ΑΥΤΟΔΟΙΚΗΣΗ.TV
Image default
ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρουσία του Πρωθυπουργού η κεντρική προεκλογική εκδήλωση του Δημήτρη Πτωχού στην Τρίπολη

Παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και με τεράστια προσέλευση πολιτών πραγματοποίησε την κεντρική προεκλογική του εκδήλωση στην Τρίπολη ο Δημήτρης Πτωχός. 

Με κεντρικό σύνθημα «Μαζί μπορούμε να πάμε την Πελοπόννησο Μπροστά και ήρθε η ώρα να το πετύχουμε», ο νικητής του πρώτου γύρου των περιφερειακών εκλογών έδωσε σύνθημα νίκης εν όψει της Κυριακής 15 Οκτωβρίου, καλώντας τους πολίτες μαζικά στην κάλπη, ώστε «να βρούμε όλοι μαζί, το γενναίο Αύριο που μας περιμένει να το συναντήσουμε».

Στην ομιλία του ο Πρωθυπουργός κάλεσε τους πολίτες «να τελειώσουμε αυτό το οποίο ξεκίνησε την περασμένη Κυριακή, να εκλέξουμε το Δημήτρη Πτωχό τον επόμενο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου». Τόνισε ότι «είναι πολύ σημαντικό να μοιραζόμαστε το ίδιο όνειρο, να μιλάμε την ίδια γλώσσα. Να μπορούμε να συνεννοηθούμε για τις μεγάλες προτεραιότητες της επόμενης μέρας» και δήλωσε βέβαιος ότι «ο Δημήτρης Πτωχός θα είναι ένας εξαιρετικός περιφερειάρχης και η σύμπλευση μαζί του θα υπάρχει στον μέγιστο δυνατό βαθμό».

Ο Δημήτρης Πτωχός επισήμανε ότι «οι συμπολίτες μας θυμούνται όλα όσα καταδίκασαν το 2019 και δεν νομίζω πως είναι διατεθειμένοι να γυρίσουν πίσω» και έθεσε το δίλημμα της Κυριακής:

«Θέλουμε να επιβραβεύσουμε αυτό που πια λέμε «παλιά πολιτική», με την τοξικότητα, τις ύβρεις και τις προσωπικές επιθέσεις;

Ή την ευπρέπεια και κυρίως την αξιοπρέπεια, το ήθος και το σεβασμό στον πολιτικό αντίπαλο;

Θέλουμε να επιστρέψουμε σε μια παλιά νοοτροπία διοίκησης στην Περιφέρεια; Στην απλή διαχείριση, τα χατίρια σε μια χούφτα φίλους και το πελατειακό σύστημα περασμένων δεκαετιών;

Ή να δοκιμάσουμε κι εδώ μια νέα αντίληψη διοίκησης, με όραμα, σχέδιο, πρόγραμμα και ανθρώπους που ξέρουν να φέρνουν αποτελέσματα;

Θέλουμε να μείνουμε κολλημένοι στη στασιμότητα και σε ξεπερασμένες αντιλήψεις που εμποδίζουν την Πελοπόννησο να αξιοποιήσει τα τεράστια συγκριτικά της πλεονεκτήματα;

Ή να δουλέψουμε όλοι μαζί με αισιοδοξία, με φρέσκιες ιδέες, με σύγχρονη τεχνογνωσία και ευρωπαϊκά εργαλεία, με εξωστρέφεια;

Θέλουμε να γυρίσουμε πίσω στο παλιό, που δοκιμάστηκε και αποδοκιμάστηκε;

Ή να προχωρήσουμε μπροστά, με νέες ιδέες και νέους ανθρώπους, για να αξιοποιήσουμε νέες ευκαιρίες»;

Απαντώντας στα παραπάνω ο Δημήτρης Πτωχός δήλωσε ότι «το ξέρουμε όλοι μας καλά ότι η απάντηση είναι μία και είναι Μπροστά. Μπροστά με τόλμη, θάρρος και αποφασιστικότητα. Μπροστά με σιγουριά και πίστη στις δυνατότητές μας».

