ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ.TV
Image default
ΚΟΙΝΩΝΙΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Κώστας Μουτζούρης για ΕΛΤΑ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με την υποβάθμιση των νησιών του Βορείου Αιγαίου»

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης με δηλώσεις του αναφέρεται στο θέμα της μαζικής αναστολής λειτουργίας 41 καταστημάτων των ΕΛΤΑ από τη Δευτέρα, μεταξύ αυτών είναι και του Παπάδου στη Λέσβο και των Καρδαμύλων στη Χίο.

Ο Περιφερειάρχης στη δήλωσή του αναφέρει:

«Μετά το κλείσιμο 100 καταστημάτων ΕΛΤΑ στις αρχές του καλοκαιριού, πληροφορούμαστε ότι ακόμα 41 καταστήματα κλείνουν οριστικά από τη Δευτέρα αφήνοντας τις τοπικές κοινωνίες χωρίς τις βασικές υπηρεσίες του Ελληνικού Ταχυδρομείου. Πρόσφατα έκλεισαν της Άντισσας και του Πύργου Σάμου, τώρα έχουμε του Παπάδου και των Καρδαμύλων στη Χίο.. Είναι μία απόφαση της νέας Διοίκησης του Υπερταμείου που έχει περιέλθει η Α.Ε. ΕΛΤΑ, στη λογική της αναδιάρθρωσης και εκσυγχρονισμού όπως επικαλείται, χωρίς να λαμβάνει υπ’ όψη ότι θα στερηθούν των βασικών υπηρεσιών ταχυδρομείου ευάλωτες πληθυσμιακά ομάδες ψηφιακά αναλφάβητες, σε περιοχές απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες της Ελληνικής υπαίθρου, καθώς και σειρά άλλων δεδομένων που σχετίζονται και με την ευαίσθητη από πολλές απόψεις περιοχή του Βορείου Αιγαίου. Δεν συμβιβαζόμαστε με την υποβάθμιση των νησιών του Βορείου Αιγαίου, των απομακρυσμένων και τουριστικών περιοχών και την αποστέρηση των βασικών υπηρεσιών κοινής ωφέλειας προς τον πολίτη.

Δεν συμβιβαζόμαστε με την απώλεια θέσεων εργασίας δεν συμβιβαζόμαστε με την ερήμωση της υπαίθρου και τη δημιουργία ανισοτήτων μεταξύ πολιτών. Είμαστε εδώ για να διεκδικήσουμε δημοκρατικά και δίκαια , τις υπηρεσίες που αξίζουν στους πολίτες του Β. Αιγαίου. Στεκόμαστε στη πλευρά της ανάπτυξης και προσπάθειας βελτίωσης των συνθηκών ζωής των νησιωτών. Είμαστε υπέρ του εκσυγχρονισμού της ΕΛΤΑ ΑΕ και την περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρίας, την διεύρυνση των υπηρεσιών της και την ευημερία της. Δεν συμβιβαζόμαστε με την καταπάτηση ηθικών αξιών που πρέπει να διέπουν το Κράτος μας και επηρεάζει τις υλικές αξίες που αποτελούν το asset της περιοχής του Βορείου Αιγαίου, δημιουργεί κοινωνικές αδικίες και προβλήματα συνοχής. Είμαστε στο πλευρό των κατοίκων του Παπάδου, των Καρδαμύλων και όλων όσων δίνουν τη μάχη για καλύτερη ζωή.»

Σχετικές αναρτήσεις

Σπάρτη: Στα χέρια της Αστυνομίας 5 ληστές

admin

Τρόποι στήριξης των παραγωγών πορτοκαλιού της Αργολίδας

admin

Ο γενικός γραμματέας της ΚΕΔΕ Δ. Καφαντάρης στη 15η Σύνοδο ΦοΔΣΑ

admin

Αλλάζει ο καιρός – Έρχονται βροχές και καταιγίδες

admin

Την εκκίνηση του 40ου αυθεντικού Μαραθωνίου κήρυξαν Πατούλης- Σακοράφα-Σχοινάς

admin

Ανακοίνωση της παράταξης «Αλλαγή Πορείας-Δημήτρης Καμπόσος» για την παραίτηση του Γιώργου Σαρρή

admin

Εκπτώσεις: Ανοικτά και αυτή την Κυριακή τα καταστήματα

AGGELOS DRITSAS

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ38 η PHILOXENIA

admin

Αλλαγή σύμβασης ζητούν οι εργαζόμενοι οδηγοί στο ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης: “Συνθήκες εργασιακής γαλέρας”

AGGELOS DRITSAS

ΕΦΚΑ: 11.000 εκκρεμείς επικουρικές συντάξεις εκδόθηκαν την Τετάρτη

AGGELOS DRITSAS

ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΩΡΩΠΟΥ!

admin

Πολυτεχνείο: Φρούριο η Αθήνα – Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, οι συγκεντρώσεις και η πορεία

AGGELOS DRITSAS