ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ.TV
Image default
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΚΟΙΝΩΝΙΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περιφέρεια Θεσσαλίας: Η Τζανακούλη στηρίζει Αγοραστό στο β’ γύρο

Τον περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό στηρίζει ο συνδυασμός “Ενωμένοι Θεσσαλοί” της Ελευθερίας Τζανακούλη στον δεύτερο γύρο των περιφερειακών εκλογών στη Θεσσαλία.

Πιο συγκεκριμένα, η ανεξάρτητη αλλά προερχόμενη από την κεντροδεξιά η οποία εξελέγη τέταρτη με ποσοστό περί το 10% στις περιφερειακές εκλογές στη Θεσσαλία, προέβη εχθές σε δήλωση στήριξης του Αγοραστού στην κάλπη της Κυριακής.

“Ο περιφερειάρχης κ. Αγοραστός μετά τις καταστροφές έδωσε το παρόν, παραδέχτηκε αστοχίες και ελλείψεις. Είπε ότι έλαβε το μήνυμα. Θεωρούμε ότι και εκείνος όπως και εμείς θέλουμε το καλό της Θεσσαλίας. Και εκείνος όπως και εμείς πιστεύουμε πως η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης μπορεί να κάνει όσα χρειάζονται για να περάσουμε από την ανασυγκρότηση στην ανάπτυξη” ανέφερε μεταξύ άλλων η κυρία Τζανακούλη.

Αναλυτικά, η δήλωση της Ελευθερίας Τζανακούλη:
«Από την πρώτη στιγμή που αποφασίσαμε να συμμετέχουμε στις Περιφερειακές Εκλογές βάλαμε μπροστά τις αρχές μας, τις προγραμματικές μας θέσεις και το όραμα μας για μια καλύτερη Θεσσαλία για όλους τους Θεσσαλούς. Οι “Ενωμένοι Θεσσαλοί” πάλεψαν καταθέτοντας προτάσεις, μιλώντας με την κοινωνία και ακούγοντας τους πολίτες. Στις πρόσφατες εκλογές οι πολίτες μίλησαν.

Τώρα, στο δεύτερο γύρο, εξετάζοντας τις θέσεις των ανθυποψηφίων μας όσον αφορά στα τρία καίρια ζητήματα που θέσαμε, διακρίναμε πως υπάρχει μια επιλογή. Να συνταχτούμε με αυτούς που ασπάζονται τις προτάσεις μας, αυτούς που θα φέρουν την Θεσσαλία στη θέση που ήταν πριν τις καταστροφές. Εκείνους που γνωρίζουν τον τρόπο και τις διαδικασίες να διεκδικήσουν περισσότερα για τους Θεσσαλούς.

Ο περιφερειάρχης κ. Αγοραστός μετά τις καταστροφές έδωσε το παρόν, παραδέχτηκε αστοχίες και ελλείψεις. Είπε ότι έλαβε το μήνυμα. Θεωρούμε ότι και εκείνος όπως και εμείς θέλουμε το καλό της Θεσσαλίας. Και εκείνος όπως και εμείς πιστεύουμε πως η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης μπορεί να κάνει όσα χρειάζονται για να περάσουμε από την ανασυγκρότηση στην ανάπτυξη. Σήμερα, εχθροί μας είναι τα προβλήματα. Η επόμενη μέρα μας βρίσκει ενωμένους μαζί με όλους τους πολίτες».

Σχετικές αναρτήσεις

Επέτειος Πολυτεχνείου: Συγκεντρώσεις και πορείες με επίκαιρα συνθήματα σήμερα στην Πάτρα

admin

Δήμος Ηλιούπολης: Συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία το «Μίνι Παιδικό Σινεμά»

admin

ΦΠΑ: Μόνιμα στο 13% μεταφορές, τουρισμός, και πολιτισμός

admin

Πότε πληρώνoται οι συντάξεις Φεβρουαρίου

admin

Αλλάζει ο τρόπος επιλογής Διοικήσεων στους φορείς του Δημοσίου

admin

Δήμος αγόρασε ηλεκτροκίνητο σκάφος

Διαχειριστής

Μανάβης Θανάσης- Δήμος Βέλου-Βόχας

admin

Ελεγκτές της ΑΑΔΕ: Μεγάλη φοροδιαφυγή στον… γάμο της χρονιάς

admin

Σύσκεψη Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αμαρουσίου

admin

Πάτρα: Ναι μεν αλλά για στήριξη Πελετίδη από την παράταξη ΣΥΡΙΖΑ -ΠΑΣΟΚ

admin

Ένας διαφορετικός Δήμαρχος.

admin

Εμπορικά καταστήματα: Στις 12 Δεκεμβρίου αρχίζει το εορταστικό ωράριο – Ανοικτά τις Κυριακές 17, 24 και 31 Δεκεμβρίου

admin