Ο Δημήτρης Πτωχός ξεκίνησε την ομιλία του κάνοντας μια σύντομη αναδρομή στην προεκλογική του εκστρατεία. «Σκέφτομαι από πού ξεκινήσαμε, πόσο δρόμο διανύσαμε μέσα σε ελάχιστο χρόνο, πόσο μακριά έχουμε φτάσει και πόσο σπουδαίο είναι αυτό που έχουμε πετύχει», είπε και τόνισε ότι «μέρα με τη μέρα, σε κάθε πόλη και κάθε χωριό του τόπου μας, συναντάμε τους συμπολίτες μας, συζητάμε μαζί τους, σφίγγουμε τα χέρια και κοιταζόμαστε στα μάτια. Και όλες και όλοι συμφωνούν σε αυτό που μας εμπνέει: Μαζί μπορούμε να πάμε την Πελοπόννησο Μπροστά! Και ήρθε η ώρα να το πετύχουμε»!

Ο επικεφαλής της παράταξης «Η Πελοπόννησος Μπροστά» ευχαρίστησε τους πολίτες «για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας έχετε δείξει όλο αυτό το διάστημα. Την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε την προηγούμενη Κυριακή και θα μας δείξετε ξανά και αυτή την Κυριακή, εκεί που μετράει περισσότερο: στην κάλπη».

Αναφερόμενος στο αποτέλεσμα της περασμένης Κυριακής, σημείωσε ότι «το μήνυμα των συμπολιτών μας ήταν ξεκάθαρο. Ήταν ηχηρό. Έδειξαν τι θέλουν, χωρίς καμία αμφιβολία. Είπαν ένα μεγάλο και δυνατό “ναι” στην αισιοδοξία και την αγάπη για τον τόπο μας. “Ναι” στο σχέδιό μας για να κάνουμε την Πελοπόννησο μια περιφέρεια πρότυπο σε όλα τα επίπεδα». Αντίστοιχα, τόνισε, «είπαν ένα μεγάλο “όχι” και γύρισαν την πλάτη στην τοξικότητα και στις ξεπερασμένες λογικές του χτες».

Επίσης, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου στάθηκε στην επιλογή «να προχωρήσουμε σε αυτή την προεκλογική εκστρατεία χωρίς κραυγές, χωρίς υπερβολές, χωρίς προσωπικές επιθέσεις, χωρίς μεγάλα λόγια και υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα». Ανέφερε ότι οι πολίτες επιδοκίμασαν την απόφαση «να πάμε πόρτα – πόρτα, να συνομιλήσουμε με όσο το δυνατόν περισσότερους συμπολίτες μας, να τους γνωρίσουμε και να μας γνωρίσουν καλύτερα, να τους παρουσιάσουμε το πρόγραμμά μας και να δεσμευτούμε ειλικρινά και έντιμα πάνω σε αυτό» και δήλωσε βέβαιος ότι «το ίδιο ακριβώς μήνυμα, τα ίδια ακριβώς μεγάλα “ναι” και μεγάλο “όχι”, θα πουν οι πολίτες της Πελοποννήσου ακόμα πιο δυνατά, ακόμα πιο αποφασιστικά, με ακόμα μεγαλύτερο πάθος και αυτή την Κυριακή»!

Σχολιάζοντας, δε, το γεγονός ότι συγκέντρωσε ποσοστό άνω του 42,5%, φτάνοντας λίγες εκατοντάδες ψήφους από την απευθείας εκλογή από την πρώτη Κυριακή, ο Δημήτρης Πτωχός διαβεβαίωσε ότι «δεν μας πειράζει καθόλου που δεν κρίθηκε οριστικά η εκλογή από την πρώτη Κυριακή. Γιατί αυτή η εκλογική μας εκστρατεία και η τόσο δυναμική, τόσο έντονη επαφή με τους συμπολίτες μας, μάς δίνει ώθηση. Μας δίνει ενέργεια. Μας δίνει κουράγιο. Κάθε μέρα γινόμαστε πιο δυνατοί! Κάθε μέρα εσείς μας κάνετε πιο δυνατούς»!

Συνεχίζοντας, δήλωσε ότι τόσο ο ίδιος, όσο και όλοι στην παράταξή του «νιώθουμε και είμαστε απολύτως έτοιμοι να δουλέψουμε σκληρά και να εφαρμόσουμε στην πράξη το καλά μελετημένο πρόγραμμά μας. Να υλοποιήσουμε, χωρίς καθυστερήσεις και δικαιολογίες, τις δεσμεύσεις μας».

Ο Δημήτρης Πτωχός αναφέρθηκε στο όραμα «να δούμε την Πελοπόννησο πρωταγωνίστρια ξανά», εξηγώντας ότι «το νέο, βιώσιμο αναπτυξιακό μοντέλο για την Περιφέρεια Πελοποννήσου προβλέπει να αξιοποιήσουμε επιτέλους τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου μας και να προσελκύσουμε επενδύσεις. Να δημιουργηθούν νέες, καλοπληρωμένες δουλειές. Να δώσουμε μια μεγάλη ώθηση στην ανάπτυξη της Περιφέρειάς μας, αλλά και μια μεγάλη ανάσα στην καθημερινότητα των συμπολιτών μας».

