ΑΥΤΟΔΟΙΚΗΣΗ.TV
Image default
ΑΥΤΟΔΟΙΚΗΣΗΔΗΜΟΙΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρώτη προσέγγιση του εντυπωσιακού κρουαζιεροπλοίου Celestyal Journey στη Ρόδο

Θερμή υποδοχή σε επιβάτες και πλήρωμα αλλά και ανταλλαγή πλακετών και δώρων με τους αξιωματούχους του κρουαζιεροπλοίου Celestyal Journey της εταιρείας Celestyal Cruises, επεφύλαξε σήμερα το μεσημέρι η Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου, κατά την πρώτη προσέγγιση του πλοίου στο λιμάνι της Ρόδου.

Το νεοαποκτηθέν, μήκους 220 μέτρων, κρουαζιερόπλοιο Celestyal Journey της εταιρείας Celestyal Cruises, ξεκίνησε χθες από τη Λεμεσό της Κύπρου και έφθασε στις 11 σήμερα το πρωί στη Ρόδο. Μεταφέρει περισσότερους από 200 επιβάτες στην πλειοψηφία τους Αμερικανοί, αλλά και από χώρες της Λατινικής Αμερικής και αρκετούς Ευρωπαίους.

Στη Ρόδο θα παραμείνει μέχρι τις 6.30 το απόγευμα, με επόμενους σταθμούς του ταξιδιού του το Κουσάντασι, Πειραιά και Αλεξάνδρεια.
Στις συντονισμένες δράσεις της δημοτικής αρχής σε συνεργασία με το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Νότιας Δωδεκανήσου, αναφέρθηκε ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Διεθνών και Δημοσίων Σχέσεων Κώστας Ταρασλιάς υπογραμμίζοντας: «Φροντίσαμε με συγκεκριμένες ενέργειες η κρουαζιέρα να αποτελέσει κορυφαία επιλογή για τον τουρισμό και οι προσεγγίσεις κρουαζιεροπλοίων στη Ρόδο έχουν σπάσει ρεκόρ αφίξεων. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι οι όλες οι μεγάλες εταιρείες κρουαζιεροπλοίων θεωρούν σημαντικό σταθμό προσέγγισης το λιμάνι της Ρόδου, όπως ακριβώς και σήμερα με την άφιξη του Celestyal Journey της εταιρείας Celestyal Cruises που είναι από τις πλέον σταθερές διαχρονικά εταιρείες κρουαζιεροπλοίων, καθώς η Ρόδος αποτελεί στη συνείδηση χιλιάδων επισκεπτών μοναδικό τουριστικό
προορισμό».

Παρόντες στην υποδοχή του κρουαζιεροπλοίου και την τελετή απονομής τιμητικών πλακετών ήταν επίσης ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νότιας Δωδεκανήσου Βασίλης Παπαοικονόμου, εκπρόσωποι του Λιμεναρχείου Ρόδου και άλλων τοπικών αρχών, καθώς και ο τουριστικός πράκτορας Παύλος Γεωργιάδης.

Στελέχη της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Ρόδου μοίρασαν στους τουρίστες έντυπο και ψηφιακό πληροφοριακό υλικό για το νησί, ενώ απαντούσαν στις ερωτήσεις τους για τα αξιοθέατα που προλαβαίνουν να επισκεφθούν στο νησί.
Όλοι οι παρευρισκόμενοι ξεναγήθηκαν στο κρουαζιερόπλοιο από τον καπετάνιο και το πλήρωμα και ακολούθησε η εθιμοτυπική διαδικασία ανταλλαγής πλακετών με τον αντιδήμαρχο κ. Ταρασλιά να ανταλλάσσει δώρα και πλακέτες με τον καπετάνιο του Celestyal Journey Άγγελο Βασιλάκο.
Το Celestyal Journey, όπως και τα άλλα κρουαζιερόπλοια της εταιρείας Celestyal Cruises πρακτορεύει στη Ρόδο το τουριστικό – ναυτιλιακό πρακτορείο «Γεωργιάδης – Τουρισμός- Πρακτορεύσεις».

«Η ιδιοκτήτρια εταιρεία Celestyal Cruises έχει σταθερή και για πολλά χρόνια παρουσία στη Ρόδο, θεωρείται από τους καλούς πελάτες του νησιού, καθώς τα πλοία της προσεγγίζουν το λιμάνι της Ρόδου περισσότερες από 50 φορές τον χρόνο. Το κρουαζιερόπλοιο Celestyal Journey κατέπλευσε στο λιμάνι της Ρόδου για πρώτη φορά και θα έρχεται στο νησί μέχρι τέλος Δεκεμβρίου, ενώ τα άλλα δύο πλοία της Celestyal θα συνεχίζουν να προσεγγίζουν το λιμάνι της Ρόδου μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου» αναφέρει ο κ. Γεωργιάδης που ήταν παρών στην εθιμοτυπική εκδήλωση.

Να σημειωθεί ότι οι τουρίστες του κρουαζιερόπλοιου επισκέφθηκαν κατά την παραμονή τους στο νησί τη Λίνδο, τη Μεσαιωνική Πόλη και γενικά την πόλη της Ρόδου.

Σχετικές αναρτήσεις

Εισαγγελική έρευνα για τις εικόνες ντροπής στους δρόμους της Θεσσαλονίκης

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

Καλωσόρισμα Δημάρχου Αθηναίων Χ. Δούκα στη ΙΖ’ Γενική Συνέλευση της ΚΕΔΕ

admin

Καιρός: Επικαιροποιημένο έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ – Καταιγίδες, χαλάζι και πολλοί κεραυνοί

admin

Μαρία Ράλλη: Την εμπιστοσύνη που μου δείξατε όλοι σας για ακόμα μία φορά, θα σας την ανταποδώσω στο πολλαπλάσιο….

admin

Δήμος Ηλιούπολης: Διοίκηση και εργαζόμενοι κινούνται νομικά κατά επιχειρηματία που επιτέθηκε σε υπαλλήλους

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

Η ενεργή συμμετοχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας αποτυπώνεται στην αναφορά του ΕΚΤ

admin

Παρουσία της Υφυπουργού Τουρισμού Έλενας Ράπτη ο Αγιασμός της Τουριστικής Σχολής Άργους

admin

Χάρης Δούκας: Η «έξυπνη πόλη» δεν θα είναι ένα τεχνολογικό έργο, αλλά κοινωνικό

admin

Σε Διημερίδα στη Βουλή o Γιώργος Κουλουράς

admin

26η Οκτωβρίου 2023 ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. ΕΦΡΑΙΜ ιερούργησε εις την εορτάζουσα ενορία του Αγίου Δημητρίου Ύδρας

admin

Επιστολή διαμαρτυρίας του Προέδρου του Επιμελητηρίου Αργολίδας για την κατάργηση της Δ.Ο.Υ. Άργους

admin

Μήνυμα του βουλευτή Αργολίδας Ανδρέα Πουλά για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου

admin