ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ.TV
Image default
ΔΗΜΟΣ ΚΙΛΚΙΣ

Κιλκίς: Σοβαρό εργατικό ατύχημα με απορριμματοφόρο, γυναίκα εγκλωβίστηκε, την έσωσαν οι φωνές συναδέλφου.

Σοβαρό εργατικό ατύχημα συνέβη το μεσημέρι της Τρίτης στο δήμο Κιλκίς, όπου εργαζόμενη σε απορριμματοφόρο τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται στη Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου Κιλκίς.

Οπως αναφέρει το eidiseis Πρωινή Κιλκίς, το ατύχημα έγινε στον οικισμό της Αργυρούπολης κατά την αποκομιδή των απορριμμάτων. Η εργαζόμενη-συνοδός του απορριμματοφόρου βρίσκονταν στην πίσω πλευρά του οχήματος, στον αριστερό βατήρα, όταν ο οδηγός έκανε όπισθεν, εγκλώβισε και πίεσε τη γυναίκα με το όχημά του πάνω σε μια κολώνα του ΔΕΔΔΗΕ, με κίνδυνο να την συνθλίψει! Οι φωνές του δεύτερου εργαζόμενου-συνοδού του απορριμματοφόρου και η άμεση αντίδραση του οδηγού, που αντιλήφθηκε το τι είχε συμβεί, έσωσαν την 58χρονη γυναίκα από τα χειρότερα.

Η άτυχη εργαζόμενη μεταφέρθηκε αμέσως στο Νοσοκομείο Κιλκίς, όπου δέχθηκε τη φροντίδα των γιατρών της Χειρουργικής Κλινικής. Οι εξετάσεις που έγιναν στη συνέχεια, σύμφωνα με πληροφορίες του eidisis.gr, έδειξαν πολλαπλά κατάγματα στο χέρι, στα πλευρά και στη λεκάνη της εργαζόμενης, η οποία και νοσηλεύεται στο ίδρυμα.

Ο δήμαρχος Κιλκίς, Δημήτρης Κυριακίδης, επισκέφθηκε την άτυχη γυναίκα στο Νοσοκομείο, συνομίλησε με την ίδια και το σύζυγό της, με το διοικητή και τους γιατρούς της Κλινικής, ώστε η εργαζόμενη να έχει την καλύτερη δυνατή φροντίδα.

Πηγή: iefimerida.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Δήμος Κιλκίς: Όμορφοι παιδότοποι σε Χωρύγι και Μυριόφυτο

admin

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΙΛΚΙΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ 

admin

Ψήφισμα για την άρνηση στον Δήμο Κιλκίς να μισθώσει μαθητικά δρομολόγια

admin