ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ.TV
Image default
ΑΡΓΟΥΣ-ΜΥΚΗΝΩΝΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΔΗΜΟΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παιδική Νεανική Βιβλιοθήκη Δήμου Άργους Μυκηνών.

Αισθάνομαι βαθιά την ανάγκη να ευχαριστήσω όλες και όλους εσάς ,που με τιμήσατε με τη ψήφο σας στις πρόσφατες Δημοτικές εκλογές για την ανάδειξη του συμβουλίου Δημοτικής κοινότητας του Δήμου Αργους Μυκηνών.

Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Δήμαρχο Αργους Μυκηνών κ. Δημήτρης Καμπόσος Δ. Καμπόσο,για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου να μου αναθέσει τη λειτουργία και γενικότερη εποπτεία την Παιδικής Νεανικής Βιβλιοθήκης του Δήμου για δυο συνεχείς θητείες!

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα, οι δράσεις και οι εκδηλώσεις της Παιδικής-Νεανικής Βιβλιοθήκης ενισχύοντας τη συμπεριληπτική και βιωματική μάθηση, μέσω της αλληλεπίδρασης, μεταξύ εισηγητή, μαθητών και εκπαιδευτικών, καλλιέργησαν κλίμα συνεργασίας, και αξιοποίησαν τις ικανότητες και τις δεξιότητες κάθε μαθητή.

Μέσα από τη διάδραση, τα βιωματικά εργαστήρια και το παιχνίδι, οι μαθητές ανέπτυξαν νέους τρόπους να απαντήσουν στα ερωτήματα και τις ανησυχίες τους και να αφυπνίσουν τα ενδιαφέροντα τους.

Τα προγράμματα της Παιδικής- Νεανικής Βιβλιοθήκης, όλα αυτά τα χρόνια, στήριξαν Άνθρωποι των Γραμμάτων, Ψυχολόγοι, Παιδαγωγοί, Εμψυχωτές και Συγγραφείς, και παρέχονταν δωρεάν στους μαθητές των σχολείων, χωρίς να δίνεται ουδεμία μορφή διαφημιστικού υλικού.

Ομως Θα ήταν μεγάλη παράλειψη να μην αναφερθώ στη βιβλιοθηκονόμο και το προσωπικό της βιβλιοθήκης: Αγγελικη ,Νάσο Κώστα ένα μεγάλο ευχαριστώ για την πολύτιμη στήριξη σας, όλα αυτά τα χρόνια!

Να συγχαρώ επίσης τη νέα δημοτική παράταξη του κ Μαλτέζου και να ευχηθώ στον Ίδιο και τους συνεργάτες του επιτυχίες και δημιουργική έμπνευση στο έργο τους!

Τελος να θυμίσω ότι οι δράσεις της Παιδικής-Νεανικής Βιβλιοθήκης και τα εκπαιδευτικά προγράμματα θα υλοποιηθούν μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου 2023!l

Σχετικές αναρτήσεις

Άργος: Παραίτηση του Αντιδημάρχου Δημήτρη Κρίγγου

admin

Δήμος Δίου-Ολύμπου: Ενημερωτική δράση κατά του καρκίνου του μαστού από το ΚΥ Λιτοχώρου

admin

Η ασφαλιστική που μας μαθαίνει να σώζουμε ζωές

admin

Περιβαλλοντική δράση στην Παραλία Ζαχάρως.

admin

Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Αδέρφια τα 2 θύματα, ο ένας σοβαρά τραυματίας στο κεφάλι

AGGELOS DRITSAS

Ζευγάρι απατεώνων ζήτησε 56.000 ευρώ από γυναίκα για δήθεν χειρουργείο σε συγγενή

admin

Δ. Τρικκαίων: Διαβούλευση για άλλα 20 εκ.€ σε έργα αντιπλημμυρικά, επιχειρηματικότητας, κοινωνικής στήριξης

admin

Τέμπη: Αγώνας δρόμου στη μνήμη των θυμάτων

AGGELOS DRITSAS

Πέθανε σε ηλικία 89 ετών ο σπουδαίος συγγραφέας Βασίλης Βασιλικός

admin

Ο Δήμος Κομοτηνής προσλαμβάνει ψυχολόγο

AGGELOS DRITSAS

Τι έδειξε η έρευνα για τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις του Ιανού στη λίμνη Πλαστήρα

admin

Δήμος Τρικκαίων: Εκδήλωση για το “Καθολικό Βασικό Εισόδημα”

admin