ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ.TV
Image default
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΚΟΙΝΩΝΙΑΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΡΑΚΗΣΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Τα Πόθεν Έσχες των Περιφερειαρχών

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα πόθεν έσχες του περιφερειάρχη Kεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου  Τζιτζικώστα. Δηλώνει εισόδημα ύψους 155.020 ευρώ από κάθε δραστηριότητα  μαζί με την σύζυγο του.

Ο κ. Τζιτζικώστας έχει καταθέσεις μαζί με την σύζυγο του, της τάξεως των 867.787 και είναι υπόχρεος σε 75 ακίνητα ενώ δεν διαθέτει κανένα όχημα. Τέλος, υπάρχουν συμμετοχές σε επιχειρήσεις ενώ υπάρχει και μια δανειακή υποχρέωση της τάξεως των 319.000 ευρώ.

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα πόθεν έσχες του περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, σύμφωνα με τα οποία δηλώνει εισόδημα ύψους 50.482 ευρώ από κάθε δραστηριότητα

Ο κ. Χατζημάρκος έχει καταθέσεις μαζί με την σύζυγο του, της τάξεως των 30.914, ενώ είναι υπόχρεος σε 19 ακίνητα ενώ διαθέτει και 5 οχήματα. Επίσης οι δανειακές του υποχρεώσεις είναι 834.015 ευρώ.

Στα πόθεν έσχες του περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος, Φάνη Σπανού αναφέρεται εισόδημα ύψους 109.008 ευρώ από κάθε δραστηριότητα, μαζί με την σύζυγο του.

Ο κ. Σπανός έχει καταθέσεις μαζί με την σύζυγο του, της τάξεως των 425.161 ενώ υπάρχουν και μετοχές σε τραπεζικά συστήματα της χώρας. Ο κ. περιφερειάρχης είναι υπόχρεος σε 19 ακίνητα ενώ διαθέτει και 2 οχήματα

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης κάνει ατομικό πόθεν έσχες, χωρίς την  Μαρίνα Πατούλη.

Δηλώνει εισοδήματα ύψους 85.955,62 ευρώ. Δεν έχει μετοχές αλλά εγγράφει καταθέσεις σε ελληνικές τράπεζες και δηλώνει 6 ακίνητα. Δηλώνει επίσης ένα μικρομεσαίο όχημα 1.500 κυβικών, συμμετέχει σε επιχείρηση ιδιωτικού ιατρείου και φέρει κάποιες δανειακές υποχρεώσεις.

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα πόθεν έσχες του περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος, Νεκτάριου Φαρμάκη, σύμφωνα με τα οποία διαθέτει, εισοδήματα ύψους 58.140 ευρώ από κάθε δραστηριότητα  μαζί με την σύζυγο του.

Ο κ. Φαρμάκης έχει καταθέσεις μαζί με την σύζυγο του, της τάξεως των 61.398, είναι υπόχρεος σε 15 ακίνητα ενώ διαθέτει και 2 οχήματα. Τέλος υπάρχουν συμμετοχές και σε εταιρία ενώ και δανειακές υποχρεώσεις κοντά στις 9.500 ευρώ.

 Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κωνσταντίνος Μουτζούρης δηλώνει στο Πόθεν Έσχες του τα εξής:

Ετήσιο εισόδημα 113.634,43 ευρώ μαζί με την σύζυγο του, είναι υπόχρεος μαζί με την σύζυγο του σε 56 ακίνητα. Δηλώνει καταθέσεις ύψους 944,77 ευρώ σε ελληνικές τράπεζες. Επίσης, ο περιφερειάρχης δηλώνει τρία αυτοκίνητα, μαζί με τη σύζυγό του.

Εισόδημα ύψους 81.125,61 ευρώ από κάθε δραστηριότητα δήλωσε το έτος 2022 (χρήση 2021) ο νέος Περιφερειάρχης Δυτ. Μακεδονίας, Γιώργος Αμανατίδης.

Ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, είναι υπόχρεος σε 18 ακίνητα μαζί με την σύζυγό του και δηλώνει καταθέσεις σε τράπεζες ύψους 442.536,09 ευρώ, μαζί με την σύζυγό του.

Επίσης, δηλώνει τρία αυτοκίνητα μαζί με την σύζυγό του.

Στο πόθεν έσχες του Περιφερειάρχη Ηπείρου, Αλέξανδρου Καχριμάνη αναφέρεται ότι έχει εισόδημα 53.954,24 ευρώ ετησίως μαζί με τη σύζυγό του. Το κοινό πόθεν έσχες περιλαμβάνει μισθούς, μετοχές, καταθέσεις σε τράπεζες, ακίνητα, όχημα, κ.α.

