ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ.TV
Image default
ΑΡΓΟΥΣ-ΜΥΚΗΝΩΝΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΔΗΜΟΙ

Τίτλοι τέλους για τον Δημήτρη Κρίγγο στο Αργος

Εκτός δημοτικού συμβουλίου θα βρίσκεται μετά από πολλά χρόνια ο Δημήτρης Κρίγγος λόγω της ισχύουσας νομοθεσίας για την εκλογή δημοτικών συμβούλων. Ο Δημήτρης Κρίγγος προχώρησε στην ακόλουθη ανακοίνωση :Φίλες και φίλοι
Σας ευχαριστώ μέσα από τη καρδιά μου για την εμπιστοσύνη που, για άλλη μια φορά, δείξατε στο πρόσωπό μου και σε αυτή την εκλογική διαδικασία. Αισθάνομαι βαθιά ευγνωμοσύνη γιατί όποτε σας ζήτησα τη στήριξη σας μου τη παρείχατε απλόχερα, κατατάσσοντας με πάντα μεταξύ των πρώτων σε σταυρούς προτίμησης, όπως και σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση, με την οποία όμως κλείνει για μένα ένα όμορφο και δημιουργικό ταξίδι στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Άργους Μυκηνών. Αν και περίπου 1200 φίλοι και φίλες με τίμησαν με την ψήφο τους ο εκλογικός νόμος , κάτι που γνώριζα εκ των προτέρων, δεν δίνει την έδρα στη δημοτική ενότητα Λέρνας, από όπου κατήλθα ως υποψήφιος, στον δεύτερο συνδυασμό. Αν και είχα τη δυνατότητα επιλογής, επίλεξα να φανώ, για άλλη μια φορά, συνεπής στις αρχές μου και τις αξίες μου και να συνεχίσω από εκεί που ξεκίνησα, παραμένοντας ως υποψήφιος από τη δημοτική ενότητα Λέρνας αντί αυτής του Άργους, που και με βάση τα σημερινά δεδομένα, θα μου εξασφάλιζε την εκλογή μου. Πείτε με ρομαντικό αλλά δεν κάνω εκπτώσεις στις αρχές μου… Θα συνεχίσω όμως να βρίσκομαι πάντα παρών ώστε να συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις για την καλύτερη συνέχεια.
Με τον καθένα και τη καθεμία σας η σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε συνάψει είναι πολύ ισχυρή και δεσμεύομαι να την υπηρετήσω, όπως και το τόπο μας, από οπουδήποτε μπορώ.
Ευχαριστώ και το Δήμαρχο Δημήτρη Καμπόσο που μου εμπιστεύθηκε τη θέση του αναπληρωτή Δημάρχου και αντιδημάρχου. Με όποιες αρμοδιότητες είχα θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι προσπάθησα να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου και να κάνω πάντα καλύτερα τα πράγματα από ό,τι τα παρελάμβανα. Στη προσπάθεια μου αυτή υπήρξαν άγχος, πίεση , χαρές και επιτυχίες και σίγουρα και κάποια λάθη, πάντα όμως είχα ως γνώμονα το καλύτερο για το τόπο μας και τα παιδιά μας. Την δημοτική μας αρχή την έκριναν χθες οι πολίτες του δήμου μας, αλλά θα την κρίνει και η ιστορία.
Συγχαρητήρια στον Γιάννη Μαλτέζο και τους/τις συνεργάτες του για την επιτυχία τους και ελπίζω να συνεχίσει να πηγαίνει τον τόπο μας μπροστά. Γιατί όλοι αυτό θέλω να πιστεύω ότι επιζητούμε.
Με αισιοδοξία και χαμόγελο και το βλέμμα στο μέλλον νέα σχέδια και πορεία για μένα, με εσάς όμως όλες και όλους στη καρδιά μου.

Σχετικές αναρτήσεις

Σε Διημερίδα στη Βουλή o Γιώργος Κουλουράς

admin

Αναβιώνουν την Τσέτα στο Πόρτο Χέλι και τιμούν τη θάλασσα 

admin

Εισαγγελική έρευνα για τις εικόνες ντροπής στους δρόμους της Θεσσαλονίκης

AGGELOS DRITSAS

ΝΑΥΠΛΙΟ : Δείτε ολόκληρη την παρέλαση της 25ης Μαρτίου

ΤΑΚΗΣ NAF

Ποιοι εκλέγονται στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΔ Στερεάς

AGGELOS DRITSAS

Επεισόδιο και μήνυση κατά Μπέου στο δημοτικό συμβούλιο – «Προσήλθα αυτοβούλως στο τμήμα, υπέγραψα, έφυγα»

ΤΑΚΗΣ NAF

«Φωτιά» στους Δήμους: Xιλιάδες ακίνητα πλησίον δασών χρειάζονται τεχνική έκθεση πυροπροστασίας

ΤΑΚΗΣ NAF

Ο Δ.Πτωχός στην Αρεόπολη για την επέτειο της 17ης Μαρτίου 1821

ΤΑΚΗΣ NAF

Η Ε.Ε. στηρίζει τη μετάβαση της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας προς ένα πιο πράσινο μέλλον

admin

Νίκος Χουρσαλάς : Το 61% είναι ένας αριθμός!

admin

Ψήφισμα για την άρνηση στον Δήμο Κιλκίς να μισθώσει μαθητικά δρομολόγια

admin

Με κατάνυξη ευλάβεια και λαμπρότητα εορτάστηκε το Πάσχα στο Δήμο Τροιζηνίας Μεθάνων

ΤΑΚΗΣ NAF