Όπως σημείωσε, «είμαστε έτοιμοι να εξασφαλίσουμε, να απορροφήσουμε και το κυριότερο να αξιοποιήσουμε πλήρως σημαντικά ευρωπαϊκά κονδύλια. Να γίνουν έργα που να πιάνουν τόπο. Να κάνουμε πράξη την ψηφιοποίηση της Περιφέρειας Πελοποννήσου». Σε αυτό το σημείο υπενθύμισε ότι «έχω δουλέψει για την ψηφιοποίηση της χώρας, στο ξεκίνημα αυτής της προσπάθειας» και επαίνεσε «τα άλματα προόδου που έκανε η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη τα τελευταία χρόνια, ιδίως σε αυτό το επίπεδο». Κατέληξε, δε, ότι «αυτό ακριβώς θέλουμε να κάνουμε τώρα και στην Περιφέρειά μας. Όλες οι υπηρεσίες να γίνουν ψηφιακές, στο gov.gr. Ξέρουμε και μπορούμε να κάνουμε πολύ πιο απλή τη ζωή του πολίτη».

Ωστόσο, το σημείο που εστίασε περισσότερο ήταν η «ενιαία ταυτότητα για την Περιφέρειά μας». Ο Δημήτρης Πτωχός επέμεινε ότι «σε αυτόν τον τόπο έχουμε τόσο άξιους ανθρώπους, έχουμε τόσο σπουδαία ιστορία και παράδοση, έχουμε τόσο σπάνιο φυσικό πλούτο και ομορφιά, έχουμε όλα αυτά τα εξαιρετικά πλεονεκτήματα, που πραγματικά δεν χωράει στο μυαλό μου να μην καταφέρνουμε να είμαστε στην πρωτοπορία της πατρίδας μας», δίνοντας το σύνθημα για την επόμενη ημέρα λέγοντας «γι’ αυτό και θα τα καταφέρουμε να μάθουν σε όλο τον κόσμο τι θα πει Πελοπόννησος»!

Ο Δημήτρης Πτωχός διευκρίνισε ότι «έχω μάθει να εργάζομαι για να φέρνω αποτελέσματα. Στη δουλειά με αποτελέσματα πιστεύω, όχι στα μεγάλα ωραία λόγια. Αυτό θα κάνουμε και στην Περιφέρεια. Για να πάμε τον τόπο μας μπροστά και να γίνουν οι καθημερινές ζωές όλων μας καλύτερες». Δεσμεύτηκε, δε, ότι «ποτέ, μα ποτέ στη θητεία μου, δεν θα πω “αυτό δεν είναι αρμοδιότητά μου”. Ποτέ δεν θα ψάξω δικαιολογίες, ποτέ δεν θα κρυφτώ πίσω από τυπικότητες». Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «ποτέ δεν θα πω ως Περιφερειάρχης, αυτό που σιχαίνομαι να ακούω ως πολίτης. Ακόμα και αν κάτι δεν ανήκει στις τυπικές ευθύνες του Περιφερειάρχη, θα προσπαθήσω να βρω λύση. Θα πάρω πρωτοβουλίες, θα κάνω ό,τι μπορώ» και τόνισε ότι «δεν υπόσχομαι ότι θα τα καταφέρνω πάντα, αλλά υπόσχομαι ότι θα προσπαθώ πάντα. Αυτό περιμένουν οι πολίτες. Όχι δικαιολογίες, αλλά προσπάθεια και λύσεις».

Στη συνέχεια, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου σχολίασε τη σπουδαιότητα των συνεργασιών με όλες τις βαθμίδες του κράτους. «για να βρούμε αυτές τις λύσεις, έχουμε το σχέδιο, έχουμε τη διάθεση για συστηματική και σκληρή δουλειά, αλλά έχουμε και κάτι ακόμα, πολύ σημαντικό: είμαστε έτοιμοι να ενώσουμε δυνάμεις», δήλωσε και αναφέρθηκε στην πρόθεσή του να συνεργαστεί «με όλους, και πρώτα απ’ όλα – φυσικά – με την Κυβέρνηση της χώρας, αλλά και με όποιον άλλον μπορεί να βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση. Με τον ιδιωτικό τομέα, με κάθε υγιή, παραγωγική δύναμη. Αλλά εξίσου έτοιμοι είμαστε και να δουλέψουμε μαζί με κάθε πολιτική δύναμη έχει σύγχρονες ιδέες, καλή διάθεση και πρόθεση συνεργασίας».

