ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ.TV
Image default
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Δολοφονία στη Χαλκίδα: Προθεσμία για την απολογία της έλαβε η 39χρονη

Την Τετάρτη αναμένεται να απολογηθεί η 39χρονη κατηγορούμενη για την άγρια δολοφονία του 43χρονου στη Χαλκίδα. Πού εστιάζουν οι Αρχές για τα κίνητρα του εγκλήματος.

Προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη (24/01) έλαβε η 39χρονη κατηγορούμενη για τη δολοφονία του 43χρονου στη Χαλκίδα.

Οι αρχές, όπως μεταδίδει το evima, έχουν στην κατοχή τους τα κινητά τηλέφωνα του 43χρονου θύματος και της 39χρονης, προκειμένου να εντοπιστεί το κίνητρο της δολοφονίας.

Μέσω των κινητών τηλεφώνων οι Αρχές θα μπορέσουν να δουν τα μηνύματα που έχουν ανταλλάξει ο 43χρονος με την 39χρονη, τι κλήσεις υπήρχαν μεταξύ τους, αλλά και να διαπιστωθεί εάν όντως το θύμα δεχόταν απειλές από την 39χρονη.

Σημειώνεται πως αύριο, Δευτέρα (22/01) θα διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή στη σορό του 43χρονου.

Χαλκίδα: Το Χρονικό Του Άγριου Εγκλήματος

Όλα εκτυλίχθηκαν το πρωί του Σαββάτου (20/01), στη μέση του δρόμου στο κέντρο της Χαλκίδας, όταν η 39χρονη γυναίκα επιτέθηκε στον 43χρονο, την στιγμή που έμπαινε στο αυτοκίνητό του και τον μαχαίρωσε απανωτές φορές με αποτέλεσμα τον θάνατό του.

Το περιστατικό έγινε έξω από το σπίτι του θύματος, την στιγμή που αποχωρούσε για την εργασία του.

Η δολοφονία εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια της συζύγου του 43χρονου, η οποία είδε τον φόνο από το μπαλκόνι της οικίας του ζευγαριού.

Ο 43χρονος επιχείρησε να διαφύγει, η 39χρονη όμως συνέχιζε να τον μαχαιρώνει μέχρι που τον σκότωσε. Βρέθηκε νεκρός με το μαχαίρι καρφωμένο στην αριστερή του ωμοπλάτη.

Χαλκίδα – Βίντεο: Τα Πρώτα Λεπτά Μετά Τη Δολοφονία Του 43χρονου

Σε νέο βίντεο ντοκουμέντο που έφερε στο “φως” το MEGA καταγράφονται τα πρώτα λεπτά μετά από τη δολοφονία του 43χρονου, τη στιγμή που καταφθάνουν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Βρίσκουν τον 43χρονο πεσμένο σε εμβρυακή στάση, έχοντας καρφωμένο το μαχαίρι στην πλάτη.

Την ίδια στιγμή, η 39χρονη παραμένει στο σημείο. Οι αστυνομικοί της πέρασαν χειροπέδες, ενώ τα ρούχα της ήταν γεμάτα με αίματα.

“Δεν Περίμενα Ότι Θα Φτάσει Σε Αυτό Το Σημείο” Λέει Η Σύζυγος Του Θύματος

Η 39χρονη, που κρατείται στην Ασφάλεια Χαλκίδας, φαίνεται χαμένη, με τους αστυνομικούς να μην μπορούν μέχρι στιγμής να επικοινωνήσουν μαζί της. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών.

«Έχει ρωτήσει μόνο για τα παιδιά της πώς είναι και έχει δει τον σύζυγό της, τίποτα άλλο», είπε ο Θέμης Κονσιλίδης, δικηγόρος της 39χρονης.

Στο αστυνομικό τμήμα οδηγήθηκε για να καταθέσει και η σύζυγος του 43χρονου, αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας, η οποία παραμένει σε σοκ.

«Είμαι συντετριμμένη. Ήξερα ότι αυτή η γυναίκα παρενοχλούσε στο παρελθόν τον άντρα μου, δεν περιμέναμε ποτέ ότι θα φτάσει σε αυτό το σημείο», φέρεται να δήλωσε η σύζυγος του 43χρονου.

Η 39χρονη δεν έχει ομολογήσει τίποτα για την πράξη της, με τους αστυνομικούς να αναφέρουν πως δεν βρίσκεται σε θέση να καταθέσει. Η δράστις θα οδηγηθεί αύριο, Κυριακή (21/01), στις 10:30 στα δικαστήρια, ενώ αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί.

πηγη/ http://www.news247.gr/

Σχετικές αναρτήσεις

Σύλληψη 22χρονου στα Σπάτα για εμπόριο όπλων που έκρυβε μέσα στο σπίτι του

admin

Θεσσαλονίκη: Στον ανακριτή ο ιδιοκτήτης των σκυλιών που επιτέθηκαν στην 50χρονη

AGGELOS DRITSAS

Δυο συλλήψεις από την Ασφάλεια Καλαμάτας – Κατασχέθηκαν 25 κιλά κάνναβης, όπλα και σφαίρες

admin

Αράχωβα: Συγκλονίζει η κτηνίατρος του χάσκι – Ψάχνουν τον δράστη

AGGELOS DRITSAS

Πάτρα: Νεκρός 26χρονος σε τροχαίο δυστύχημα

AGGELOS DRITSAS

Ξεκινά ο διαγωνισμός για 2.000 κάμερες σε στολές αστυνομικών και 400 σε οχήματα

AGGELOS DRITSAS

Ρέθυμνο: Έκανε διανομή ναρκωτικών με το ηλεκτρικό ποδήλατο και συνελήφθη

admin

Φθιώτιδα: Τροχαίο για οδηγό μηχανής που συγκρούστηκε με αγριογούρουνο

admin

Λέσβος: Ναυάγιο με δύο νεκρούς – Εντοπίστηκαν άλλα οκτώ άτομα

AGGELOS DRITSAS

Λάρισα: Mεθυσμένος άνδρας έκανε τον τροχονόμο στο ασανσέρ πολυκατοικίας

AGGELOS DRITSAS

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Η μακάβρια ιστορία για το νεκρό βρέφος του φερόμενου δράστη

AGGELOS DRITSAS

Δολοφονική επίθεση σε θαμώνες κλαμπ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης – Τρεις τραυματίες από χτυπήματα με τσεκούρια

admin