Ειδικότερα, στο πόθεν έσχες του: -Οι τραπεζικές καταθέσεις είναι 78.366,87 ευρώ. -Έχει 11 εγγραφές ακινήτων όλα στην Περιφέρεια Ηπείρου. -1 εγγραφή οχήματος. Η σύζυγος διαθέτει τρεις συμμετοχές σε τουριστικές επιχειρήσεις και έχει οφειλές στις τράπεζες από δάνεια πάνω 200.000,00 ευρώ.

Στα πόθεν έσχες του περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστού, δηλώνεται εισόδημα ύψους 61.190 ευρώ από κάθε δραστηριότητα.

Ο κ. Αγοραστός έχει αρκετές μετοχές και ομόλογα, ενώ οι καταθέσεις του είναι 176.581. Είναι υπόχρεος σε 31 ακίνητα ενώ διαθέτει και 3 οχήματα.

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα πόθεν έσχες του περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρου Αρναουτάκη, όπου διαθέτει εισόδημα ύψους 74.333 ευρώ από κάθε δραστηριότητα μαζί με την σύζυγο του, καθώς και κοινές καταθέσεις ύψους 6.440 ευρώ. Ο κ. περιφερειάρχης είναι υπόχρεος σε 18 ακίνητα ενώ διαθέτει και 2 οχήματα.

Εισόδημα ύψους 136.747,31 ευρώ από κάθε δραστηριότητα δήλωσε το έτος 2022 (χρήση 2021) η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα.

Η κ. Κράτσα είναι υπόχρεη σε 16 ακίνητα, ενώ 14 ακίνητα κατέχει ο σύζυγός της. Δηλώνει καταθέσεις ύψους 166.632,71 ευρώ σε τράπεζες της Ελλάδας και του εξωτερικού μαζί με τον σύζυγό της. Τέλος έχει ένα αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού, ενώ ο σύζυγός της ένα αυτοκίνητο μικρού κυβισμού και ένα δίκυκλο.

Εισόδημα ύψους 86.358,5 ευρώ από κάθε δραστηριότητα δήλωσε το έτος 2022 (χρήση 2021) ο Χρήστος Μέτιος. Ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης δεν έχει κανένα ακίνητο στο όνομά του, ωστόσο η σύζυγός του είναι υπόχρεη σε 29 ακίνητα.

Ο κ. Μέτιος δηλώνει καταθέσεις ύψους 37.966,57 ευρώ σε ελληνικές τράπεζες. Ο ίδιος και η σύζυγός του έχουν δανειακές οφειλές. Επίσης έχει μια επιχείρηση και δηλώνει ένα αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού. Η σύζυγός του διαθέτει τρία ΙΧ.

Στο πόθεν έσχες του ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας, δηλώνει εισοδήματα ύψους 91.076 ευρώ από κάθε δραστηριότητα, μαζί με την σύζυγο του.

Ο κ. Νίκας έχει καταθέσεις μαζί με την σύζυγο του, της τάξεως των 28.208, ενώ είναι υπόχρεος σε 11 ακίνητα, ενώ δεν διαθέτει κανένα όχημα.

Σχετικές αναρτήσεις

Τραγωδία στο Αίγιο: «Έσβησε» παιδί ενός έτους

admin

Έχω λάβει το μήνυμα των εκλογών, έχω κάνει την αυτοκριτική μου και έχω αναγνωρίσει τα λάθη μου.

admin

Απινιδωτής από την Περιφέρεια Πελοποννήσου στο Δήμο Επιδαύρου για το γήπεδο Αγ. Δημητρίου

admin

Δράση για την διεθνή ημέρα κοριτσιού από το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης

admin

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης, στον εορτασμό για τον προστάτη του Ηρακλείου Άγιο Μηνά

admin

Συνάντηση δημάρχου Τρικκαίων με αυτοδιοικητικό συνδυασμό του Δήμου Πατρέων

admin

Δήμαρχος Ερμιονίδας: Έντεκα χρόνια κλείνει φέτος η Γιορτή Ελιάς και Ελαιολάδου στο Κρανίδι

admin

Κώστας Μουτζούρης για ΕΛΤΑ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με την υποβάθμιση των νησιών του Βορείου Αιγαίου»

admin

Καμπουράκης: Η Ρόδος αποχαιρετά με συγκίνηση τον Φώτη Χατζηδιάκο

admin

Ν. Χαρδαλιάς: «Έχουμε ήδη ενεργοποιήσει το 40% του νέου ΕΣΠΑ της Αττικής»

Διαχειριστής

Το ΕΣΠΑ on the road ξεκίνησε το ταξίδι του από την πόλη της Άρτας

admin

Κείμενο παρέμβαση 1.300 μελών της Ομπρέλας- «Διέξοδος Αριστερά»

admin