ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ.TV
ΚΑΙΡΟΣΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αλλάζει ο καιρός – Έρχονται βροχές και καταιγίδες

Καμπανάκι για μεταβολή των καιρικών συνθηκών χτυπά ο μετεωρολόγος του OPEN, Κλέαρχος Μαρουσάκης, με κύρια χαρακτηριστικά τις βροχές και τις καταιγίδες.

Όπως εξήγησε νωρίτερα σήμερα το πρωί, από σήμερα χαλάει ο καιρός. «Στη βορειοδυτική Ελλάδα θα πέσει ο μεγαλύτερος όγκος νερού και κοντά στα σύνορα με την Αλβανία θα είναι πιο έντονα τα φαινόμενα τις επόμενες ώρες»,είπε και συμπλήρωσε πως μέσα στην ημέρα τα φαινόμενα θα επεκταθούν και προς τα κεντρικά.

Βοριάδες και πτώση θερμοκρασίας

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο, από το ύψος της Θεσσαλίας και πιο νότια ο καιρός δεν φαίνεται να μεταβάλλεται σημαντικά. Ωστόσο, εξηγεί πως οι βοριάδες θα ενισχυθούν σημαντικά προς το κεντρικό και βόρειο με Αιγαίο με 7-8 μποφόρ. Η θερμοκρασία είναι επίσης σε πτώση στη βόρεια Ελλάδα και δεν θα ξεπεράσει τους 25 βαθμούς. Νοτιότερα ο υδράργυρος θα είναι κοντά στους 26-28 βαθμούς.

«Στην Αττική δεν αναμένεται κάτι αξιόλογο. Οι άνεμοι θα ενισχυθούν προς το απόγευμα και ο υδράργυρος θα φτάσει μέχρι τους 27 βαθμούς, αργά το μεσημέρι. Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται πρόσκαιρες βροχές ενώ ο βαρδάρης φέρνει ανέμους έως και 7 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα φτάσει τους 24-25 βαθμούς», ανέφερε και συνέχισε:

«Η αυριανή ημέρα θα είναι πιο δύσκολη και χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή στα κεντρικά, δυτικά και βόρεια τμήματα. Στη δυτική Θεσσαλία, την Ήπειρο, το βόρειο και κεντρικό Ιόνιο, την κεντρική Μακεδονία, θα έχουμε ισχυρές βροχές και καταιγίδες και ενδέχεται να έχουμε μέχρι και πλημμυρικά επεισόδια, προειδοποιεί ο μετεωρολόγος».

Από την Τετάρτη, αυτό το κύμα θα κινηθεί πιο νότια – νοτιοανατολικά και θα περάσει από τις περισσότερες περιοχές με πιο ήπιες εντάσεις ενώ από την Πέμπτη ο καιρός φτιάχνει και πάλι, με το ερχόμενο Σαββατοκύριακο να είναι θερμό, σε ανοιξιάτικα επίπεδα, καταλήγει ο κ. Μαρουσάκης.

Σχετικές αναρτήσεις

Το Μαλεβίζι μπορεί – Μενέλαος Μποκέας

admin

Κατάργηση επιδομάτων: Χωρίς ενημέρωση χιλιάδες άνεργοι -Διαμαρτυρίες προς ΔΥΠΑ

AGGELOS DRITSAS

Ξεκινά η ψυχρή εισβολή στη χώρα με βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας

AGGELOS DRITSAS

Ζάκυνθος | Τελετή Ορκωμοσίας της νέας Δημοτικής Αρχής

admin

Δολοφονική επίθεση σε θαμώνες κλαμπ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης – Τρεις τραυματίες από χτυπήματα με τσεκούρια

admin

Απεργία στους Ιδιωτικούς Βρεφικούς, Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς Σταθμούς την Τρίτη 28/11

admin

Κακοκαιρία Bettina: Προβλήματα στο οδικό δίκτυο της Αχαΐας

AGGELOS DRITSAS

Καμπανάκι ΕΟΦ για παραποιημένα Ozempic – Κυκλοφορούν σε 3 χώρες της ΕΕ

admin

Λέσβος: Αναγνωρίστηκε η σορός που περισυνελέγη μετά το ναυάγιο

admin

Μήνυμα του βουλευτή Αργολίδας Ανδρέα Πουλά για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου

admin

Ξεκίνησε η κάθοδος των αγροτών στην Αθήνα

AGGELOS DRITSAS

Επέτειος Πολυτεχνείου: Συγκεντρώσεις και πορείες με επίκαιρα συνθήματα σήμερα στην Πάτρα

AGGELOS DRITSAS