ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ.TV
Image default
ΔΗΜΟΙ

Με τον υφυπουργό Ναυτιλίας συναντήθηκε ο δήμαρχος Αγίου Βασιλείου

Το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής επισκέφθηκε την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου ο Δήμαρχος Αγίου Βασιλείου Γιάννης Ταταράκης όπου συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Ιωάννη Παππά.

Αντικείμενο της επίσκεψης του Δημάρχου στον Υφυπουργό ήταν θέματα που απασχολούν την περιοχή και άπτονται των αρμοδιοτήτων του Υπουργείου. Ο Υφυπουργός κ. Ιωάννης Παππάς έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα προβλήματα που απασχολούν τον Δήμο και ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα του Δημάρχου για χρηματοδότηση ύψους 200.000 ευρώ το οποίο αφορά στη κατασκευή δικτύου ύδρευσης μήκους 5.000 μέτρων στις δυο Δημοτικές Ενότητες του Δήμου και κατασκευή δεξαμενή 120 κυβικών μέτρων.

Νωρίτερα ο Δήμαρχος είχε πραγματοποιήσει εθιμοτυπική επίσκεψη στον  Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχο Λ.Σ. Γεώργιο Αλεξανδράκη ανταποδίδοντας την επίσκεψη του Αρχηγού στην περιοχή την προηγούμενη εβδομάδα.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Υφυπουργό  κ. Παππά για την συνάντηση, για το ενδιαφέρον του για τον Δήμο Αγίου Βασιλείου και βέβαια για την ανταπόκριση του στο αίτημα μας για χρηματοδότηση» δήλωσε ο κ. Ταταράκης μετά την συνάντηση με τον  κ. Παππά.

«Τον Υφυπουργό τον συνδέουν και οικογενειακοί δεσμοί με τον τόπο μας καθώς η σύζυγος του κατάγεται από το χωριό Άγιος Βασίλης και γνωρίζει αρκετά καλά τα θέματα που μας απασχολούν» ανέφερε ο Δήμαρχος και συμπλήρωσε:

«Επίσης ευχαριστώ θερμά τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Γιάννη Κεφαλογιάννη ο οποίος σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Υφυπουργό Ναυτιλίας στήριξε το  αίτημα μας για την επέκταση των δικτύων ύδρευσης το οποίο έχει ανάγκη η περιοχή.»

Σχετικές αναρτήσεις

Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων Θερμησίας  

admin

«Αλλάζουν» οι δήμοι από την 1η Ιανουαρίου! – Ο νέος χάρης της τοπικής αυτοδιοίκησης

admin

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΙΛΚΙΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ 

admin

Εγκαινιάζεται σήμερα η έκθεση “Πελοπόννησος Expo” παρουσία της υφυπουργού Ανάπτυξης

admin

Γύθειο: Απρόοπτο περιστατικό σε επιχείρηση μεταφοράς ασθενή ναυτικού από δεξαμενόπλοιο

admin

Σοβαρά προβλήματα στην Λέσβο από την κακοκαιρία Bettina

admin

Δήμαρχος δεν πλήρωσε το λογαριασμό & έκοψαν το ρεύμα σε σχολείο

admin

Ξεκίνησε η Σχολή Προπονητών UEFA -C στην Αργολίδα

admin

ΚΩΣΤΟΥΡΟΣ : ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΣΤΗΝ ΑΣΙΝΗ

admin

Σάμος: Εντοπίστηκαν 47 αλλοδαποί σε φουσκωτή λέμβο- Συνελήφθη ο διακινητής

admin

ΠΠΕΛ: Προχωρούν οι διαδικασίες για το Υδατοδρόμιο στην Κοιλάδα, στην ΠΕ Αργολίδας

admin

Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου για τον αποθανόντα Γιώργο Γραμματικάκη

admin