ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ.TV
Image default
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΔΗΜΟΙΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣΚΟΙΝΩΝΙΑΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Σύσκεψη Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αμαρουσίου

Πρόεδρος του ΣΠΑΠ, Αντιδήμαρχος Πεντέλης, Αντιπρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου και της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας της ΚΕΔΕ Βλάσσης Σιώμος συμμετείχε στην σύσκεψη του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αμαρουσίου.

Στη συνεδρίαση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αμαρουσίου, υπό τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Θόδωρο Αμπατζόγλου έγινε απολογισμός της αντιπυρικής περιόδου 2023 και ενημέρωση για τα μέτρα που έχουν ληφθεί μέχρι σήμερα καθώς και για αυτά που είναι σε εξέλιξη για να υπάρχει η μεγαλύτερη δυνατή ετοιμότητα ενόψει της χειμερινής περιόδου.

Στη συνεδρίαση εξετάσθηκαν θέματα σχεδιασμού και δράσεων Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση κινδύνων από την εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων, χιονοπτώσεων και παγετού κατά την περίοδο 2023-2024.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Αμαρουσίου και Αντιπρόεδρος του ΣΠΑΠ Στέφανος Τσιπουράκης, ο Αντιδήμαρχος Αμαρουσίου και μέλος του Δ.Σ. του ΣΠΑΠ Νώντας Κατσιγιάννης, καθώς επίσης και εκπρόσωποι της Περιφέρειας Αττικής, του Πυροσβεστικού Σώματος καθώς και υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου.

Ο Πρόεδρος του ΣΠΑΠ, Αντιδήμαρχος Πεντέλης, Αντιπρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου και της Επιτροπής Πολιτικής της ΚΕΔΕ Βλάσσης Σιώμος κατά τη διάρκεια της σύσκεψης ανέφερε:

«Καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Θόδωρο Αμπατζόγλου και τα υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου Αμαρουσίου για την πολύτιμη βοήθεια τους στην διοικητική λειτουργία του ΣΠΑΠ. Επίσης υπογραμμίζω την παραδοσιακά άριστη συνεργασία κατά την αντιπυρική περίοδο του ΣΠΑΠ και του Δήμου Αμαρουσίου και είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσουμε την στενή και αποτελεσματική συνεργασία μας για την αντιμετώπιση με τον καλύτερο τρόπο των επερχόμενων δύσκολων καταστάσεων από τα καιρικά φαινόμενα που πιθανόν προκύψουν το φετινό χειμώνα.

Όσον αφορά τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα που πιθανώς προκύψουν κατά τη χειμερινή περίοδο 2023 – 2024 έχουμε κατ΄ επανάληψη τονίσει τη σπουδαιότητα του σωστού σχεδιασμού και του συντονισμού σε ότι αφορά τα ζητήματα πολιτικής προστασίας. Η συνεργασία μεταξύ των εμπλεκόμενων φορέων θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία και στην αποτελεσματικότητα της αντιμετώπισης των φυσικών φαινομένων του χειμώνα.

Ο ΣΠΑΠ όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος δεν επαναπαύεται και βρίσκεται συνέχεια σε ετοιμότητα, προκειμένου να επέμβει άμεσα με τον καλοσυντηρημένο μηχανολογικό εξοπλισμό, τους εργαζομένους και τους εθελοντές του, σε κάθε ανάγκη που πιθανόν προκύψει, με στόχο να συνδράμουμε τους Δήμους – Μέλη μας και τους συμπολίτες μας.

Σχετικές αναρτήσεις

17η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ

admin

Ενημερωτική ημερίδα από τη ΔΕΥΑ Άργους Μυκηνών για το σύστημα ανίχνευσης διαρροών

admin

Ενημέρωση νέων Δημάρχων Περιφερειών Ιονίων Νήσων, Βορείου & Νοτίου Αιγαίου| 2η Ημέρα

admin

Απόπειρα παράνομης μεταφοράς 19 μεταναστών στον Έβρο

admin

Σκουπίδια: Με κρατική «ένεση» 93 εκατ. ευρώ τα τέλη ταφής για τους δήμους

admin

Μεγάλος σεισμός 6,7 Ρίχτερ στη Χιλή!

admin

ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ Ε.Δ.Ε.Υ.Α. LIVE BINTEO

admin

 Ιωάννης Μαλτέζοςστην Βέροια μαζί με τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΑΡΜ Χαράλαμπο Σελλή

admin

Δήμος Αγ. Παρασκευής: Κλίμα συναίνεσης στο κρίσιμο ζήτημα της μετεγκατάστασης του αμαξοστασίου

AGGELOS DRITSAS

Εύβοια: Φωτιά σε διαμέρισμα – Απεγκλωβίστηκε μητέρα και δύο παιδιά

AGGELOS DRITSAS

Μαθητές και πολιτιστικοί φορείς παρέλασαν στο Άργος για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

admin

Ισθμός Κορίνθου: Παραδόθηκε το έργο της προστασίας της όδευσης της αρχαίας Διόλκου

admin