ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ.TV
Image default
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΔΗΜΟΙΔΗΜΟΣ ΠΛΑΤΑΝΙΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δήμαρχος Πλατανιά: Τι είπε για την πτώση του αεροσκάφους στο Μάλεμε με τους δυο νεκρούς

Ο Δήμαρχος Πλατανιά, Μαλανδράκης Ιωάννης μίλησε για την τραγωδία που συνέβη το απόγευμα της Πέμπτης 9 Νοεμβρίου στο Μάλεμε Χανίων και αποκάλυψε το χρονικό του περιστατικού

«Στις 18:05 με 18:10 είχε σουρουπώσει, έγινε αναφορά από ένα ζευγάρι που είδε το αεροσκάφος να πέφτει στα 200 μέτρα από την ακτή του Ιστορικού Αεροδρομίου. Το αεροσκάφος έπεσε με το μπροστινό μέρος. Άμεσα ενημερώθηκε το Λιμενικό και η Ελληνική Αστυνομία και στις 18:30 εμείς. Ενημερώσαμε ναυαγοσώστες να βγούνε με δικό τους σκάφος. Έφτασαν στο σημείο και σε συνεχή επικοινωνία με σκάφη, ναυαγοσώστες και φάρους της Αστυνομίας από την στεριά πήγαν στο σημείο που έπεσε», ανέφερε αρχικά ο Δήμαρχος.

Όπως αποκαλύπτει ο Δήμαρχος, στο Newsbomb.gr στο αεροσκάφος υπήρχε φωτάκι που άναβε πριν βουλιάξει και το βλέπανε. Το φως αυτό μετά έσβησε με αποτέλεσμα να καταλάβουν ότι έχει πια βουλιάξει. «Βούλιαξε στα δυόμισι μέτρα βάθος, ούτε 300 μέτρα από την ακτή, παράλληλα με τον διάδρομο. Νόμιζε ότι θα προσγειωθεί στον διάδρομο και τελικά έπεσε στη θάλασσα».

Ο ναυαγοσώστης που βρισκόταν στο σκάφος ενημέρωσε ότι βρήκε το αεροπλάνο και βούτηξε μάλιστα χωρίς στολή κατάδυσης και με αναπνοές εντόπισε τους δύο άνδρες. Δυστυχώς «εντόπισε τους δύο άνδρες δεμένους στο κάθισμα τους, τον πιλότο και τον συνεπιβάτη», είπε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Πλατανιά.

Πρόσθεσε δε ότι «υπάρχει αναφορά ότι έκαναν πέρασμα από το αεροδρόμιο και πήγαν δυτικά και έχασαν τον προσανατολισμό τους με το μπροστινό μέρος στη θάλασσα και συνετρίβη»

Ο κύριος Μαλανδράκης δήλωσε ότι στο αεροδρόμιο του Μάλεμε δεν υπάρχει φωτισμός και δεν επιτρέπεται τα αεροσκάφη τέτοιου τύπου να πετάνε τη νύχτα. Το δικινητήριο θα έπρεπε να είχε προσγειωθεί στο αεροδρόμιο «Δασκαλογιάννης» στα Χανιά.

Σχετικές αναρτήσεις

O Δήμαρχος Τροιζηνίας Μεθάνων Τάσος Μούγιος υποδέχτηκε την Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κα Δόμνα Μιχαηλίδου

ΤΑΚΗΣ NAF

ΥΠΕΣ: Χορήγηση 145 εκατ. ευρώ στους δήμους της χώρας

ΤΑΚΗΣ NAF

Βρετανία: Έρευνα για τον τραγικό χαμό του δίχρoνου Μπρόσναν από ασιτία – Το χρονικό της τραγωδίαςo

AGGELOS DRITSAS

Γ. Γαβρήλος μήνυμα για την επέτειο του Πολυτεχνείου

admin

Παρουσία του Πρωθυπουργού η κεντρική προεκλογική εκδήλωση του Δημήτρη Πτωχού στην Τρίπολη

admin

Βρεφικό γάλα: “Φωτιά” οι τιμές στην Ελλάδα σε σχέση με άλλες χώρες της Ε.Ε.

AGGELOS DRITSAS

Ξεκινά ο διαγωνισμός για 2.000 κάμερες σε στολές αστυνομικών και 400 σε οχήματα

AGGELOS DRITSAS

Εξάρχεια: Επίθεση σε ΟΠΚΕ με μολότοφ – Τραυματίστηκε αστυνομικός

AGGELOS DRITSAS

Πειραιάς: Ισχυρή έκρηξη σε πολυκατοικία – Σοβαρές υλικές ζημιές

AGGELOS DRITSAS

Τέμπη: Ο Άρειος Πάγος διαψεύδει ότι βρέθηκαν ανθρώπινα μέλη στα βαγόνια

AGGELOS DRITSAS

Δήμος Κυθήρων: Ξεκινούν δύο μεγάλα έργα πολιτισμού

AGGELOS DRITSAS

Αυτοί είναι οι νέοι αντιδήμαρχοι στο Δήμο Κοζάνης

AGGELOS DRITSAS