ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ.TV
Image default
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΔΗΜΟΙΔΗΜΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το τουρνουά 3×3 Schools στο Δήμο Ελασσόνας

Με τη συμμετοχή 200 μαθητών από Δημοτικά Σχολεία και Γυμνάσια της Ελασσόνας, πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 23 και Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ελασσόνας, η δράση «3×3 Schools» powered by ΔΕΗ, μια διοργάνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης σε συνεργασία με τον Δήμο Ελασσόνας.

Οι αγώνες έδωσαν τη δυνατότητα στους μικρούς καλαθοσφαιριστές να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να χαρούν το άθλημα, σε μια επιτυχημένη διοργάνωση όπου η Αντιδημαρχία Πολιτισμού, Αθλητισμού, Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης, ο ΟΚΠΑΠ, καθώς και οι Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ελασσόνας, είχαν μεριμνήσει ώστε όλα να είναι έτοιμα για τη διεξαγωγή του διήμερου αθλητικού γεγονότος που διεξήχθη για πρώτη φορά στο Δήμο Ελασσόνας.

«Η δράση 3×3 Schools powered by ΔΕΗ που πραγματοποιήθηκε στο δήμο μας, είναι ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα που υλοποιεί η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας. Είμαστε χαρούμενοι που ο δήμος μας επιλέχτηκε ανάμεσα σε 20 δήμους από όλη την Ελλάδα για να πραγματοποιηθεί αυτό το εξαιρετικό πρόγραμμα. Για πρώτη φορά δόθηκε η δυνατότητα σε μαθητές και μαθήτριες της πόλης να βγουν έξω από το σχολείο και να γνωρίσουν το νέο Ολυμπιακό Άθλημα 3×3. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για την υλοποίηση του προγράμματος και δεσμευόμαστε σαν διοίκηση να συνεχίσουμε να προσφέρουμε με κάθε τρόπο τέτοιου είδους διοργανώσεις σε μικρούς και μεγάλους» τόνισε ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας, ευχαριστώντας πρώτιστος τους μαθητές για τη συμμετοχή τους.

Το παρών στη διοργάνωση έδωσαν ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού, Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης κ. Κώστας Πασχόπουλος, ο Αντιπρόεδρος της Ε.Σ.ΚΑ.Θ κ. Ζήσης Δότας, η πρόεδρος της Α/Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Εύη Θεοδωράκη, καθώς και ο πρόεδρος της Β/Βάθμαις Σχολικής Επιτροπής κ. Χαρίσης Γκουντούρας.

Σημαντική η συνεργασία των μελών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης που αγκάλιασαν όλους τους μαθητές, των διευθυντών και των γυμναστών των σχολείων που συμμετείχαν, της συντονίστριας της διοργάνωσης κ. Αγγελικής Πνάκα-Σαλεπτσή, καθώς και των γυμναστών του Γ.Σ.Ε Ελασσόνας κ.κ. Ορσαλίας Λεπενιώτη και Βασίλη Δήμου. Την υγειονομική κάλυψη και τις δύο ημέρες ανέλαβε το Περιφερειακό Τμήμα Ελασσόνας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Στους μαθητές και στις μαθήτριες των σχολείων απονεμήθηκαν αναμνηστικά μετάλλια και κύπελλα της ΕΟΚ, μπλούζες και σαλιάρες της δράσης και το ψηφιακό πιστοποιητικό συμμετοχής, θα διανεμηθεί εντός του σχολείου τους.

Σχετικές αναρτήσεις

 Ιωάννης Μαλτέζοςστην Βέροια μαζί με τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΑΡΜ Χαράλαμπο Σελλή

admin

Ενίσχυση 150 εκατ. ευρώ για τις ελληνικές βιομηχανίες ενέκρινε η Κομισιόν

AGGELOS DRITSAS

Επίδομα θέρμανσης: Οι δικαιούχοι, τα κριτήρια και μέχρι πότε οι αιτήσεις

admin

Προχωράμε Μαζί για μια Ανεξάρτητη, Προοδευτική και Δημοκρατική Πελοπόννησο!

admin

Tο Ναύπλιο γιορτάζει τα 201 χρόνια από την απελευθέρωση του ΒΙΝΤΕΟ

admin

Δήμοι: Ποιοι κινδυνεύουν με χρεωκοπία -Ποιος είναι ο «πρωταθλητής» (λίστα)

admin

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών & Φίλων Ν. Αργολίδας ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ. «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ»

admin

Τζουμάκας: «Οι ιδιοκτήτες της χώρας είναι οι καναλάρχες, αυτοί που ξεπλένουν ηρωίνη και κόκα»

AGGELOS DRITSAS

 Η πρώτη γυναίκα χειρίστρια ανυψωτικών μηχανημάτων στη διαχείριση απορριμμάτων

admin

Πόλη που βυθίστηκε πριν από 2.400 χρόνια και μπορεί να είναι η χαμένη Ατλαντίδα

admin

ΑΣΕΠ: 1.843 μόνιμες προσλήψεις σε 82 περιοχές της χώρας

admin

Δήμος παίρνει πρωτοβουλία για την αντιμέτωπιση bullying & των φαινομένων βίας

AGGELOS DRITSAS