ΑΥΤΟΔΟΙΚΗΣΗ.TV
Image default
ΑΥΤΟΔΟΙΚΗΣΗΔΗΜΟΙΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥΚΟΙΝΩΝΙΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το μήνυμα του Δημήτρη Ορφανού μετά την αλλαγή σελίδας στο Δήμο Ναυπλιέων

Συνδημότισσες, συνδημότες

Φίλες και φίλοι

Ο Δήμος μας, ο Δήμος Ναυπλιέων, γύρισε σελίδα.

Με την ψήφο σας δώσατε σε μένα, στο συνδυασμό μας ΟΡΑΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ και στη συνεργαζόμενη παράταξη Ανάπλι εμπρός! την καθαρή εντολή να αλλάξουμε το Δήμο μας, να προχωρήσουμε και να εφαρμόσουμε όσα διακηρύξαμε και περιέχονται στο πρόγραμμά μας, χωρίς αγκυλώσεις και δεσμεύσεις, με διαφάνεια, ισονομία, και ισότητα προς όλους, με σεβασμό στο Δημοτικό χρήμα, με συμμετοχή των Δημοτών και με ανοιχτές τις πόρτες, στο Δημαρχείο, στις Υπηρεσίες του Δήμου και στο γραφείο μου.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ προς όλους, τους συνδημότες μας πρώτα, που μας τίμησαν και μας εμπιστευτήκαν το μέλλον τους, στους συνεργάτες μου, στους υποψήφιους Συμβούλους, είτε εκλέχτηκαν είτε όχι, στην οικογένειά μου που με στήριξε από την αρχή της προσπάθειας, σε αυτούς που συντάχθηκαν μαζί μας στην πορεία και συνέβαλαν στην εκλογή μας.

Θέλω να σας διαβεβαιώσω, ότι θα αφιερώσω όλες μου τις δυνάμεις για να πετύχουμε, πυξίδα μας θα είναι η νομιμότητα, το ήθος, η ενημέρωση, η διαύγεια στις αποφάσεις και η αποφυγή κάθε περιττής σπατάλης, δεν θα ανεχθώ παρεκκλίσεις από τις βασικές αρχές που από την αρχή θέσαμε ως στόχους, η συμμετοχικότητα και η δημοκρατία θα διαπερνούν όλες τις βαθμίδες λειτουργίας του Δήμου μας.

Η συνεργασία όλων είναι όχι απλά επιθυμητή, αλλά και αναγκαία για να πετυχαίνουμε κάθε φορά το καλύτερο αποτέλεσμα.

Δεν θα επιτρέψω κανενός είδους ρεβανσισμό και αδικία σε βάρος υποστηρικτών της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής, θέλω να γίνει κατανοητό ότι δεν ερχόμαστε ως τιμωροί.

Οι σχετικοί προβλεπόμενοι έλεγχοι που θα πραγματοποιηθούν, είναι αυτονόητο ότι θα κινηθούν στα πλαίσια αυστηρά του Νόμου, χωρίς καμία σκοπιμότητα.

Θα επιδιώξω και ελπίζω να βρω ανταπόκριση και να τύχω πλήρους ενημέρωσης από τον απερχόμενο στις 31 Δεκεμβρίου 2023, Δήμαρχο κύριο Δημήτρη Κωστούρο και τους Προέδρους των Νομικών Προσώπων του Δήμου Ναυπλιέων, για τις κάθε είδους εκκρεμότητες που υπάρχουν και διαδικασίες που είναι σε εξέλιξη, κυρίως όμως για την οικονομική τους κατάσταση, για να προετοιμαστούμε και να μην χαθεί χρόνος από εμένα και τους συνεργάτες μου, ώστε με την ανάληψη των καθηκόντων μας την 1η Ιανουαρίου 2024, να ασχοληθούμε αμέσως με τα επί μέρους ζητήματα του Δήμου.

Είμαστε αποφασισμένοι και πιστεύω ότι θα πετύχουμε, να αλλάξουμε τη νοοτροπία και τον τρόπο λειτουργίας του Δήμου μας, που θεωρώ ότι είναι προϋπόθεση για να επιτευχθούν οι στόχοι μας.

Νομιμότητα και αλήθεια, είναι οι δύο ράγες, πάνω στις οποίες θα κινηθούμε.

Σας ευχαριστώ

Δημήτρης Ορφανός
ΟΡΑΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

Σχετικές αναρτήσεις

Nintendo: Viral η άρνηση του πρώην CEO να κάνει απολύσεις

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

Ζάκυνθος | Τελετή Ορκωμοσίας της νέας Δημοτικής Αρχής

admin

Συγχαρητήρια στην κα Αριστέα Παπαδοπούλου και τους συνεργάτες της

admin

Κρανίδι: Η Γιορτή Ελιάς και Ελαιολάδου αποτελεί κάθε φορά μια ευκαιρία να αναδεικνύεται ο τοπικός μας πλούτος και η παραγωγική δύναμη του Νομού μας

admin

Master plan για την ενιαία διαχείριση των νερών στην Κρήτη από ένα φορέα

admin

Τέμπη: Ο Άρειος Πάγος διαψεύδει ότι βρέθηκαν ανθρώπινα μέλη στα βαγόνια

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

Πατέρας άρπαξε το παιδί του από το νοσοκομείο – Συνελήφθη νοσηλεύτρια επειδή δεν τον εμπόδισε

admin

Ιταλία: «Μήδεια» στο Μπέργκαμο έπνιξε τα δύο παιδιά της επειδή δεν άντεχε… το κλάμα τους

admin

RENEWABLE ENERGY TECH 2024: Η μεγάλη έκθεση για την Ενέργεια! 7-9 Μαρτίου ΔΕΘ HELEXPO

admin

ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.: Παραιτήθηκε και ο Στέφανος Τζουμάκας με βέλη κατά αυριανιστών

admin

ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ-ΜΥΚΗΝΩΝ : «Τώρα ήρθε η ώρα της δράσης και των πράξεων και όχι των λόγων και της εκ τουμακρόθεν κριτικής!»

admin

Ο Δήμος Κομοτηνής προσλαμβάνει ψυχολόγο

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