ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ.TV
Image default
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΔΗΜΟΙΔΗΜΟΣ ΚΙΛΚΙΣ

Δήμος Κιλκίς: Όμορφοι παιδότοποι σε Χωρύγι και Μυριόφυτο

Σε γιορτινή ατμόσφαιρα, με τα παιδιά να έχουν αφοσιωθεί στο παιχνίδι, παίζοντας στις τραμπάλες, στις κούνιες και στις νέες πολύχρωμες κατασκευές με καραβάκια και βαγόνια τρένων, εγκαινιάστηκαν την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου και χθες το απόγευμα οι νέες παιδικές χαρές σε Χωρύγι και Μυριόφυτο.

Μαζί με τους γονείς που συνόδευαν και επιτηρούσαν τα βλαστάρια τους, ήταν και οι παππούδες και γιαγιάδες, καθισμένοι στα παγκάκια των παιδότοπων, που έδειχναν να απολαμβάνουν τη συμμετοχή τους στην ξέφρενη χαρά των εγγονιών τους.

Τα εγκαίνια της παιδικής χαράς Χωρυγίου, στον προαύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης μαζί με τον Αντιδήμαρχο Ανέστη Πογέλη και τον Πρόεδρο της Κοινότητας Χωρυγίου Σπύρο Κωνσταντινίδη.

Την τελετή των εγκαινίων ευλόγησε ο εφημέριος του ενορίας Χωρυγίου Μελέτιος Κώνστας ενώ ήταν, επίσης, παρόντες ο νεοεκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος Νίκος Αβραμίδης, ο νεοεκλεγμένος κοινοτικός σύμβουλος Κώστας Στεφανίδης και ο Πρόεδρος του τοπικού Πολιτιστικού Συλλόγου Παύλος Παπαδόπουλος.

Ο Δήμαρχος Κιλκίς ευχήθηκε η μικρή όαση ψυχαγωγίας και εστία κοινωνικοποίησης να έχει τη ζωτική ενέργεια των μικρών δημοτών του Δήμου ενώ αναφέρθηκε στα λειτουργικά χαρακτηριστικά αλλά και στις ασφαλείς εγκαταστάσεις όλων των παιδικών χαρών που έχει φτιάξει ο Δήμος με αντικραδασμική επένδυση στο δάπεδό τους, σε διάφορα σχέδια και χρωματισμούς.

Με ειδυλλιακό φόντο τον ορεινό όγκο του Μπέλλες και την παραλίμνια περιοχή της Δοϊράνης εγκαινιάστηκε η παιδική χαρά Μυριοφύτου από τον Πρόεδρο της Κοινότητας Πέτρο Γιαννάκη, παρόντος του Δημάρχου Κιλκίς, μέσα σε ένα γενικευμένο κλίμα ικανοποίησης καθώς το χωριό είχε στερηθεί για πολύ καιρό αυτή την υποδομή.

Όλοι σχεδόν οι κάτοικοι του Μυριοφύτου τίμησαν με την παρουσία τους τα εγκαίνια της παιδικής χαράς και πρώτοι από όλους τα παιδιά που καταχάρηκαν το παιχνίδι!

Ο εξοπλισμός των παιδικών χαρών συμπληρώνεται από παγκάκια, καλαθάκια μικροαπορριμμάτων, στοιχεία σήμανσης (πληροφοριακή πινακίδα στις εισόδους) ενώ περιμετρικά έχουν τοποθετηθεί φωτιστικά σώματα.

Παρόντες στα εγκαίνια προεξάρχοντος του εφημέριου Τρύφωνα Λουκά, ήταν και ο Αντιδήμαρχος Κιλκίς Γιώργος Μπαλάσκας, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Κώστας Παπακώστας, ο δημοτικός σύμβουλος Αναστάσιος (Σούλης) Καζαντζίδης, ο νεοεκλεγμένος Κοινοτάρχης Μυριοφύτου Κώστας Καλενδέρης και ο νέος κοινοτικός σύμβουλος Χρήστος Γεωργίου.

Και επειδή το παιχνίδι δεν τελειώνει ποτέ, η Δημοτική Αρχή, σταθερά προσανατολισμένη στην ανάπτυξη οργανωμένων χώρων παιδικής αναψυχής, βάζει στον ετήσιο προγραμματισμό της την κατασκευή νέων παιδικών χαρών σε χωριά και οικισμούς, όπου υπάρχουν ελλείψεις.

Σχετικές αναρτήσεις

Στέρεψε το λάδι στην ενδοχώρα: Ακαρπία, δάκος, ανομβρία “πολεμούν” την ελιά 

admin

Η “Νέα Εποχή” του Κ. Μάκαρη στηρίζει το “Όραμα Δημιουργίας” του Δ. Ορφανού (βίντεο)

admin

Γιάννης Γεωργόπουλος: Συνεχίζουμε Όλοι Μαζί ενωμένοι

admin

25 τουριστικές επενδύσεις εν όψει 2024

admin

Δήμος Χανίων: Τοποθετήθηκαν οι νέοι μπλε κάδοι για τη χωριστή συλλογή χαρτιού

admin

Δήμος Ηλιούπολης: Διοίκηση και εργαζόμενοι κινούνται νομικά κατά επιχειρηματία που επιτέθηκε σε υπαλλήλους

AGGELOS DRITSAS

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο γυμναστής από τον Ασπρόπυργο

admin

Εντυπωσιακή νίκη του Γιάννη Μαλτέζου στο Άργος (βίντεο)

admin

Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου για τον αποθανόντα Γιώργο Γραμματικάκη

admin

Προετοιμάζονται στην Ερμιονίδα για τον Χειμώνα

admin

Ξεκίνησαν οι εργασίες για την ασφαλή οδική σύνδεση της Αργολίδας με τον αυτοκινητόδρομο Α7

admin

Γ. Γαβρήλος: Ιδεοληπτική και εκδικητική η απόφαση της Κυβέρνησης να καταργήσει το Τμήμα Αγροτικής Οικονομίας στο Άργος

admin