ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ.TV
Image default
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Καταγγελία για ομοφοβική επίθεση από οδηγό αστικού – “Άρχισε να μου ρίχνει μπουνιές”

Καταγγελία για ομοφοβική επίθεση από οδηγό αστικού λεωφορείου στο κέντρο της Αθήνας. Σοκάρει το θύμα, μιλώντας για τον άγριο ξυλοδαρμό του.

Το βράδυ της Τρίτης, 12 Δεκεμβρίου, ένας 29χρονος άνδρας ανέβασε ένα story στο instagram, θέλοντας να καταγγείλει την ομοφοβική επίθεση που δέχθηκε από οδηγό του αστικού λεωφορείου, στο οποίο επέβαινε.

Ο ίδιος, μιλώντας στο Antivirus, αναφέρθηκε στον ξυλοδαρμό που δέχθηκε από τον οδηγό του αστικού, μια πράξη η οποία σύμφωνα με το θύμα είχε ρατσιστικά κίνητρα.

«Χθες, γύρω στις 22:00 βρισκόμουν στο Α7 με κατεύθυνση προς Αμπελοκήπους. Σε ένα λεωφορείο φυσαρμόνικα, κατεβαίνουν όλοι οι επιβάτες στο τέρμα και μένω εγώ στο πίσω μέρος του λεωφορείου. Μιλούσα στο τηλέφωνο με μια φίλη μου, όταν συνειδητοποίησα ότι τα φώτα έσβησαν και είδα τον οδηγό να κάνει μπρος – πίσω. Αρχικά σκέφτηκα ότι μάλλον θα κάνει κάποιο διάλειμμα ή κάποια μια στάση στη Στουρνάρη και θα ξεκινήσει πάλι. Αντιθέτως, βλέπω τον οδηγό μέσα στο σκοτάδι στο βάθος να μου φωνάζει. Κατευθύνομαι προς το μέρος του, βλέποντάς τον να ουρλιάζει που ήμουν ακόμη μέσα στο λεωφορείο. Του εξήγησα ότι δεν κατάλαβα πως ήταν το τέρμα, ενώ τον παρακάλεσα να μου ανοίξει την μπροστινά πόρτα για να κατέβω», είπε, μιλώντας στο Antivirus.

Τότε ήταν που ο οδηγός, σύμφωνα με το θύμα, άρχισε τις βρισιές.

«Ξεκίνησε ένα παραλήρημα και με αποκάλεσε αδερφή», σχολιάζει το θύμα, σημειώνοντας: «Στα 29 μου χρόνια, έχω ακούσει πάρα πολλές αυτές την προσφώνηση. Απλώς, υπάρχει ένα σημείο μέχρι το οποίο το κάθε άτομο μπορεί να αντέξει. Το να ακούς από μικρή ηλικία άτομα να σε μειώνουν για το “πώς είσαι”, για το “ποιος είσαι” είναι ένα σημάδι που δύσκολα φεύγει από την ψυχοσύνθεση σου. Το μόνο που θυμάμαι μετά από αυτό, είναι τα μάτια του γεμάτα μίσος. Του είπα πως θα τον αναφέρω και θα του κάνω μήνυση. Ήταν απαράδεκτη προσφώνηση για έναν άνθρωπο που απλώς του ζητούσε να κατέβει. Η φίλη μου, παράλληλα, άκουγε όλη την στιχομυθία. Αφού μου άνοιξε, κατέβηκε από το λεωφορείο παρακολουθώντας με να βγάζω φωτογραφίες τις πινακίδες. Μετά από αυτό κινήθηκε απειλητικά κατά πάνω μου. Ευτυχώς, πρόλαβα να βγάλω ένα βίντεο πριν μου ορμήξει».