Απευθυνόμενος στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τον ευχαρίστησε για «την τεράστια τιμή να με περιβάλλετε με την εμπιστοσύνη σας. Όχι μόνο να μου προτείνετε αυτή την υποψηφιότητα, αλλά και να είστε πραγματικά δίπλα μου σε όλη αυτή την προσπάθεια» και υποσχέθηκε «αυτή την τιμή να τη δικαιώσω», διαβεβαιώνοντας ότι «δεν είμαι έτοιμος μόνο να συνεργαστώ, αλλά και να διεκδικήσω όποτε χρειαστεί, πάντα και μόνο με ένα αποκλειστικό κριτήριο: το καλό της Πελοποννήσου».

Αφού ανέφερε ότι «πιστεύω στην πολιτική όπου ενώνουν τις δυνάμεις τους άνθρωποι που προέρχονται από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους κι εργάζονται μαζί για το συλλογικό καλό», έκανε ανοιχτό κάλεσμα στους συνυποψηφίους του για την Περιφέρεια, τονίζοντας εμφατικά ότι «με κανέναν δεν νιώθω πως έχουμε τίποτα να χωρίσουμε. Με όλους θα ήθελα να βρεθούμε στο ίδιο πλευρό την επόμενη μέρα, να δώσουμε μαζί τη μάχη για την Πελοπόννησο».

Αναφερόμενος, δε, στο κλίμα κατά την προεκλογική περίοδο, σημείωσε ότι «οι περισσότεροι συνυποψήφιοί μου έδωσαν τον αγώνα τους με ήθος και δεν υπέκυψαν στον πειρασμό της λάσπης και του λαϊκισμού. Αυτό είναι σπουδαίο κι ας μην πέρασαν στο β γύρο. Τους έχω συγχαρεί και ευχαριστήσει προσωπικά». Και, με τη φράση «αυτό πιστεύω, αυτό ξέρω να κάνω, αυτή την πολιτική έχω υπηρετήσει, αυτό θα κάνω και στην Περιφέρεια» κάλεσε όλες τις παρατάξεις και τους πολίτες που τις επέλεξαν σε μια στενή συνεργασία για το καλό της Πελοποννήσου..

Στο σημείο αυτό, ο Δημήτρης Πτωχός αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές της προεκλογικής περιόδου, δηλώνοντας ότι «περίμενα να δεχτώ και επιθέσεις -πολιτική είναι- αλλά ομολογώ την ένταση και το είδος ορισμένων επιθέσεων ακόμα και εγώ δεν τα περίμενα». Όπως είπε, «από έναν συγκεκριμένο αντίπαλό μου και ορισμένους υποστηρικτές του, δέχτηκα από την πρώτη μέρα πολλή λάσπη, με σκληρό τρόπο και σε καθαρά προσωπικό επίπεδο. Το γνωρίζετε αυτό. Όπως γνωρίζετε και ότι δεν ανταπέδωσα ποτέ και δεν πρόκειται να το κάνω» γιατί, τόνισε, «δεν είναι αυτή η πολιτική στην οποία πιστεύω».

Επέκρινε την «πολιτική του κιτρινισμού, της χυδαιότητας, της εξόντωσης του αντιπάλου με κάθε μέσο» και τόνισε ότι «αυτή είναι η πολιτική που τους υγιείς πολίτες τούς έχει κάνει να αηδιάσουν. Τη σιχαινόμουν τόσα χρόνια ως πολίτης, δεν θα την υιοθετήσω τώρα που πολιτεύομαι. Αυτός είμαι, σε αυτά πιστεύω και τον εαυτό μου δεν πρόκειται να τον αλλάξω», επαναλαμβάνοντας ότι «οι διαφωνίες μου με τους πολιτικούς μου αντιπάλους είναι για εμένα πάντα, μόνο πολιτικές. Και εκεί θα παραμείνουν».

