ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ.TV
Image default
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΔΗΜΟΙΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρώτη προσέγγιση του εντυπωσιακού κρουαζιεροπλοίου Celestyal Journey στη Ρόδο

Θερμή υποδοχή σε επιβάτες και πλήρωμα αλλά και ανταλλαγή πλακετών και δώρων με τους αξιωματούχους του κρουαζιεροπλοίου Celestyal Journey της εταιρείας Celestyal Cruises, επεφύλαξε σήμερα το μεσημέρι η Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου, κατά την πρώτη προσέγγιση του πλοίου στο λιμάνι της Ρόδου.

Το νεοαποκτηθέν, μήκους 220 μέτρων, κρουαζιερόπλοιο Celestyal Journey της εταιρείας Celestyal Cruises, ξεκίνησε χθες από τη Λεμεσό της Κύπρου και έφθασε στις 11 σήμερα το πρωί στη Ρόδο. Μεταφέρει περισσότερους από 200 επιβάτες στην πλειοψηφία τους Αμερικανοί, αλλά και από χώρες της Λατινικής Αμερικής και αρκετούς Ευρωπαίους.

Στη Ρόδο θα παραμείνει μέχρι τις 6.30 το απόγευμα, με επόμενους σταθμούς του ταξιδιού του το Κουσάντασι, Πειραιά και Αλεξάνδρεια.
Στις συντονισμένες δράσεις της δημοτικής αρχής σε συνεργασία με το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Νότιας Δωδεκανήσου, αναφέρθηκε ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Διεθνών και Δημοσίων Σχέσεων Κώστας Ταρασλιάς υπογραμμίζοντας: «Φροντίσαμε με συγκεκριμένες ενέργειες η κρουαζιέρα να αποτελέσει κορυφαία επιλογή για τον τουρισμό και οι προσεγγίσεις κρουαζιεροπλοίων στη Ρόδο έχουν σπάσει ρεκόρ αφίξεων. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι οι όλες οι μεγάλες εταιρείες κρουαζιεροπλοίων θεωρούν σημαντικό σταθμό προσέγγισης το λιμάνι της Ρόδου, όπως ακριβώς και σήμερα με την άφιξη του Celestyal Journey της εταιρείας Celestyal Cruises που είναι από τις πλέον σταθερές διαχρονικά εταιρείες κρουαζιεροπλοίων, καθώς η Ρόδος αποτελεί στη συνείδηση χιλιάδων επισκεπτών μοναδικό τουριστικό
προορισμό».

Παρόντες στην υποδοχή του κρουαζιεροπλοίου και την τελετή απονομής τιμητικών πλακετών ήταν επίσης ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νότιας Δωδεκανήσου Βασίλης Παπαοικονόμου, εκπρόσωποι του Λιμεναρχείου Ρόδου και άλλων τοπικών αρχών, καθώς και ο τουριστικός πράκτορας Παύλος Γεωργιάδης.

Στελέχη της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Ρόδου μοίρασαν στους τουρίστες έντυπο και ψηφιακό πληροφοριακό υλικό για το νησί, ενώ απαντούσαν στις ερωτήσεις τους για τα αξιοθέατα που προλαβαίνουν να επισκεφθούν στο νησί.
Όλοι οι παρευρισκόμενοι ξεναγήθηκαν στο κρουαζιερόπλοιο από τον καπετάνιο και το πλήρωμα και ακολούθησε η εθιμοτυπική διαδικασία ανταλλαγής πλακετών με τον αντιδήμαρχο κ. Ταρασλιά να ανταλλάσσει δώρα και πλακέτες με τον καπετάνιο του Celestyal Journey Άγγελο Βασιλάκο.
Το Celestyal Journey, όπως και τα άλλα κρουαζιερόπλοια της εταιρείας Celestyal Cruises πρακτορεύει στη Ρόδο το τουριστικό – ναυτιλιακό πρακτορείο «Γεωργιάδης – Τουρισμός- Πρακτορεύσεις».

«Η ιδιοκτήτρια εταιρεία Celestyal Cruises έχει σταθερή και για πολλά χρόνια παρουσία στη Ρόδο, θεωρείται από τους καλούς πελάτες του νησιού, καθώς τα πλοία της προσεγγίζουν το λιμάνι της Ρόδου περισσότερες από 50 φορές τον χρόνο. Το κρουαζιερόπλοιο Celestyal Journey κατέπλευσε στο λιμάνι της Ρόδου για πρώτη φορά και θα έρχεται στο νησί μέχρι τέλος Δεκεμβρίου, ενώ τα άλλα δύο πλοία της Celestyal θα συνεχίζουν να προσεγγίζουν το λιμάνι της Ρόδου μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου» αναφέρει ο κ. Γεωργιάδης που ήταν παρών στην εθιμοτυπική εκδήλωση.

Να σημειωθεί ότι οι τουρίστες του κρουαζιερόπλοιου επισκέφθηκαν κατά την παραμονή τους στο νησί τη Λίνδο, τη Μεσαιωνική Πόλη και γενικά την πόλη της Ρόδου.

Σχετικές αναρτήσεις

Ένα νομοσχέδιο που καταδιώκει τη μεσαία τάξη και επαναφέρειτην σκληρή λιτότητα

admin

Ρέντη: 50 άτομα στο επίκεντρο των ερευνών της ΓΑΔΑ

admin

Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Ερμιονίδας

admin

Πέθανε ο πρώην δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος

admin

Δήμος απαγόρευσε στους κατοίκους να ταΐζουν τα αδέσποτα

admin

Σπάτα: Η πώληση του Smart Park γεμίζει τα «ταμεία» της Reds – Επενδύσεις 350 εκατ. ευρώ

admin

Ο γενικός γραμματέας της ΚΕΔΕ Δ. Καφαντάρης στη 15η Σύνοδο ΦοΔΣΑ

admin

Επίδομα θέρμανσης ρεύματος: Δικαιούχοι, αιτήσεις και ποσά – Λήγει η προθεσμία

admin

Δήμος Ραφήνας: Συμμαχία Τσεβά με Βασιλόπουλο εναντίον Μπουρνούς

admin

Ηράκλειο: Φέρνουν σόμπες από το σπίτι τους για να ζεσταθούν στο μουσικό σχολείο Ηρακλείου

admin

LIVE ΒΙΝΤΕΟ : Η μαθητική και στρατιωτική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου 2023 στο Ναύπλιο

admin

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συμμετείχε στην έκθεση ”Οικοδομή 2023” – Περιφέρεια Πελοποννήσου

admin