ΑΥΤΟΔΟΙΚΗΣΗ.TV
Image default
ΑΥΤΟΔΟΙΚΗΣΗΔΗΜΟΙΔΗΜΟΣΙΟΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Στο Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας στη Λάρισα ο Περιφερειάρχης Κ. Αγοραστός

Στο Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας στη Λάρισα ο Περιφερειάρχης Κ. Αγοραστός -Συναντήθηκε με τον Αρχηγό Γ. Φασούλα – Ολοκληρώνεται η ενεργειακή αναβάθμιση του κεντρικού κτιρίου του ΑΤΑ με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Με τον Αρχηγό Τακτικής Αεροπορίας Αντιπτέραρχο Γεώργιο Φασούλα συναντήθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός, στο πλαίσιο της διαχρονικής, δημιουργικής συνεργασίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας με την Πολεμική Αεροπορία και τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Ο Περιφερειάρχης επισκέφτηκε το ΑΤΑ όπου με χρηματοδότηση προϋπολογισμού ένταξης 1,3 εκατ. ευρώ από το ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014-2020, ολοκληρώνεται η ενεργειακή αναβάθμιση του κεντρικού κτιρίου του Αρχηγείου στη Λάρισα, για τον εκσυγχρονισμό των συνθηκών λειτουργίας και εργασίας.

«Πρόκειται για ένα έργο ουσίας, στο οποίο διεισδύουν οι επιθυμίες των στελεχών και του προσωπικού της Πολεμικής Αεροπορίας, που πέρα από τον καίριο επιχειρησιακό ρόλο τους, έχουν σημαντική κοινωνική λειτουργία και προσφορά σε καταστάσεις κρίσης» δήλωσε ο Περιφερειάρχης.

Ο Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας παρέδωσε στον Κώστα Αγοραστό αναμνηστικό δώρο για «την αμέριστη βοήθεια και την άψογη συνεργασία». «Η παρουσία ισχυρών στρατιωτικών σχηματισμών, προσδίδει στη
Θεσσαλία ειδικό βάρος και αξία. Στο πρόσωπο του Αρχηγού Τακτικής Αεροπορίας εκφράζω τις ευχαριστίες μου στο στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό της Πολεμικής Αεροπορίας μαζί με τα αισθήματα ευγνωμοσύνης των πολιτών της Θεσσαλίας για την προσφορά τους στην πατρίδα, με την προάσπιση της εθνικής ανεξαρτησίας, της εδαφικής ακεραιότητας, της ελευθερίας.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις παράγουν το αγαθό της ασφάλειας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για αυτό που προσφέρετε σε όλους τους πολίτες της χώρας, καθημερινά, ισχυρά και αποτελεσματικά, ειδικά σε περιόδους κρίσεων και προκλήσεων σε απόσταση αναπνοής, όπως αυτές που αντιμετωπίζουμε σήμερα » πρόσθεσε ο Περιφερειάρχης.

Σχετικές αναρτήσεις

Αλλάζει ο τρόπος επιλογής Διοικήσεων στους φορείς του Δημοσίου

admin

Δήμος Σαρωνικού: Το πρώτο μήνυμα του Δημ. Παπαχρήστου μετά την ανάληψη της δημαρχίας

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

26η Οκτωβρίου 2023 ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. ΕΦΡΑΙΜ ιερούργησε εις την εορτάζουσα ενορία του Αγίου Δημητρίου Ύδρας

admin

Δήμος Χαλκιδέων: Ξεκινά η ανάπλαση της Λεωφόρου Ελ. Βενιζέλου

admin

To Άργος υποδέχονται το Φεστιβάλ Ανακύκλωσης της Περιφέρειας Πελοποννήσου

admin

“Δρόμοι Ελεύθεροι”: 4ος Αγώνας Δρόμου από το Δήμο Βύρωνα στις 11/2

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

Κέντρο Υγείας Αγίου Στεφάνου: Σεμινάριο για τον μητρικό θηλασμό την Παρασκευή

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

Απολύσεις 83 εργαζόμενων στο δήμο Αμαρουσίου

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΦΕΠΑΕ ΠΛΑΤΩΝΑ ΜΑΡΛΑΦΕΚΑ

admin

Το Επιμελητήριο Αργολίδας βράβευσε τους πρωτεύσαντες αποφοίτους των Τεχνικών και Επαγγελματικών Σχολών του Ν. Αργολίδας

admin

ΔΥΠΑ: Δυνατότητα εργασίας σε ανέργους με διατήρηση του επιδόματος ανεργίας

admin

Δράση από την Μαιευτική-Γυναικολογική Κλινική Άργους για την πρόληψη κατά του καρκίνου του μαστού

admin