ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ.TV
Image default
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Γκάζι: Βγήκε από το χειρουργείο ο 34χρονος – Η κατάσταση της υγείας του

Σε χειρουργική επέμβαση για δεύτερη φορά υποβλήθηκε ο 34χρονος, ο οποίος δέχθηκε σφαίρα στο κεφάλι, τα ξημερώματα του Σαββάτου, στο Γκάζι.

Ολοκληρώθηκε η χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη ο 34χρονος Δημήτρης από τα Μάλια, που πυροβολήθηκε στο κεφάλι ενώ βρισκόταν με την παρέα του στο Γκάζι, τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24το χειρουργείο πήγε καλά, οι γιατροί που κατάφεραν να αφαιρέσουν την σφαίρα που ήταν σφηνωμένη στο κεφάλι του αισιοδοξούν, ενώ περιμένουν να περάσουν τα πρώτα εικοσιτετράωρα μετά την επέμβαση για να μπορέσουν να επανεκτιμήσουν την κατάσταση της υγείας του 34χρονου Δημήτρη.

Στο άκουσμα της εξέλιξης συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», με τους γονείς του 34χρονου να ξεσπούν σε κλάματα.

Ο 34χρονος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για δεύτερη φορά μέσα σε τρεις ημέρες, καθώς είχε χειρουργηθεί στο κεφάλι και το Σάββατο.

Υπενθυμίζεται πως εκτός από τον 34χρονο, από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν επίσης ένας 24χρονος και ένας 28χρονος.

Οι δύο άνδρες νοσηλεύονταν στην Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του νοσοκομείο Γεννηματάς, απ΄ όπου εξήλθαν σήμερα, Δευτέρα και μεταφέρθηκαν σε απλό θάλαμο.

Γκάζι: Βαρύ Κατηγορητήριο Για Τον Συλληφθέντα

Στο μεταξύ, την Τετάρτη αναμένεται να απολογηθεί ο 33χρονος που συνελήφθη για τους πυροβολισμούς στο Γκάζι, ο οποίος βρέθηκε, το μεσημέρι της Δευτέρας, ενώπιον του εισαγγελέα ποινικής δίωξης.

Σε βάρος του άνδρα Αλβανικής καταγωγής, ο οποίος κατηγορείται ότι ήταν ο συνεπιβάτης του οχήματος τύπου τζιπ στο οποίο επέβαινε ο δράστης των πυροβολισμών κατά τριών νεαρών, ασκήθηκε ποινική δίωξη για συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο και κατά συρροή, οπλοφορία και οπλοχρησία.

Στη συνέχεια, οδηγήθηκε ενώπιον της 29ης τακτικής ανακρίτρια η οποία είχε ζητήσει τη σύλληψη του μετά την ταυτοποίησή του. Ο κατηγορούμενος ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί το πρωί της Τετάρτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος φέρεται να υποστηρίζει πως δεν είχε εμπλοκή στο περιστατικό. Ειδικότερα, εμφανίζεται να λέει ότι χαστούκισε τον ένα Κρητικό καθώς ο τελευταίος τον έβρισε. Επίσης, ανάφερε ότι δε γνώριζε ότι ο οδηγός του τζιπ και φίλος του είχε επάνω του όπλο, δηλώνοντας σοκαρισμένος για το περιστατικό.

Κατά τη συνήγορό του, ο κατηγορούμενος από την πρώτη στιγμή ήταν σε σοκ και αμέσως μετά το περιστατικό επικοινώνησε μαζί της και της δήλωσε την πρόθεσή του να παραδοθεί στις αρχές.

Το «Βαρύ» Παρελθόν Του

Ο ίδιος, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές.

Πιο συγκεκριμένα, το 2008 συνελήφθη από το τμήμα συνοριακής φύλαξης Κρυσταλλοπηγής για διακίνηση μεταναστών, ενώ το 2010 κατηγορήθηκε από το Πρωτοδικείο Θεσπρωτίας για διακίνηση ναρκωτικών.

Στη συνέχεια, το 2012 σε υπόθεση που χειρίστηκε το Αστυνομικό Τμήμα Χαλανδρίου υπήρξε κατηγορούμενος για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, κλοπές, οπλοφορία και ναρκωτικά.

Το 2015 σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του, από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Β/Α Αττικής, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, βαριά σωματική βλάβη και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Τέλος, δε, το 2019 κατηγορήθηκε για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, πλαστογραφία και κλοπές, σε υπόθεση που χειρίστηκε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών. Τότε, το Πρωτοδικείο Πατρών τού είχε επιβάλει τον περιοριστικό όρο της παρουσίας μία φορά τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα Μελισσιών.

ttps://www.news247.gr/ellada/gkazi-vgike-apo-to-xeirourgeio-o-34xronos-i-katastasi-tis-igeias-tou/

Σχετικές αναρτήσεις

Ρέντη: Συμπληρωματική απολογία για τον 18χρονο που έριξε τη φωτοβολίδα

AGGELOS DRITSAS

Φόβος για επεισόδια στην Αθήνα λόγω «τριπλού παράγοντα» -Σε συναγερμό οι Αρχές

AGGELOS DRITSAS

Θεσσαλονίκη – Εξαφάνιση 41χρονης εγκύου: Πού στρέφονται οι έρευνες των Αρχών

AGGELOS DRITSAS

Πάτρα: Εντόπισαν ναρκωτικά σε…κουβέρτες στις φυλακές Αγίου Στεφάνου

AGGELOS DRITSAS

Ομολόγησε τη δολοφονία η αδερφή της Φαίης Μπακογιώργου: Τη μισούσα, γι’ αυτό την σκότωσα

admin

Επεισόδια στον Ρέντη: Απολογείται ο 18χρονος – Σφίγγει ο κλοιός γύρω από συγκεκριμένα πρόσωπα

AGGELOS DRITSAS

Βόλος: 42χρονος χτύπησε 16χρονο ποδηλάτη που του έκανε παρατήρηση για την οδήγηση

AGGELOS DRITSAS

Δηλώσεις σχετικά με εξάρθρωση πολυμελούς εγκληματικής οργάνωσης

admin

Φωτιά έλιωσε χιλιάδες μέτρα καλωδίων για ανεμογεννήτριες στο Αγγελόκαστρο Κορινθίας

admin

Τραγωδία στον Βόλο: Μηχανή παρέσυρε και σκότωσε βρέφος 3 μηνών

admin

Αχαΐα: Εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του ο 61χρονος απόστρατος της ΕΛΑΣ

AGGELOS DRITSAS

Βόλος: Σκότωσε τον αδερφό της γυναίκας του γιατί βίαζε την κόρη του

AGGELOS DRITSAS