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του, κάλεσε τους πολίτες και τα στελέχη της παράταξής του «αυτές τις δυο μέρες μέχρι τις εκλογές, να βρούμε όσες και όσους ακόμα αμφιταλαντεύονται. Όσες και όσους τους έχει εφησυχάσει η μεγάλη διαφορά και νομίζουν ότι δεν χρειάζεται να πάνε να ψηφίσουν την Κυριακή. Όσες και όσους, ό,τι κι αν ψήφισαν την πρώτη Κυριακή, έχουν τις ίδιες ανησυχίες, τις ίδιες αγωνίες, αλλά και τις ίδιες ελπίδες για τον τόπο μας, με όλους εμάς». Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά, «ελάτε να καλέσουμε όλες και όλους τους συμπολίτες μας, αυτή την Κυριακή να πάμε μαζί την Πελοπόννησο Μπροστά. Να βρούμε όλοι μαζί, το γενναίο Αύριο που μας περιμένει να το συναντήσουμε».

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε τη χαρά του που βρίσκεται στην Τρίπολη και τόνισε «την ανάγκη να τελειώσουμε αυτό το οποίο ξεκίνησε την περασμένη Κυριακή, να εκλέξουμε το Δημήτρη Πτωχό τον επόμενο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου». Ανατρέχοντας στην αρχή της προεκλογικής περιόδου, σημείωσε ότι «πολλοί είχαν πει “μα καλά. επιλέγετε έναν άνθρωπο χωρίς αναγνωρισιμότητα και πώς θα προφτάσει να αντιπαρατεθεί με κάποιον πολύ πιο έμπειρο και πολύ πιο γνωστό πολιτικό πρόσωπο;”. Και όμως, ο Δημήτρης με πολλή δουλειά, γυρνώντας πόρτα – πόρτα όλη την Πελοπόννησο, κατάφερε και διέψευσε αυτούς οι οποίοι πίστευαν ότι πρέπει να είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να εκλεγεί κάποιος πρέπει να είναι γνωστός, ήρθε πρώτος και για λίγες ψήφους δεν κέρδισε την εκλογή από τον πρώτο γύρο».

Όπως εξήγησε ο Πρωθυπουργός, «ο Δημήτρης Πτωχός κέρδισε την εμπιστοσύνη πολλών συμπολιτών σας, άρθρωσε έναν τεκμηριωμένο, σοβαρό, τεχνοκρατικό λόγο, απέδειξε όμως ότι διαθέτει και ένα πολιτικό αισθητήριο οξύ, το οποίο μου επιτρέπει να είμαι εξαιρετικά αισιόδοξος για την έκφανση αυτής της εκλογικής μάχης». Αναφέρθηκε, δε, και στη συνεργασία που είχαν κατά την περίοδο της κυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου, λέγοντας ότι «γνώριζα την τεχνοκρατική του επάρκεια. Αυτό το οποίο δεν γνώριζα ήταν το βαθμό αγάπης του για τον τόπο του», διαβεβαιώνοντας τους πολίτες ότι «θα είναι ένας εξαιρετικός Περιφερειάρχης Πελοποννήσου» και καλώντας τους «όλοι μαζί να κάνουμε αυτή την προσπάθεια να τον εκλέξουμε και με μεγάλη διαφορά και αυτό πιστεύω ότι μπορεί να γίνει για να του δώσουμε τη δυνατότητα στη συνέχεια να μπορέσει μαζί με την ομάδα του να υλοποιήσει το έργο του».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο διακύβευμα των αυτοδιοικητικών εκλογών επισημαίνοντας ότι «από την πρώτη στιγμή μιλήσαμε ανοιχτά για το πολιτικό πρόσημο που δίνουμε στην εκλογική μάχη των περιφερειών, διότι πιστεύουμε ακράδαντα ότι οι επόμενοι περιφερειάρχες πρέπει να συμμερίζονται το ίδιο όραμα με την Κυβέρνηση ως προς την αναπτυξιακή δυναμική της περιφέρειας τους». Όπως εξήγησε, «οι περιφερειάρχες που θα εκλεγούν θα κληθούν να διαχειριστούν πολλούς σημαντικούς πόρους. Ευρωπαϊκούς πόρους που αυτή η κυβέρνηση κατάφερε και εξασφάλισε μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις», τονίζοντας ότι «είναι πολύ σημαντικό να μοιραζόμαστε το ίδιο όνειρο, να μιλάμε την ίδια γλώσσα. Να μπορούμε να συνεννοηθούμε για τις μεγάλες προτεραιότητες της επόμενης μέρας».

