ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ.TV
Image default
ΚΟΙΝΩΝΙΑΥΓΕΙΑΥΠΟΔΟΜΕΣΥΠΟΥΡΓΕΙΑ

Παύεται από τα καθήκοντά της η Διοίκηση του Γ.Ν Ηρακλείου “Βενιζέλειο – Πανάνειο”

Παύονται από τα καθήκοντά τους ο Διοικητής και η Αναπληρώτρια Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου “Βενιζέλειο- Πανάνειο” (ΓΝΒΠ) με απόφαση του Υπουργού Υγείας, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Υγείας εξήγγειλε δέσμη εκτάκτων μέτρων για την άμεση αποκατάσταση της λειτουργίας των χειρουργείων στο Βενιζέλειο – Πανάνειο Γενικό Νοσοκομείο.

Ανακοίνωσε ως πρώτο μέτρο την άμεση ενίσχυση του αναισθησιολογικού τμήματος του Νοσοκομείου με έκτακτες προσλήψεις ιατρικού προσωπικού, ώστε να καλυφθούν άμεσα τα κενά που υπάρχουν, να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα και να εκτελούνται χωρίς καθυστέρηση τα χειρουργεία που πρέπει να γίνουν στο συγκεκριμένο Νοσοκομείο. Ειδικότερα, ιδιώτες αναισθησιολόγοι θα ενταχθούν στο δυναμικό του Νοσοκομείου, για ένα τρίμηνο, ώστε να λειτουργούν τέσσερα χειρουργικά τραπέζια και να αποκατασταθούν τα χειρουργεία.

Remaining Time-0:00

Fullscreen

Mute

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης δεσμεύτηκε για την πρόσληψη με fast track διαδικασίες ιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού, ώστε όπου υπάρχει θέμα ενίσχυσης με ιατρικό προσωπικό, άμεσα θα προκηρυχθούν θέσεις για να καλυφθούν τα κενά και να εξασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία τους. Ζήτησε δε συγγνώμη από τους πολίτες που, όπως είπε, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα, “μας ανέθεσαν την ευθύνη να δίνουμε αποτελεσματικές λύσεις χωρίς καθυστερήσεις. Μας ανέθεσαν αυτή την ευθύνη για να βελτιώσουμε τη ζωή τους.

Αυτή την ευθύνη την αναλαμβάνω πλήρως ως αρμόδιος Υπουργός ζητώντας κατ’ αρχάς συγγνώμη για την ταλαιπωρία που υπέστησαν με τις αναβολές των χειρουργείων. Αυτή η κατάσταση δεν είναι αποδεκτή από την Κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό. Έχουμε τη βούληση και τη γνώση να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες του ΕΣΥ, για να στηρίξουμε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που κάνει τη δουλειά του, ώστε με αξιοπρέπεια να λύνουν τα θέματα υγείας των πολιτών. Δουλεύουμε για να αναβαθμίσουμε το ΕΣΥ σε ολόκληρη τη χώρα μας. Κανένας πολίτης, τη στιγμή της ανάγκης δεν θα είναι μόνος του. Κανένα στέλεχος, γιατρός, νοσηλευτής που κάνει τη δουλειά του δεν θα εμποδίζεται από νοοτροπίες του χθες. Δουλεύουμε για να αλλάξουμε προς το καλύτερο τις ζωές όλων και δεν θα σταματήσουμε εάν δεν το πετύχουμε σε κάθε γωνιά της χώρας”, είπε.

Σχετικές αναρτήσεις

Επικίνδυνος Ναυαγοσωστικός σταθμός σταθμός στήν παραλία του ΤΟΛΟΥ ΒΙΝΤΕΟ

admin

Κακοκαιρία Daniel: 372 εκατ. ευρώ οι αποζημιώσεις των ασφαλιστικών σε Θεσσαλία, Φθιώτιδα, Αργολίδα και Αττική

admin

Συνελήφθη 70χρονη που πωλούσε ελαιόλαδο σε λαϊκή

admin

To Άργος υποδέχονται το Φεστιβάλ Ανακύκλωσης της Περιφέρειας Πελοποννήσου

admin

Ως πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών

admin

Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης: Άκυρο στον Λέων και στήριξη στον Ψυχάλη για την Πατούλη

admin

Ενιαίο τιμολόγιο ρεύματος – Τι είναι και πότε θα ισχύσει – Ποιοι μεταφέρονται αυτόματα σε αυτό

admin

Σύλληψη 22χρονου στα Σπάτα για εμπόριο όπλων που έκρυβε μέσα στο σπίτι του

admin

Ξεκίνησε το μεγάλο έργο για την σύνδεση της Αργολίδας με τον αυτοκινητόδρομο

admin

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού από την ΕΜΥ – Ποιες περιοχές επηρεάζονται

admin

Ναυάγιο στη Λέσβο: Λιγοστεύουν οι ελπίδες για τους αγνοούμενους ναυτικούς

admin

Χρ. Λαμπρόπουλος: Η Περιφέρεια θα συνεχίσει να υλοποιεί δράσεις για την ενίσχυση της ανακύκλωσης

admin