ΑΥΤΟΔΟΙΚΗΣΗ.TV
Image default
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κολωνός: Tον Ιανουάριο ξεκινά η δίκη για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης

Ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου θα βρεθούν για την υπόθεση του 12χρονου κοριτσιού ο Ηλ. Μίχος, η μητέρα της και ακόμη 24 άτομα.

Αντιμέτωποι με τους φυσικούς δικαστές τους θα βρεθούν τις πρώτες ημέρες του 2024 ο Ηλίας Μίχος, η μητέρα του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό αλλά και οι υπόλοιποι 24 κατηγορούμενοι, καθώς προσδιορίστηκε η δίκη ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.

Συγκεκριμένα, οι 26 κατηγορούμενοι αναμένεται να καθίσουν στο εδώλιο του πρωτόδικου δικαστηρίου τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου, την πρώτη ημέρα δηλαδή έναρξης της λειτουργίας των δικαστηρίων από τις χριστουγεννιάτικες διακοπές. Τότε, οι άνθρωποι που φέρονται πως συνέβαλαν ο καθένας με το δικό του τρόπο στο να εκδίδεται και να βιάζεται συστηματικά το 12χρονο κορίτσι, θα έρθουν αντιμέτωποι με τις αποδιδόμενες κατηγορίες.

Τα αδικήματα που αντιμετωπίζουν οι κατηγορούμενοι είναι βαριά, καθώς κατά περίσταση τους έχουν αποδοθεί τα εξής: βιασμός κατ’ εξακολούθηση, διακεκριμένη περίπτωση κατάχρησης ανηλίκου, διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας ανηλίκου, εμπορία ανθρώπων κατ’ επάγγελμα, διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, και άλλα.

Τα Δύο Κακουργήματα Σε Βάρος Της Μητέρας

Ιδιαίτερα βαρύ είναι το κατηγορητήριο κατά της μητέρας του παιδιού, η οποία αν και έχει αρνηθεί από την αρχή ότι γνώριζε κάτι για τα όσα τραγικά βίωνε το παιδί της, τελικά βρέθηκα προσωρινά κρατούμενη. Μάλιστα η ελληνική δικαιοσύνη δείχνει να μην έχει πιστέψει τους ισχυρισμούς της, αντιθέτως τα στοιχεία της δικογραφίας είχαν επιβαρυντικά αποτελέσματα για την κατηγορούμενη.

Έτσι, η 37χρονη με το παραπεμπτικό βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών, βρέθηκε να βαρύνεται όχι μόνο με το κακούργημα της διακεκριμένης μαστροπείας εις βάρος της κόρης της όπως συνέβαινε αρχικά, αλλά και με το επίσης κακούργημα της διακεκριμένης περίπτωσης πορνογραφίας ανηλίκου. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η μητέρα φέρεται πλέον να προωθούσε η ίδια μέσω κινητού τηλεφώνου του παιδιού υλικό που απεικόνιζε γυμνή την 12χρονη κόρη της.

Ως προς τον Ηλία Μίχο, ο οποίος επίσης παραμένει προφυλακιστέος, θα δικαστεί για κακουργηματικής φύσης πράξεις, όπως ο βιασμός σε βάρος της ανήλικης. Κατά την κατηγορία, ενώ εργαζόταν στο κατάστημα του ως καθαρίστρια, την εξανάγκασε σε ανοχή γενετήσιας πράξης περισσότερες από μία φορές. Όπως αναφέρεται, «αφού την οδηγούσε στην αποθήκη του καταστήματος με την πρόφαση να καθαρίσει και αφού της προκαλούσε τρόμο και ανησυχία για τη ζωή της και τη σωματική της ακεραιότητα με την επίδειξη σε αυτή όπλου και μαχαιριών που κατείχε, καθώς και με την απειλή ότι αν δεν ανεχθεί τις ασελγείς του πράξεις θα σκοτώσει την ίδια ή την οικογένειά της ή θα διαδώσει ότι εκείνη τον επιθυμεί ερωτικά, κατάφερε να κάμψει την αντίστασή της και να την εξαναγκάσει να ανεχθεί κατ’ επανάληψη γενετήσιες πράξεις που ενήργησε σε βάρος της».

Σχετικές αναρτήσεις

Τράπεζα Πειραιώς: Αρχές Μαρτίου η πώληση του 27%

AGGELOS DRITSAS

24h Swim For Good: Μια ξεχωριστή πρωτοβουλία αγάπης στο Άργος για τα παιδιά που μας έχουν ανάγκη

AGGELOS DRITSAS

Ρέντη: 50 άτομα στο επίκεντρο των ερευνών της ΓΑΔΑ

AGGELOS DRITSAS

Παρέμενε άταφη για μια βδομάδα – Την εγκατέλειψε μετά θάνατον ο σύντροφός της

admin

Καλαμάτα: Μητέρα πήγε τα παιδιά της στο σχολείο και μετά σκοτώθηκε πέφτωντας από τον 4ο όροφο

admin

Μεσολόγγι: Ανοιχτή η πιθανότητα εγκληματικής ενέργειας στην εξαφάνιση του 31χρονου

AGGELOS DRITSAS

Κωστής Χατζηδάκης: Δεν εξετάζουμε αύξηση στη φορολογία για ελεύθερους επαγγελματίες

admin

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρός 38χρονος που έκανε extreme sport στα βράχια στο Αγιοφάραγγο

admin

Ρόδος: Ηλεκτρονική απάτη με θύμα γυναίκα που είδε να κάνουν φτερά 10.000 ευρώ από τραπεζικό λογαριασμό της

AGGELOS DRITSAS

Θεσσαλονίκη: Για ώρες έμεινε αιμόφυρτος στο πάτωμα νοσοκομείου 82χρονος

AGGELOS DRITSAS

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων της επετείου της 28ης Οκτωβρίου σε όλο τον Δήμο Ναυπλιέων

admin

Το Περιφερειακό Τμήμα ΕΕΣ Άργους στα πλαίσια  της Παγκόσμιας Ημέρας Διαβήτη 

admin