Οριοθετώντας αυτές τις προτεραιότητες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε «τα μεγάλα έργα που πρέπει να γίνουν να στηρίξουμε τον πρωτογενή τομέα, την ανάγκη να διαχειριστούμε σωστά τους υδάτινους πόρους, έτσι ώστε να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε ότι οι αγρότες μας θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στο νερό, το οποίο χρειάζονται, την αναπτυξιακή δυναμική κάθε περιφερειακής ενότητας ξεχωριστά». Στάθηκε, μάλιστα, ιδιαίτερα στα «πολύ σπουδαία πράγματα τα οποία γίνονται εδώ πέρα στην Τρίπολη, στη βιομηχανική ζώνη, στο πώς θα στηρίξουμε τη μεταποίηση, στη μεταλιγνιτική εποχή».

Ειδικά, δε, εξήγησε «την ανάγκη να επενδύσουμε στην Πολιτική Προστασία μπροστά στις προκλήσεις της Κλιματικής Κρίσης», «το πώς μπορεί η ανάπτυξη σήμερα να συνδυάσει την προστασία του περιβάλλοντος με τη δημιουργία πολλών ποιοτικών νέων θέσεων εργασίας», αλλά και το «πώς θα στηρίξουμε το νέο τουριστικό προϊόν, το νέο brand της Πελοποννήσου, το οποίο θα συνδυάζει τις πάρα πολλές ομορφιές της Πελοποννήσου, μαζί με την επένδυση στον πρωτογενή τομέα και στην ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς». Επανέλαβε ότι «όλα αυτά για να γίνουν απαιτούν σύμπλευση μεταξύ της Κυβέρνησης και της Περιφέρειας» και δήλωσε «απολύτως πεπεισμένος ότι αυτή η σύμπλευση με τον Δημήτρη Πτωχό θα υπάρχει στον μέγιστο δυνατό βαθμό».

Κλείνοντας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε ότι «έχουμε κάθε λόγο να είμαστε ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα της πρώτης Κυριακής των αυτοδιοικητικών εκλογών», καθώς «οι Έλληνες πολίτες απέδειξαν με την ψήφο τους ότι εμπιστεύονται τη Νέα Δημοκρατία για τις επιλογές τις οποίες έκανε». Επισήμανε, όμως ότι «είμαστε σήμερα εδώ πέρα γιατί υπάρχει και δεύτερος γύρος» και έθεσε ως στόχο «να κερδίσουμε τον μέγιστο αριθμό των περιφερειών την Κυριακή που έρχεται». Και εξέφρασε, τέλος, τη βεβαιότητά του ότι «μία από τις Περιφέρειες που σίγουρα θα κερδίσουμε θα είναι η Πελοπόννησος», καλώντας τους πολίτες «να κάνουμε τον τελικό αγώνα για να εκλέξουμε, με τη δική σας την προσπάθεια, τον Δημήτρη Περιφερειάρχη Πελοποννήσου».

Σχετικές αναρτήσεις

Γιάννης Γαλανόπουλος : Πρωϊνό πέρασμα από τη Ριζούπολη..

admin

Συγχαρητήρια στον καλύτερο Έλληνα παίκτη από το εξωτερικό Τάσος Δουβίκας!

admin

Στα γραφεία του ΕΟΤ με τον Γ.Γ. του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού κ. Δημήτρη Φραγκάκη.

admin

Δήλωση Πέτρου Τατούλη «Την Κυριακή 15 Οκτωβρίου πάμε όλοι μαζί για τη Μεγάλη Νίκη!»

admin

Βόλος: Αρρωστημένη η δράση του 33χρονου βιαστή

AGGELOS DRITSAS

ΒΡΑΒΕΙΑ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ .

admin

Χαρούμενες γιορτές αλλά όχι για όλους

AGGELOS DRITSAS

Πρόγραμμα Νοεμβρίου 2023 στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων

AGGELOS DRITSAS

ΣΟΚ: Τραγωδία στα Λαγκάδια Αρκαδίας: Λεωφορείο του ΚΤΕΛ κρεμάστηκε σε γκρεμό μετά από ανακοπή του οδηγού

admin

ΔΥΠΑ: Δωρεάν εισιτήρια για κινηματογράφο – Πώς θα τα εξασφαλίσουν οι δικαιούχοι

AGGELOS DRITSAS

Έχω λάβει το μήνυμα των εκλογών, έχω κάνει την αυτοκριτική μου και έχω αναγνωρίσει τα λάθη μου.

admin

«Κατάστημα πώλησης ναρκωτικών» στην Αγία Βαρβάρα – Καρέ καρέ η εισβολή της αστυνομίας την ώρα που έκαιγαν τις ουσίες στη σόμπα

admin