Όπως λέει ο Μ. ο οδηγός ξεκίνησε να τον χτυπά. «Άρχισε να μου ρίχνει μπουνιές στο στομάχι, στα πλευρά και στο στέρνο. Στην προσπάθεια μου να αμυνθώ, χτύπησα τα γυαλιά του που κρεμόντουσαν από το λαιμό του. Μόλις το είδε μου φώναξε κάτι τύπου: “πουστάρα μου έσπασες και τα γυαλιά”, ενώ συνέχισε να με χτυπάει».

Ο Μ. εξηγεί πως αναγκάστηκε να του πει ότι έχει πάνω του μαχαίρι, για να τον κάνει να σταματήσει.

«Το σώμα μου ήταν παγωμένο σαν άγαλμα. Ενστικτωδώς, πήγαινα προς τα πίσω. Κάποια στιγμή σταμάτησε. Φοβισμένος άρχισα να τρέχω».

Λίγο μετά, ο άνδρας βρέθηκε στο αστυνομικό τμήμα, για να καταγγείλει την επίθεση.

«Δεν θα είμαι ποτέ ξανά ο ίδιος», αναφέρει χαρακτηριστικά. «Θα φοβάμαι και θα προσέχω ακόμα περισσότερο. Αλλά πιστέψτε με είναι κάτι που το σώμα απορροφά και είναι πολύ επιβλαβές και καταστροφικό για τους εαυτούς μας. Αυτό που θέλω να κρατήσετε από αυτή την ιστορία είναι πως ξέρω πολύ καλά πως είναι άβολο να μιλάς. Είναι δύσκολο να χαλάς την ηρεμία σου για να υπερασπιστείς κάποιον που δέχεται επίθεση είτε λεκτική είτε σωματική. Να είστε γενναίοι και να μιλάτε για τα δικαιώματά σας και των άλλων. Ξέρω πως εκείνη την στιγμή όλο το σώμα σας ή τα γόνατα σας μπορεί να τρέμουν από τον φόβο. Αλλά κάντε το όπως και να έχει και έτσι χτίζεται κάτι καλύτερο. Ένα καλύτερο μέλλον».

ttps://www.news247.gr/ellada/ampelokipoi-katangelia-gia-omofoviki-epithesi-apo-odigo-astikou-arxise-na-mou-rixnei-bounies/

Σχετικές αναρτήσεις

Πήγε να πιάσει τη σύντροφό του με τον εραστή της και τον ξυλοκόπησε άγνωστος επειδή έκλεισε τον δρόμο

admin

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρός 38χρονος που έκανε extreme sport στα βράχια στο Αγιοφάραγγο

admin

Τραγωδία στον Βόλο: Μηχανή παρέσυρε και σκότωσε βρέφος 3 μηνών

admin

Εξαρθρώθηκε «ηλεκτρονική συμμορία» Ρομά που έκλεψε πάνω από 6 εκατ. μέσω e-banking

admin

Παράνομες υιοθεσίες στα Χανιά: Θρίλερ με την τύχη μωρού

admin

Νέα Σμύρνη: “Πήγα να αμυνθώ” λέει ο 18χρονος αδελφοκτόνος – Σήμερα η απολογία του

AGGELOS DRITSAS

Σύλληψη 22χρονου στα Σπάτα για εμπόριο όπλων που έκρυβε μέσα στο σπίτι του

admin

Έξι ανήλικοι συνελήφθησαν σε Ψυχικό και Χολαργό για κλοπές και επίθεση σε σχολείο

AGGELOS DRITSAS

Πιάστηκαν στα χέρια οδηγός οχήματος και άνδρας που βγήκε από το… πορτ-μπαγκάζ του

admin

Τραυματίστηκε 16χρονη σε επεισόδια στο Νέο Ηράκλειο – Δεν χτυπήθηκε από εμάς, λέει η ΕΛΑΣ

admin

Ηλιούπολη: Συνελήφθη 14χρονος που χτύπησε και λήστεψε 15χρονο

AGGELOS DRITSAS

 Έβαλε κρυφά GPS στο αυτοκίνητο της γυναίκας του και συνελήφθη

admin