ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ.TV
Image default
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΔΗΜΟΙΔΗΜΟΣΙΟΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Στο Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας στη Λάρισα ο Περιφερειάρχης Κ. Αγοραστός

Στο Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας στη Λάρισα ο Περιφερειάρχης Κ. Αγοραστός -Συναντήθηκε με τον Αρχηγό Γ. Φασούλα – Ολοκληρώνεται η ενεργειακή αναβάθμιση του κεντρικού κτιρίου του ΑΤΑ με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Με τον Αρχηγό Τακτικής Αεροπορίας Αντιπτέραρχο Γεώργιο Φασούλα συναντήθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός, στο πλαίσιο της διαχρονικής, δημιουργικής συνεργασίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας με την Πολεμική Αεροπορία και τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Ο Περιφερειάρχης επισκέφτηκε το ΑΤΑ όπου με χρηματοδότηση προϋπολογισμού ένταξης 1,3 εκατ. ευρώ από το ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014-2020, ολοκληρώνεται η ενεργειακή αναβάθμιση του κεντρικού κτιρίου του Αρχηγείου στη Λάρισα, για τον εκσυγχρονισμό των συνθηκών λειτουργίας και εργασίας.

«Πρόκειται για ένα έργο ουσίας, στο οποίο διεισδύουν οι επιθυμίες των στελεχών και του προσωπικού της Πολεμικής Αεροπορίας, που πέρα από τον καίριο επιχειρησιακό ρόλο τους, έχουν σημαντική κοινωνική λειτουργία και προσφορά σε καταστάσεις κρίσης» δήλωσε ο Περιφερειάρχης.

Ο Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας παρέδωσε στον Κώστα Αγοραστό αναμνηστικό δώρο για «την αμέριστη βοήθεια και την άψογη συνεργασία». «Η παρουσία ισχυρών στρατιωτικών σχηματισμών, προσδίδει στη
Θεσσαλία ειδικό βάρος και αξία. Στο πρόσωπο του Αρχηγού Τακτικής Αεροπορίας εκφράζω τις ευχαριστίες μου στο στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό της Πολεμικής Αεροπορίας μαζί με τα αισθήματα ευγνωμοσύνης των πολιτών της Θεσσαλίας για την προσφορά τους στην πατρίδα, με την προάσπιση της εθνικής ανεξαρτησίας, της εδαφικής ακεραιότητας, της ελευθερίας.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις παράγουν το αγαθό της ασφάλειας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για αυτό που προσφέρετε σε όλους τους πολίτες της χώρας, καθημερινά, ισχυρά και αποτελεσματικά, ειδικά σε περιόδους κρίσεων και προκλήσεων σε απόσταση αναπνοής, όπως αυτές που αντιμετωπίζουμε σήμερα » πρόσθεσε ο Περιφερειάρχης.

Σχετικές αναρτήσεις

Κλειστό και την Τρίτη το Δημοτικό Σχολείο Μολύβου

admin

Εξελέγησαν 15 Δήμαρχοι στην Περιφέρεια Πελοποννήσου – Σε 5 Δήμους η μάχη μεταφέρεται την 2η Κυριακή

admin

Με κατάνυξη ευλάβεια και λαμπρότητα εορτάστηκε το Πάσχα στο Δήμο Τροιζηνίας Μεθάνων

admin

Σοβαρά προβλήματα στην Λέσβο από την κακοκαιρία Bettina

admin

Η νέα ψηφιακή πλατφόρμα για τα ακαθάριστα οικόπεδα – Πώς θα γίνεται ο έλεγχος από τους Δήμους, το ύψος των προστίμων

admin

Δήμος Ραφήνας Πικερμίου: Νέα Δήμαρχος η Δήμητρα Τσεβά – Μπουρνούς: Κύκλοι ανοίγουν και κλείνουν στη ζωή

admin

Πολυχρόνης Μπαϊρακτάρης: Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου!

admin

Aθήνα: Ο Δούκας θέλει να φτιάξει China Town στο κέντρο

admin

Κλειστός ο δρόμος Επιδαύρου – Καλλονής: Το χρονικό των καταστροφών και της αποκατάστασης

admin

ΕΤΑΔ: Μετά το κάμπινγκ Κουρούτας ακολουθεί η… Ζαχάρω

admin

Tο Ναύπλιο γιορτάζει τα 201 χρόνια από την απελευθέρωση του ΒΙΝΤΕΟ

admin

Πάτρα – Kατάληψη Δημαρχείου: Καταγγελία για επίθεση και ξυλοδαρμό συμβασιούχων

admin