μια σειρά από ανάγκες σε οικονομικό αλλά και ψυχολογικό επίπεδο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο κάθε χρόνο η 11η Νοεμβρίου είναι αφιερωμένη στον κλάδο της ιδιωτικής ασφάλισης. Η Ημέρα Ιδιωτικής Ασφάλισης ξεκίνησε το 2004, με πρωτοβουλία της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος (ΕΑΕΕ). Στο πλαίσιο της γιορτής διοργανώνονται μια σειρά από δράσεις, που στόχο έχουν την ενημέρωση του κοινού για τη σημασία της ιδιωτικής ασφάλειας στη ζωή μας.

Φέτος, για να τιμήσει την Ημέρα Ιδιωτικής Ασφάλισης, η Groupama Ασφαλιστική προσφέρει 100 δωρεάν θέσεις στο “ζωτικής” σημασίας σεμινάριο «The Life Savers», ανοίγοντας τον δρόμο για έναν κόσμο όπου θα κυριαρχεί η ασφάλεια, η πρόληψη, η αλληλεγγύη. Έτσι, οι 100 πρώτοι που θα προχωρήσουμε σε νέα ασφάλιση κατοικίας ή υγείας μέσα στο δεκαήμερο 6-16 Νοεμβρίου, θα έχουμε τη δυνατότητα να εκπαιδευτούμε δωρεάν στις Πρώτες Βοήθειες*. Για να έχουμε αυτό το προνόμιο θα πρέπει να απευθυνθούμε στο Αποκλειστικό Δίκτυο Συνεργατών της Groupama Ασφαλιστικής ή να καλέσουμε στο 210 329 5111, ώστε να μας ενημερώσουν πλήρως για τα διαθέσιμα ασφαλιστικά προϊόντα και να μας βοηθήσουν να επιλέξουμε το πρόγραμμα που ταιριάζει στις δικές μας ανάγκες.

groupama

Tο πρόγραμμα «The Life Savers», ένα σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών που έχει σχεδιαστεί κυριολεκτικά για να σώσει ζωές, στοχεύει στην ευαισθητοποίηση του κοινού, αναλαμβάνοντας ταυτόχρονα και ουσιαστική δράση για την προστασία της ανθρώπινης ζωής. Άλλωστε, τα στοιχεία δείχνουν πόσο κρίσιμα είναι τα πρώτα λεπτά όταν προκύπτει ατύχημα ή επείγον ιατρικό θέμα, με τα στατιστικά να αποκαλύπτουν ότι, σχεδόν το 1/3 των αιφνίδιων καρδιακών θανάτων που συμβαίνουν εκτός νοσοκομείου, θα μπορούσαν να αποφευχθούν με την άμεση παροχή Πρώτων Βοηθειών από κάποιον παρευρισκόμενο.

Από το 2022, αυτά τα στοιχεία έδωσαν το κίνητρο στον Όμιλο Groupama και την Groupama Ασφαλιστική για να αναλάβουν δράση -αρχικά με το σχεδιασμό και στη συνέχεια με την υλοποίηση του σεμιναρίου «The Life Savers» συνδέοντας έτσι άρρηκτα το όνομα της εταιρείας με την κοινωνική προσφορά και την πρόληψη, η οποία αποτελεί την καρδιά της ασφάλισης. Η ανταπόκριση των ανθρώπων στο κάλεσμα για ανάληψη δράσης ήταν ενθουσιώδης και πλέον έχουν ήδη εκπαιδευτεί περισσότεροι από 100.000 άνθρωποι σε όλο τον κόσμο. Ωστόσο, η εταιρεία δεν σταματά εκεί καθώς έχει βάλει στόχο να ανεβάσει τον αριθμό στους 1.000.000 ανθρώπους παγκοσμίως.

Φέτος η Groupama Ασφαλιστική δίνει τον δικό της τόνο στην Ημέρα Ιδιωτικής Ασφάλισης, εστιάζοντας στη σημασία ενεργειών πρόληψης και αλληλεγγύης και δίνοντας προτεραιότητα στην προώθηση της ευαισθητοποίησης και της κοινωνικής ευθύνης απέναντι στον συνάνθρωπο.

* Για την ενέργεια ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Σχετικές αναρτήσεις

Κώστας Τζιούμης: «Προχωράμε έργα εξοικονόμησης ενέργειας, βελτιώνουμε διαρκώς την καθημερινότητα»

admin

20 θάνατοι από τον ιό του Δυτικού Νείλου – Στα 157 τα κρούσματα

admin

Σε κοινό περίπτερο Δήμοι της Πελοποννήσου στη 38η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού PHILOXENIA

admin

ΕΦΚΑ: Γιατί πιστώθηκαν μειωμένες συντάξεις για τον Φεβρουάριο 2023

AGGELOS DRITSAS

Ποιο χρώμα να επιλέξουμε για το τιμολόγιο ρεύματος; 10 ερωτήσεις-απαντήσεις (βίντεο)

AGGELOS DRITSAS

Τέμπη: Ο Άρειος Πάγος διαψεύδει ότι βρέθηκαν ανθρώπινα μέλη στα βαγόνια

AGGELOS DRITSAS

Δράση για ωφελούμενους ΤΕΒΑ στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης

admin

Δήμος Λαρισαίων: Εκπαίδευση προσωπικού σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας

AGGELOS DRITSAS

Πέθανε ο μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας, Αλέξανδρος

AGGELOS DRITSAS

Έτσι θα είναι το νέο Νοσοκομείο Σπάρτης – Αναμένεται να Παραδοθεί το 2025

admin

Δημοπρατείται το έργο για το μεγαλύτερο πάρκο της Αθήνας, έκτασης 215 στρεμμάτων, στον Βοτανικό

admin

Σύλληψη 22χρονου στα Σπάτα για εμπόριο όπλων που έκρυβε μέσα στο σπίτι του

admin