ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ.TV
Image default
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΕΔ Αττικής: “Μάχη” με ακλόνητο φαβορί -Ποιοι είναι υποψήφιοι

Στην ΠΕΔ Αττικής αναμένεται να αναμετρηθούν ο δήμαρχος Γαλατσίου και νυν προέδρος της ΠΕΔΑ, Γιώργος Μαρκόπουλος, από τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας που είναι και το μεγάλο φαβορί για επανεκλογή, με τον δήμαρχο Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέα Ευθυμίου, από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ. Επίσης, αναμένεται να είναι υποψήφιος με τη Λαϊκή Συσπείρωση, ο δήμαρχος Καισαριανής, Ηλίας Σταμέλος.

Ο Γιώργος Μαρκόπουλος εξελέγη ξανά δήμαρχος Γαλατσίου από τον Α΄ γύρο, με τον συνδυασμό “ΓΑΛΑΤΣΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ για τον ΑΝΘΡΩΠΟ – Γιώργος Μαρκόπουλος”, με ποσοστό 72,69%.

“Η παράταξή μας για μία ακόμη φορά ζητά από τους συναδέλφους να ανανεώσουν την εμπιστοσύνη τους προκειμένου να αντιμετωπίσουμε τα μικρά αλλά και τα μεγάλα προβλήματα της νέας δημοτικής περιόδου”, επισημαίνει στο aftodioikisi.gr, ο Γιώργος Μαρκόπουλος.

Ο Ηλίας Σταμέλος, εξελέγη δήμαρχος τον περασμένο Οκτώβριο, με την “ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ”, κερδίζοντας τον αντίπαλό του και πρώην δήμαρχο, Χρήστο Βοσκόπουλο, στον Β΄ γύρο με ποσοστό 61,51%.

“Η ΠΕΔΑ συναινεί επί της ουσίας και προωθεί ακόμα περισσότερο την κυβερνητική πολιτική”, αναφέρει στο Aftodioikisi.gr, ο Ηλίας Σταμέλος και συμπληρώνει: “Εμείς θέλουμε να γίνει οργανωτής της διεκδίκησης των ζητημάτων που αφορούν τους δήμους και τις ανάγκες τους, και όχι να αποδέχεται τις κυβερνητικές πολιτικές και να αναζητά «ανάσες» εντός αυτού του πλαισίου”. 

Ο Ανδρέας Ευθυμίου, εξελέγη ξανά δήμαρχος από τον Α΄ γύρο, με τον συνδυασμό “ΜΟΣΧΑΤΟ-ΤΑΥΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΔΗΜΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ”, με ποσοστό 61,18%.

Επίσης, στην κούρσα για την Προεδρία της ΠΕΔ θα συμμετάσχει και ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Πειραιά, Γιώργος Γαβρίλης, ο οποίος έχει διατελέσει αντιπεριφερειάρχης Πειραιά (2014-2019) με το συνδυασμό «Δύναμη Ζωής» της Ρένας Δούρου.

Οι εκλογές θα διεξαχθούν την Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου, ενώ η προθεσμία για την κατάθεση των υποψηφιοτήτων λήγει την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου.

Σχετικές αναρτήσεις

Ευρεία σύσκεψη Περιφέρειας –Δήμων για τον αθλητισμό στην Ανατ. Αττική

ΤΑΚΗΣ NAF

Χαρδαλιάς: Διώχνει τις παρατάξεις από την Περιφέρεια -Τι σχεδιάζει…

AGGELOS DRITSAS

Η Περιφέρεια Αττικής στις εκδηλώσεις για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940

admin

Περιφέρεια Αττικής: Πρώτη τακτική σύσκεψη Χαρδαλιά με τους Αντιπεριφερειάρχες

AGGELOS DRITSAS

Περ. Αττικής: Σε στάση εργασίας προχωρούν οι εργαζόμενοι

AGGELOS DRITSAS

Πέθανε υπάλληλος της Περιφέρειας Αττικής

AGGELOS DRITSAS

Τα Πόθεν Έσχες των Περιφερειαρχών

admin

Ο καθαρισμός του ρέματος Ραφήνας δεν είναι αρμοδιότητα της Περιφέρειας Αττικής

admin

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Αττικής, με τον Αντικυβερνήτη της Επαρχίας Σετσουάν

admin

Σε εξέλιξη οι εργασίες βελτίωσης οδοστρώματος στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας

admin

Φαντασμαγορικό υπερθέαμα για την 25η Μαρτίου από 250 drones

ΤΑΚΗΣ NAF